sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Piatra de Temelie a AscensiuniiÎnaltul Consiliu Pleiadean

Mesaj primit prin Anna Merkaba

Într-adevăr, piatra de temelie a Ascensiunii a fost pusă de către voi toți în pământul lui Gaia pentru a accelera creșterea în continuare a omenirii de către sinele sale binevoitoare. Pentru a acelera întoarcerea umanității la sinele sale sănătoase prin poarta abisului inimii lor. Din moment ce piatra de temelie a fost într-adevăr pusă la locul ei de către puterea creatoare benevolentă a propriei voastre ființe, a venit din nou timpul ca umanitatea să facă alegerea finală ca, fie să pășească ușor pe fundația stabilită pentru ea în scopul în a-și accesa cele mai înalte octave ale ființei conducând-o pe drumul îmbrățișării sinelor sale mai înalte și a unor moduri de viață mai înalte, fie să se întoarcă la starea de denaturări haotice a ceea ce ea crede că ea însăși ar fi.

Denaturarea haotică a ceea ce ei înșiși cred că ar fi va cauza multă tulburare, și procese degenerative își vor face apariția în psihicul lor, dacă ei aleg să se întoarcă la starea de haos cu care sunt obișnuiți. Deoarece liberul arbitru al celor ce sălășluiesc acolo continuă să conducă forțele mereu contradictorii din inimile lor, Armaghedonul din propriile lor sine va continua să se dezlănțuie și va aduce schimbări uriașe la care cei mai mulți nu sunt pregătiți să reziste.    

Principiile de clasificare a vehiculelor lor nu mai corespund principiilor de clasificare a ceea ce Gaia a devenit. Pentru că frecvența lui Gaia nu se mai potrivește cu frecvența din vremurile de demult. Nu se mai potrivește cu frecvența cu care cei mai mulți dintre cei prezenți pe planeta voastră sunt obișnuiți. Și, prin urmare, în lumina chiar a schimbărilor care au loc în propriile lor minți, corpuri și suflete, ciocnirea forțelor continuă să se agraveze, aducând cu ea starea haotică de a fi pe Gaia.

Cu toate acestea, codicele inimii și-au început cu adevărat călătoria în eterna înțelegere a ceea ce umanitatea a ajuns să experimenteze. Și astfel, într-adevăr, multe suflete au pășit pe fundația pe care voi toți ați construit-o pentru ele cu lumina voastră și prin manifestarea abilităților voastre. Cu puterea voastră și cu abilitățile voastre de manifestare pentru a aduce în existență ceea ce este necesar a fi creat în scopul de a progresa și de a ajuta sufletele umane să se întoarcă înapoi în plenitudine, înapoi în UNITATE.

Asistența pe care ați asigurat-o și continuați să o asigurați a fost oferită ca cele mai binevoitoare experiențe pentru toți cei implicați. Așa că, vă felicităm pentru eforturile voastre, vă felicităm și vă aplaudăm pentru că ați pus piciorul în întunericul de odinioară și ați construit un coridor de lumină prin care toți pot intra într-o frecvență nou construită a lumii lor nou construite.

Realizările pe care le-ați obținut și le-ați adus în existență prin eforturile voastre vor continua să crească ca într-o mișcare în spirală, vor continua să crească prin etapele evolutive de eliberare din sclavia sinelor lor ego. Vor continua să crească într-o spirală ascendentă, culminând în punctul fără de întoarcere.

Dați-ne voie să vă amintim din nou că deși piatra de temelie a fost într-adevăr pusă, destul de mulți dintre frații și surorile voastre de pe pământ vor opune rezistență la orice și la toate încercările și vor refuza să pășească pe o nouă cale. Pentru că există numeroase grupuri de pământeni, grupuri care progresează și se trezesc în ritmul lor propriu, și astfel, vor fi și cei care se trezesc mai repede decât ceilalți.

Ceea ce noi încercăm să vă spunem, preaiubiților, este că timpurile care vin vă vor găsi în situația de a ajuta destul de multe astfel de suflete și vă vor găsi conducând aceste suflete prin coridorul de lumină și iubire pe care voi l-ați creat, ajutându-le să facă primii lor pași în libertate, bunăvoință și pace.

Și, ca atare, mulți dintre voi experimentați haosul în viața voastră, viețile voastre se schimbă cu rapiditate pe măsură ce voi sunteți împinși în direcția abilităților și darurilor de vindecare a splendorii pe care voi într-adevăr ați adus-o pe această planetă. Sunteți martorii destrămării vieții voastre, mulți dintre prietenii și cei dragi vouă dispar brusc din viața voastră și o serie de noi cunoștințe le iau locul cu viteza luminii. Munca voastră, sănătatea, relațiile, totul se schimbă rapid pentru voi acum și toate vor urma spirala ascendentă pe măsură ce voi sunteți dotați să preluați un nou rol în conștiința universală aflată în permanentă evoluție și expansiune pe care voi o ancorați în Gaia.   

Pășiți și mergeți cu demnitate către viețile voastre nou găsite, pășiți cu încredere în nou găsitele voastre abilități, nu vă temeți de ceea ce nu știți, ci căutați moduri de a înțelege noile experiențe în care sunteți cufundați zilnic. Veți începe să ne vedeți în orele voastre de veghe, apărând în fața voastră și învățându-vă noul mod de viață, prezentându-vă diverse lecții despre cum să materializați ceea ce voi vreți să vedeți în lumea voastră. Reamintindu-vă cum să manifestați, creați și să FIți cu adevărat ceea ce ați venit aici să fiți!

Permiteți ca aceste schimbări rapide să vă arate adevărata glorie a sufletului vostru, adevărata glorie și bunăvoința a tot ceea ce voi sunteți! Stați cu demnitate și permiteți energiilor să vă ajute să vă apropiați de binevoitorul apogeu al misiunii aflate la îndemână.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.