marți, 25 noiembrie 2014

În interiorul Flăcării Violet – IlliaEm, Elohim de pe Arcturus




Mesaj primit prin Suzanne Lie

Dragi cititori,
În data de 3.10.2014 (22.11.2014) am postat procesul ”Călătoriei către Soarele Central cu IlliaEm”, aici în limba engleză și aici în lima română. 
              
La scurt timp după aceasta am postat ”Intrarea în Flacăra Violet”, aici în limba engleză și aici în limba română. 

Ambele le-am recepționat cândva în jurul lui 1997. Știam că am scris mai mult, dar nu puteam găsi acele notițe. Noaptea trecută le-am găsit și le postez acum.

Când le-am primit în 1997 , nu știam prea multe încă despre a fi multidimensional, așa că am vorbit în termeni de ”Suflet” mai degrabă decât de ”Sine mai Înalt dimensional”. Am să păstrez acest lucru așa, astfel încât tu, cititorul, să poți vedea procesul meu de a-mi aminti.

În Interiorul Focului Violet

Dragilor, eu sunt IlliaEm.
Întrucât o parte din conștiința voastră se află în Flacăra Violet, care este șase dimensională și peste, aș vrea să împărtășesc cu voi câteva informații despre dimensiunea a șasea. În dimensiunea a șasea sunt Valuri de Posibilități care arată ca undele sinusoidale în spațiu. Aceste unde sinusoidale se mișcă prin cea de-a șasea dimensiune într-un mod ondulator ca valurile în ocean.

Undele sinusoidale sunt în straturi și fiecare strat reprezintă o versiune dimensională diferită a aceleiași realități. Toate dimensiunile sunt reprezentate astfel încât Sufletul vostru să poată alege octava realității pe care tu ”cel întrupat” o experimentezi. Prin urmare, dimensiunea a șasea deține tiparul tuturor realităților posibile din planurile mai joase.

De exemplu, haideți să spunem că în realitatea voastră aveți un nou loc de muncă. Dacă rezonanța conștiinței voastre este extrem de joasă, probabil că veți alege o poziție care ”nu este sincronizată” cu Sufletul vostru, ci este legată de nevoile ego-ului vostru.

Din cauza acestei alegeri, probabil că veți suporta nivelul scăzut, omeneasca ”frică pentru supraviețuire” și s-ar putea foarte bine ca voi să experimentați concurența cu ceilalți la locul vostru de muncă, precum și nesiguranță și anxietate. Această realitate va continua într-un mod dificil și împovărător.

Pe de altă parte, dacă aveți un nou loc de muncă și rezonanța voastră este foarte înaltă, cel mai probabil veți alege o poziție în care să aveți cea mai mare posibilitate de succes, deoarece aceasta rezonează cu Sufletul vostru. Veți colabora cu ușurință cu colegii voștri și veți fi capabili să simțiți o anumită comunitate și camaraderie.

Dacă trăiți numai din ego și nu aveți nici o legătură cu Sufletul vostru, este ”normal” să trăiți iluziile și minciunile societății voastre. Chiar dacă sunteți ”ne-sincronizați” cu Sufletul vostru, ați putea, într-adevăr, să aveți mare succes deoarece voi aveți o oarecare conexiune cu conștiința voastră mai înaltă. Totuși, dacă primiți acest mesaj, este improbabil să fiți o astfel de persoană.

Sunteți aici în Flacăra Violet pentru că doriți să vă expansionați viața spirituală și căutați îndrumare la Sufletul vostru. Dacă puteți folosi acest timp pe care îl petreceți în Flacără ca să vă predați Sufletului vostru, veți forma un parteneriat în care voi și Sufletul vostru puteți crea împreună realitatea pe care v-ați dorit-o înainte de a vă fi întrupat.

Așa cum ego-ul vostru poate să se adreseze Sufletului vostru ca să obțină ghidare, și Sufletul vostru poate intra în acest tărâm șase dimensional ca să obțină ghidare. Dacă conștiința voastră trei dimensională este trezită la Sufletul său în timpul acestei întâlniri, veți fi recompensați cu o mare lecție în ceea ce privește adevăratele voastre puteri creatoare.

