luni, 13 iunie 2022

Cum să vă înțelegeți adevărul

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa

Salutări și iubire, noi suntem Arcturienii. Venim ca un colectiv și o conștiință ca să aducem în realitatea voastră o mai mare conectare și înțelegere a adevărului vostru personal. Mulți dintre voi vă căutați adevărul, mulți dintre voi doriți să vă întrupați și exprimați adevărul și mulți dintre voi doriți să descoperiți adevărul Creatorului. Un adevăr care va aduce iluminare, daruri, talente și abilități. 

Întregul Univers al Creatorului este umplut cu adevărul Creatorului. Sunt numeroase nivele și dimensiuni ale adevărului. Adevărul poate apărea într-o formă sau ca o realitate și poate apărea într-o altă formă sau o realitate complet diferită și diversă. În același mod în care Creatorul evoluează, se transformă și se află întotdeauna în mișcare și adevărul apare și acționează în același fel. Prin urmare, putem recunoaște că adevărul nu este neapărat ceva ce stagnează sau rămâne același. Este o energie, o sursă care este în continuă mișcare, transformându-se și schimbându-se în mod constant. Universul Creatorului este ca o bibliotecă a tuturor diferitelor forme, realități, înțelegeri, gânduri și păreri ale adevărului, iar toate acestea sunt acceptate ca fiind Creatorul, ca o exprimare, o prezență sau o întrupare a Creatorului. 

Adevărul este ceva ce orice persoană poate accesa. Este ceva ce ar putea proteja de alții sau chiar de ei înșiși. Este ceva ce pot dezvălui, din care se pot manifesta și țese în realități. În ființa voastră există numeroase forme și dimensiuni ale adevărului. Personalitatea voastră deține o dimensiune a adevărului, chakra inimii voastre deține o dimensiune a adevărului, până și corpul vostru fizic deține o dimensiune a adevărului. Fiecare are un adevăr personal care este unic și individual, aceste adevăruri crează un întreg, ele vă crează întreaga ființă. Ar putea părea că dacă toate aspectele ființei voastre dețin diferite forme sau dimensiuni ale adevărului, v-ați putea întreba cum puteți fi întregi și compleți? Cum puteți fuziona și deveni unul sau aliniați? 

Următoarea întrebare este, trebuie să fie unul? Este potrivit să aveți diferite adevăruri în ființa voastră? În multe privințe este, pentru că rolul corpului fizic este foarte diferit de rolul chakrei coroană. Rolul emoțiilor sau al corpului emoțional este foarte diferit de rolul chakrei steaua pământului, aflată sub tălpile voastre. Noi putem actualiza adevărul cu care ființa voastră se aliniază, cu toate acestea, este nevoie să recunoașteți și să acceptați adevărul pe care îl întrupați în acest moment. De exemplu, corpul fizic ar putea să întrupeze adevărul vitalității și sănătății sau al durerii și bolii, poate iritării sau furiei. S-ar putea ca noi să nu le recunoaștem pe acestea ca adevăr, iar acest lucru ne invită să contemplăm ca atunci când folosim cuvântul și eticheta adevăr, la ce ne referim? Care este semnificația noastră? Care este scopul acestui cuvânt? 

Pentru noi, Arcturienii, cuvântul adevăr înseamnă ceva care este personal, adeseori o înțelepciune sau o simțire, sau chiar o informație care s-ar putea manifesta sub formă de chei sau coduri sau chiar limbaj al luminii. Este o informație care este personală acelei exprimări a Creatorului. Voi sunteți o exprimare a Creatorului. Noi suntem o exprimare a Creatorului. Noi vă aducem acum adevărul nostru. Vă aducem informații, o vibrație și frecvență, ați putea spune o energie care este personală pentru noi, care este aliniată cu noi și, totuși, simțim că vă poate ajuta și inspira. Noi ne recunoaștem adevărul în acest moment și vă invităm să vă recunoașteți propriul adevăr în timp ce sunteți prezenți împreună cu noi, 

Ce simțiți? 

La ce vă gândiți? 

Ce întrupați? 

