miercuri, 22 iunie 2022

Sentimentul de-a te simți pierdut – o fază a Ascensiunii

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire extindem către voi acum; noi suntem energia și conștiința colectivă a Arcturienilor. Dorim să vă aducem informații precum și ghidare despre cum să depășiți o fază a ascensiunii cu instrumente, abilități și spații sacre pe care dorim să le împărtășim cu voi și să vi le reamintim. Mulți dintre voi s-ar putea să vă simțiți pierduți în realitatea voastră actuală. S-ar putea să simțiți că nu prea știți ce să faceți cu realitatea, viața voastră și chiar cu scopul ascensiunii voastre. S-ar putea să simțiți că aveți un vis, o dorință și pur și simplu nu știți cum să faceți să se manifeste, să-l experimentați în realitatea voastră. Visul, dorința sau obiectivul vostru ar putea fi simțit imposibil de manifestat și, prin urmare, s-ar putea să vă simțiți total pierduți și să nu știți ce să faceți. S-ar putea să aveți un scop spiritual sau de ascensiune, o abilitate sau un talent pe care ați încercat să le treziți de ceva vreme, dar, totuși, pare pur și simplu imposibil. S-ar putea să vă simțiți pierduți în prezența altora de parcă nu v-ați potrivi sau nu vă înțeleg. S-ar putea ca pur și simplu să nu puteți lua o decizie în realitatea voastră sau poate nu știți în ce direcție să o luați în continuare. S-ar putea ca realitatea voastră să fie simțită atât de provocatoare încât chiar și conectarea spirituală să pară copleșitoare sau să nu o puteți stabili. 

Noi, Arcturienii, dorim să venim și să împărtășim cu voi că faptul de-a vă simți pierduți în orice fel sau sub orice formă este, de fapt, o fază a ascensiunii. Vă rugăm să acceptați și să sărbătoriți oarecum faptul că vă simțiți pierduți pentru că asta înseamnă că vă îndreptați constant și cu ușurință de-a lungul călătoriei voastre de ascensiune spirituală și, deși s-ar putea să nu vă simțiți comod în acest moment, de fapt, evoluați și vă dezvoltați. Acest moment în care vă simțiți pierduți vă ajută să deveniți conștienți că există ceva frumos, o învățătură și înțelegere, o aducere aminte care vă așteaptă să o conștientizați. Este o vindecare care este gata să se producă, o eliberare de energii și granițe prin care sunteți pe cale să pășiți. Deși s-ar putea să vă simțiți pierduți în toate domeniile realității voastre sau doar în unul sau două, este prezentă o oarecare bucurie, un oarecare confort care poate fi câștigat prin înțelegerea că aceasta este o fază a ascensiunii, este o călătorie de explorare care vă va permite să înfloriți cu o mai mare bucurie, înțelegere, adevăr și iubire. Dacă sunteți capabili să acceptați această consolare prin înțelegere, atunci vă va fi mai ușor să recunoașteți ceea ce este nevoie să fie câștigat, înțeles sau acceptat ca să treceți prin și să eliberați aceste sentimente de-a fi pierduți. Vă împuterniciți ființa simțindu-vă, prin urmare, mai siguri, mai focalizați, împământați și cu o mai mare înțelegere a voastră înșivă și a propriei călătorii spirituale. 

Noi, Arcturienii, dorim să vă sprijinim în această fază a ascensiunii oferindu-vă câteva instrumente pe care le puteți folosi ca să vă treziți mai departe inspirația, înțelegerea sau o nouă perspectivă care este necesară și de care este nevoie. Dorim să vă invităm să vizitați Sanctuarul Arcturian pentru Vindecare și Aducere Aminte. Acesta este un spațiu de ashram-uri speciale, spații sacre în planurile interioare în conștiința Arcturiană. Este format din trei ashram-uri. Primul este Ashram-ul Arcturian al Angajamentului. Al doilea este Ashram-ul Arcturian al Forței, iar al treilea este Ashram-ul Arcturian al Purității. Când cereți să fiți transportați în aceste trei Ashram-uri începeți o călătorie a integrării cu energiile Arcturiene și cu sufletul vostru sacru. 