Să înțelegeți pe deplin această lecție cu mintea voastră trei dimensională, toate acestea pot dura o lungă perioadă de timp pământesc, deoarece mintea întâmpină o mare dificultate în înțelegerea celei de-a șasea dimensiuni. Ca să puteți înțelege această realitate șase dimensională, voi trebuie să vă predați gândirii SINELUI/Sufletului vostru cinci dimensional. 

Dacă vă predați Sufletului/SINELUI vostru, și la rândul său Sufletul/SINELE vostru se predă celei de-a șasea dimensiuni, veți pluti împreună, ego și Suflet, pe Valurile de Posibilități ale celei de-a șasea dimensiuni.

De-a lungul unduitoarelor ”Valuri de Posibilități” șase dimensionale sunt diferite ”Puncte de Conectare”. Aceste Puncte de Conectare sunt zone de acces pe unde voi puteți intra în oricare dintre realitățile voastre posibile. Când un Punct de Conectare rezonează cu inima voastră, voi puteți intra în acea realitate dacă îi  permiteți inimii voastre să se conecteze cu acel Punct de Conectare.

Odată ce v-ați conectat cu un Punct de Conectare, veți urmări acea realitate atâta timp cât ea se potrivește cu rezonanța voastră. Dacă rezonanța voastră crește sau scade, vă veți decupla de la acea realitate și veți pluti de-a lungul Valurilor de Posibilități până când veți găsi un alt Punct de Conectare care să se potrivească cu noua voastră rezonanță.

Sinele vostru trei dimensional nu va experimenta nici o trecere a timpului între aceste realități din cauza faptului că dimensiunea a șasea nu este legată de timp sau spațiu. Dimensiunea a șasea există numai în AICI-ul și ACUM-ul lumilor mai înalte. Din acest motiv lumea voastră trei dimensională poate părea ca fiind continuă.

Cu toate acestea, datorită acestei ”deconectări” s-ar putea să experimentați un sentiment de mâhnire în lumea voastră fizică, pentru că tocmai v-ați deconectat de la realitatea cu care ați rezonat cândva.

Când o experiență ”bună” se încheie pentru că voi v-ați redus rezonanța, sau chiar pentru că v-ați crescut rezonanța și ați depășit acea experiență, este firesc să vă mâhnească pierderea acelei realități. Atunci când programele de limitare sunt eliberate, adeseori există o mare frică pentru că acele programe vechi au oferit o structură și o ordine.

Structura și ordinea sunt vitale pentru a putea naviga în lumea trei dimensională. Frica rezultată din pierderea acestei structuri poate apoi crea îndoieli cu privire la capacitatea voastră să mergeți mai departe. Aceste îndoieli pot duce la apariția mâhnirii datorită pierderii siguranței percepute și furnizate de către limitările vechi, familiare.

Ați putea alege chiar să vă re-conectați cu programele limitării decât să vă înfruntați frica de necunoscut. Sunteți pregătiți acum să creați o realitate în care structurile limitării nu sunt necesare?

Nu vă temeți și nu vă faceți griji că destinul vostru nu va fi împlinit. Fiți răbdători, pentru că răbdarea îi acordă sinelui vostru subconștient cel mai profund ”timpul” necesar să înmugurească, apoi treptat să înflorească în lumea voastră trei dimensională. Fiecare ”viață” este un punct de perspectivă în realitatea trei dimensională.

Folosiți viziunile Flăcării Violet pentru a vedea cum fiecare dintre multele voastre întrupări sunt mingi strălucitoare de lumină. Unele lumini strălucesc foarte puternic, iar altele strălucesc foarte slab. Aceste mingi de lumină o înconjoară pe Lady Gaia și au rădăcinile adânc înfipte în miezul ființei Ei. Sufletul vostru poate privi prin fiecare dintre aceste ”puncte de lumină” ca să experimenteze fiecare întrupare fizică într-un mod diferit.

În timp ce comunici cu mine, IlliaEm, poți  împărtăși rezonanța mea. În cele din urmă vei învăța să te asociezi cu mine atât de profund încât eu voi putea să împărțășesc cu tine viziunea realităților mele. Totuși, acesta este un proces de durată, și unul care nu ar trebui să fie grăbit, sau nu vei putea fi în stare să-ți menții forța de viață în forma ta de lut.