Fie că percepeți că aveți o perspectivă negativă, o perspectivă pozitivă sau altceva, vă aflați în adevărul vostru în acest moment. Acesta este adevărul pe care îl aduceți în prezența noastră și tot ceea ce noi împărtășim cu voi acum. Acesta este adevărul nostru pe care noi îl aducem în prezența voastră. Afirmăm că toți ne aflăm în adevărul nostru în fiecare moment al realității noastre. 

Asta ne duce la așteptări și dorințe ale adevărului. Ne putem imagina adevărul ca pe o comoară a iluminării, ca pe o stare de cunoaștere completă, o înțelegere a tot ceea ce Creatorul este. Această comoară pare inaccesibilă pentru unii, pentru alții ea este foarte ademenitoare și, totuși, este în ființa voastră, este în fiecare ființă, este prezentă și este pregătită să fie în serviciu. Putem recunoaște ceea ce am putea numi adevărul suprem. Este ceva ce putem accesa atunci când ne concentrăm asupra lui sau ne aliniem cu el în ființa noastră. Acest lucru ne conduce la înțelegerea că până și adevărul, adică adevărul suprem, este în continuă mișcare, continuă schimbare, nu rămâne niciodată același și lasă sclipiri de înțelegere. Prin urmare, până și adevărul vostru suprem, adevărul vostru divin este unic pentru fiecare dintre voi. 

Puteți simți că se aliniază sau este asemănător cu adevărul altor oameni, cuvintele, inspirația lor vă pot inspira, conectându-vă la un nivel mai profund cu propriul adevăr suprem. Adevărul vostru este unic pentru fiecare dintre voi și este ca o pereche de ochelari pe care îi purtați ca să vă vedeți pe voi înșivă, să-i vedeți pe ceilalți și realitatea pe care o creați. 

S-ar putea să simțiți o întrebare ridicându-se în ființa voastră. 

Dacă adevărul este personal pentru fiecare individ și dacă este în continuă mișcare, continuă schimbare și transformare, cum poate orice ființă să înțeleagă cu adevărat adevărul? Cum poate orice ființă întrupa și înțelege cu mintea mentală propriul adevăr, adevărul suprem, adevărul divin? Toate formele diferite și diverse ale adevărului. Poate explicația noastră v-ar putea face să vă simțiți în derivă sau pierduți, în timp ce voi doriți să vă împământați adevărul, să-l înțelegeți și să-l păstrați în mintea voastră. Ceea ce noi vă invităm să înțelegeți și să admiteți că este nevoie să acționați fără atașament. În multe privințe să fiți detașați de adevăr. Să-l lăsați să vină, să inspire, să influențeze, să vă dați voie să-l întrupați și experimentați, iar apoi să știți că prin această întrupare, evoluați. 

Puteți accepta noi nivele, dimensiuni și forme ale adevărului. Dați-ne voie să explicăm acest lucru în continuare într-un mod foarte fizic. Cu ani în urmă ați ajuns poate la o înțelegere, poate ați avut o oarecare iluminare, o înțelegere care a fost atât de profundă și adâncă, ați purtat-o cu voi pentru atât de multă vreme, vă trăiți viața prin ea și acest lucru este potrivit și a fost necesar pentru propria evoluție spirituală. Totuși, în acest moment, noi, Arcturienii, vă invităm să contemplați această înțelegere. 

Cu toate acestea, vă servește acum? 

Este potrivit să o purtați cu voi? 

Este nevoie de o nouă înțelegere, o nouă perspectivă care să vă folosească mai mult? 

Sperăm că prin acest proces puteți începe să trăiți cu o mai mare ușurință în ceea ce privește propriul adevăr și să aveți o curgere mai mare atunci când vă conectați, experimentați și înțelegeți propriul adevăr. Vă vom lăsa să contemplați. Fără îndoială, împărtășirea noastră a creat și mai multe întrebări. Lăsați-le să se odihnească în ființa voastră și răspunsurile vor veni. 

Iubirea noastră este întotdeauna cu voi. 

Arcturienii

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.