Ashram-ul Arcturian al Angajamentului 

Când intrați în Ashram-ul Arcturian al Angajamentului intrați în energia clarității, de-a fi împământați, focalizați pe ceea ce este necesar și potrivit, rămânând conectați cu voi înșivă și cu Creatorul tot timpul. Ați putea spune că această energie a angajamentului este aproape opusă sentimentului de-a vă simți pierduți. Pe măsură ce permiteți și ne invitați pe noi, Arcturienii, să vă transportăm în Ashram-ul Angajamentului, puteți respira adânc și absorbi energiile spațiului. Puteți păstra în conștientizarea voastră unde vă simțiți pierduți și cum vă simțiți. Pe măsură ce inspirați energiile Arcturiene ale Angajamentului veți primi vindecare, granițele și blocajele vă vor fi aduse în atenție sau eliberate și s-ar putea să ieșiți simțindu-vă mult mai dedicați vouă înșivă. S-ar putea să vă simțiți mult mai loiali, mai dedicați vouă înșivă, Ascensiunii voastre, Creatorului, găsind în același timp o soluție stării de-a vă simți pierduți. Nu sugerăm că nu sunteți dedicați pentru că știm că sunteți, dar acest cuvânt descrie o energie care aduce focalizare și conectare, iar asta este o modalitate esențială de începere a acestei călătorii. Vă invităm să experimentați acest ashram ori de câte ori doriți. 

Ashram-ul Arcturian al Forței 

Atunci când vă simțiți pregătiți, ne puteți cere nouă, Arcturienilor, ca o conștiință colectivă, să vă transportăm în Ashram-ul Forței. Puteți respira profund înconjurați de această energie. Poate doriți să mențineți în conștientizare focalizarea pe sentimentul de-a vă simți pierduți. Acest lucru s-ar putea să se fi schimbat după timpul petrecut în Ashram-ul Angajamentului sau poate că este la fel. De voi depinde să vă urmați propria ghidare. În Ashram-ul Arcturian al Forței, fiecare parte a ființei voastre este întărită. Conectarea voastră cu Creatorul, conectarea cu sinele, abilitățile voastre sacre și chakrele vă sunt întărite cu lumină. Toate aspectele pozitive iubitoare ale ființei voastre sau aspectele Creator ale ființei voastre sunt împuternicite, impulsionate și hrănite. Acest Ashram este ca și cum ați experimenta un înalt, vă umple cu bucurie, cu extaz, cu beatitudine. Vă simțiți angajați, vă simțiți puternici, împuterniciți, capabili să faceți orice și, totuși, există o împământare, o smerenie, un sentiment de recunoștință pentru tot ceea ce aveți și tot ceea ce sunteți. Puteți experimenta acest ashram o singură dată sau de mai multe ori. 

Ashram-ul Arcturian al Purității 

Cel de-al treilea ashram este Ashram-ul Purității. Dacă domeniul în care v-ați simțit pierduți continuă să mai fie sau s-a transformat, modificat sau schimbat ușor, atunci puteți lua această conștientizare în Ashram-ul Purității. Acest ashram este un spațiu cu o lumină înalt vibrațională și s-ar putea să vă simțiți ca și cum ați fi înconjurați cu bile de lumină multicolore. Această energie ar putea fi asemănată cu vibrația simplității, aducându-vă înapoi la simplitatea ființei, sufletului, scopului și conectării voastre cu Creatorul, dându-vă voie să înțelegeți într-un mod foarte simplu acțiunile sau vindecarea care este necesară. Energia voastră va fi purificată și va străluci ca un diamant. Va promova vindecare și activări. Va exista un sentiment de recunoaștere a simplității vieții și a scopului vostru și, dacă nu ați dobândit încă inspirația cum să treceți prin această fază din ascensiunea voastră de-a vă simți pierduți, adeseori această inspirație și înțelepciune începe să apară în Ashram-ul Purității. 

Este posibil să vizitați aceste trei Ashram-uri într-o singură meditație. Vă ajută să vă înțelegeți ghidarea interioară ca să stabiliți dacă este potrivit pentru voi. 

Puteți invita aceste Ashram-uri să-și canalizeze energia în ființa voastră ca un ashram sau chiar pe toate trei pe parcursul zilei voastre ca să obțineți, să vă acordați și aliniați astfel încât energia lor să curgă prin voi susținând activări naturale și evoluția care vă ajută să treceți prin această fază de-a vă simți pierduți. 

Puteți cere ca aceste energii să fie cu voi pe parcursul zilei sau în timpul vostru de somn. Depinde de voi să vă urmați ghidarea interioară. 

Aveți în ființa voastră răspunsurile, înțelegerile, perspectivele care sunt necesare ca să treceți prin această fază a Ascensiunii. 

Noi, Arcturienii, prin Ashram-urile noastre sacre, vă oferim pur și simplu instrumente ca să vă accesați aducerea aminte și cunoașterea interioară. Suntem întotdeauna prezenți să fim în serviciul vostru, să vă ghidăm și asistăm, susținem și împuternicim.

 

Noi suntem Arcturienii. Vă iubim și vă mulțumim.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.