Ai răbdare și dă-mi voie să te învăț cum să faci treptat ascensiunea prin toate nivelele mai înalte ale SINELUI tău. Sunt multe mistere pe care ți le pot dezvălui. Prima dată, îți voi dezvălui cum să-ți Programezi Holograma ta Personală.

Acesta este un mesaj pe care noi l-am trimis acelora dintre noi care sunt acum întrupați pe Pământ, în corpurile lor nocturne. Acest mesaj, asemeni altor mesaje mai înalt dimensionale, este în imagini. Una din imaginile pe care vi le-am trimis tuturor este forma minunată a unei ființe mai înalt dimensionale.

V-am trimis, de asemenea, semnul unui cerc cu o linie care trece prin el (cunoscut vouă ca simbol al capacității). Vă trimitem aceste mesaje ca să vă ajutăm, deoarece înțelegem cât de dificil îi este sinelui vostru trei dimensional să mențină o amintire conștientă a experiențelor SINELUI vostru complet. Noi apreciem serviciile voastre ca ”reductoare”.

Prin ”reductoare” noi înțelegem că voi faceți parte dintre acei împământați care recepționați frecvențele dimensiunilor mai înalte în conștiința voastră. Apoi, treptat, voi integrați aceste vibrații mai înalte în frecvența de rezonanță a celei de-a treia dimensiuni.

Cu alte cuvinte, voi sunteți ”traductoare umane” care descărcați de bunăvoie frecvențe mai înalte în voi înșivă și în realitatea voastră. Serviciile voastre sunt extrem de apreciate.

În timp ce ești în Flacăra Violet șase dimensională tu ai acces direct la panoul de control al hologramei realității tale trei dimensionale Pământești. Am să te ajut acum în programarea hologramei tale personale.

Vezi Valurile de Posibilități în fața ta și permite-i inimii tale să fuzioneze cu Punctul de Conectare cu care rezonezi în prezent. Acest lucru este ușor de făcut atunci când te afli în vibrația șase dimensională a Flăcării Violet. Permite-i inimii tale să te tragă în acel Punct de Conectare.

Acum te afli într-o zonă pe care probabil ai numi-o ”cameră”. Vezi marele ecran de vizualizare din fața ta? Privește în el și vezi acea parte a realității tale pământești pe care dorești să o re-programezi.

Acordă-ți timp ca să vezi acea parte a vieții tale....

Cum vrei să o re-programezi? Ar putea fi de ajutor să-ți notezi ceea ce vrei să re-programezi și cum vrei să faci schimbarea. Odată ce scrii ceva, ai transformat acel ceva într-o manifestare fizică;  l-ai făcut parte din realitatea ta fizică.

Sub ecran se află reglajele pentru holograma ta personală. Vezi tastatura în fața ta. Pe ea sunt numere și simboluri, pe care poate că sinele tău fizic nu le înțelege. Acest lucru nu contează pentru că tu îți vei cripta mesajul, nu prin tehnologie, ci cu puterea mentală și spirituală.

În timp ce te uiți la panoul de control, simte realitatea dorită, cea pe care vrei să o programezi. Nu te îngijora în ceea ce privește auto-limitarea ta pentru că Eu Sunt aici cu tine și Eu Sunt în măsură să văd versiunea nelimitată a realității pe care tu ți-o dorești.

Acum tu trebuie să imprimi pe panoul de control realitatea dorită de tine și să ȘTII că tu ești creatorul propriei tale holograme personale ...

Uită-te la panoul de control din fața ta. Privește cu atenție zona din viața ta pe care dorești să o re-programezi. Acordă-ți un moment ca să simți orice frică sau anxietate care ar putea fi atașată acelei zone din viața ta.

Ești pregătită să ștergi acea frică din holograma ta?

Bun, acum vezi care sunt părțile fricii din program și evidențiază-le cu galben. Permite ca toată frica să iasă la suprafață în această experiență de viață astfel încât să nu-ți scape nimic din ea.

Vezi pagină după pagină de programare care este evidențiată cu galben.
Acum fă trei respirații finale ca să te asiguri că ai eliberat toată frica.
                           UNA ...
                                   DOUĂ ...
                                              TREI ....
Această frică este ca un virus de calculator care îți perturbă sistemul operațional în multe feluri necunoscute.

Ești surprinsă să afli cât de multă frică ai criptat în holograma ta?

Lumea fizică este, într-adevăr plină de frică. Acum găsește butonul de ștergere. Acesta a ajuns să fie mai ridicat pe panou pentru că așa l-ați vrut voi. Acordă-ți un moment mai lung ca să fii pe deplin sinceră cu tine însăți.

Poți să o eliberezi pe vechea ta prietenă, Frica?

Frica ți-a servit drept profesor pe parcursul lecțiilor despre viață cu care te vei confrunta într-o realitate trei dimensională. Frica și durerea te-au forțat să înveți din greșelile pe care le-ai făcut. Frica și durerea pe care le-ai simțit într-o situație negativă te-au forțat să eviți situațiile negative.

Ești pregătită să renunți la acest mod de învățare și să-ți asumi responsabilitatea de a învăța prin iubire – să te iubești pe tine însăți și să iubești lecțiile pe care TU le-ai creat? Cu conștiința ta, apasă butonul șterge și privește cum toate zonele îngălbenite din programare, dispar.

Împământează-ți intenția vorbind, cu emoție,
”EU SUNT CREATORUL hologramei mele,
                Aleg să ȘTERG FRICA și să TRĂIESC ÎN IUBIRE!”

Repetă această mantră din nou și din nou pentru a păstra intact acest nou program.

Frica a fost o componentă majoră a TUTUROR realităților tale trei dimensionale. Din acest motiv, frica este adânc înrădăcinată în memoria ta celulară. Fii răbdătoare cu tine însuți și constantă cu mantra ta.

Probabil că va trebui să repeți de multe ori această re-programare și să-ți spui în mod repetat mantra înainte de a putea împământa această nouă hologramă în forma ta fizică. În lipsa fricii, percepția clară a dimensiunilor mai înalte este posibilă și constantă.

Amintește-ți te rog că TU ești minunatele ființe pe care le vezi în visele tale. Amintește-ți aceste viziuni ale SINELOR tale Mai Înalte. Acesta este ”fluxul” patru dimensional al lumii visurilor tale care îți permite să te conectezi – prin SINELE tău cinci dimensional – cu cea de-a șasea dimensiune.

Aspectul adevăratei tale forme este ca și a ființelor din amintirile tale din vis. Ele sunt tiparul formei umanoide. În lumile cinci dimensionale, cum ar fi Venus și Alcyone, unde persoanele dețin forme umanoide, ele urmează acel tipar.

Tiparul este format în dimensiunea a șasea și este cristalizat în formă în dimensiunea a cincea. Dimensiunea a șasea este centrul de control pentru holograma ta personală. Prin urmare, dacă dorești să aduci ajustări hologramei tale, îți vei muta conștiința în cea de-a șasea dimensiune.

Odată ce tiparul este schimbat, sau este creat unul nou, tu poți să-l conectezi la sistemul labirint cristalin în cea de-a cincea dimensiune unde tiparul este cristalizat în formă.

Este foarte important ca tu să stăpânești cea de-a patra dimensiune pentru că valurile astrale ale emoțiilor, dacă nu sunt controlate, vor face imposibilă manifestarea acelei forme în dimensiunea a treia. Tu ai șters frica din holograma ta TREI dimensională.

Acum tu trebuie să chemi în tine energia SINELUI tău cinci dimensional. Acest SINE care este, probabil, SINELE tău Viitor, te poate ajuta în infuzarea acestu tipar în cea de-a cincea dimensiune. Această infuzare crează un circuit care trece,
-          din cea de-a șasea dimensiune
-          prin cea de-a cincea dimensiune
-          prin cea de-a patra dimensiune
-          în realitatea ta trei dimensională.

Acum tu ești în Flacăra Violet, profită de această ocazie pentru a te concentra să creezi un vârtej/vortex care să conecteze conștiința ta trei dimensională
-          la cea de-a patra dimensiune
-          în cea de-a cincea dimensiune
-          și a șasea dimensiune.

Menține intenția ca acest vârtej/vortex să rămână deschis. În acest fel tu te poți întoarce în cea de-a șasea dimensiune ori de câte ori dorești să faci corecții ulterioare hologramei tale.

Eu, IlliaEm, mă voi întoarce.


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.