duminică, 30 noiembrie 2014

Cea De-a Doua Fază a Ascensiunii Chakrei Inimii de Arhanghelul MihailCanalizare prin Natalie Glasson
28 Noiembrie 2014

Simțiți cum chakra inimii voastre se transformă? Simțiți cum capacitatea voastră de a iubi și de a fi iubire se consolidează? Experimentați cum suferința din trecutul vostru iese din nou la suprafață pentru a fi experimentată și eliberată prin chakra inimii voastre?

Acesta este cel mai sacru timp pe Pământ și în planurile interioare, mai ales pe măsură ce treceți din 2014 în 2015, când chakra inimii Creatorului care este cea mai profundă și mai pură esență a iubirii se expansionează, pompând un mai mare volum de iubire în vibrațiile tuturor. Tot ceea ce are loc în Creator are loc în fiecare suflet din planurile interioare și de pe Pământ. Pentru unii este destul de inconfortabil faptul că cea mai pură esență a iubirii din chakra inimii și din sufletul lor se expansionează, fuzionează și sintetizează cu întreaga lor ființă. Acest fapt crează o puternică activare și vindecare. Vibrația pură a iubirii poate fi simțită uneori ca un impostor în ființa multora cauzând haos, dezechilibru și o epurare a energiilor, gândurilor, emoțiilor și conștiinței. Dacă cineva alege în mod conștient sau inconștient să opună rezistență vibrațiilor pure de iubire care curg prin ființa sa, atunci, desigur, începe o bătălie și dacă, totuși, acel cineva este capabil să-și seteze atenția pe adevărul divin din ființa sa privind totul din această perspectivă, atunci iubirea pură va fi simțită ca un bonus, un miracol și o vindecare. Va fi experimentată o profundă expansiune a chakrei inimii, dezvoltându-vă capacitatea de a fi și exprima iubirea, precum și recunoașterea lumii din jurul vostru drept iubire.

Este mai mult decât un simplu val de iubire mai mare care vă este trimis pentru a vă spori vibrațiile și ascensiunea. Este asemănător cu o profundă trezire a adevărului în ființa voastră. Pentru fiecare suflet de pe Pământ trezirea iubirii va avea o influență unică și diversă asupra ființei și realității sale. Adevărul trezit în sufletele și în chakra inimii lor va fi, de asemenea, umplut în mod divers cu magie și o profundă esență a sufletului lor.

Dacă v-ați căutat adevăratul vostru sine, esența sau scopul vostru, atunci activarea din ființa voastră din acest moment va fi tot ceea ce căutați. Vibrația și energia sa este a adevărului născut din iubire, este exact ceea ce sufletul vostru crede că aveți nevoie în acest moment al ascensiunii voastre. Este o oportunitate pentru o mai mare împlinire; enormitatea acestei împliniri depinde de capacitatea voastră de a accepta și de expansiunea perspectivei voastre. Adevărul născut din iubirea activată din sufletul vostru va veni către voi treptat ca energie, vibrație și conștiință activând un proces treptat de întrupare înainte de completa sa manifestare în realitatea voastră. Activarea vă poate cere să renunțați la energiile care nu sunt necesare în ființa sau în realitatea voastră pentru a vă încuraja vibrația să crească și să facă loc noilor energii care sunt mult mai aliniate cu sufletul vostru.  

Acesta este cel mai minunat timp și este al doilea nivel al activării chakrei inimii și a expansiunii în Noua Eră a Iubirii. Prima activare a avut loc în mod direct înainte sau imediat după tranziția tuturor la trecerea din 2012 în 2013. Unii oameni de pe Pământ au experimentat o expansiune a iubirii în timp ce alții au experimentat o dezamăgire în realitatea din fața lor. Aceasta a fost cu adevărat o activare a esenței iubirii pure a Creatorului în fiecare, cauzând o creștere a iubirii sau o profundă purificare a vechilor energii, obiceiuri și credințe pentru a face loc iubirii. Acum, aproape doi ani mai târziu, se întâmplă din nou același lucru; o profundă întrupare a iubirii și o profundă purificare a tot ceea ce împiedică iubirea. De la sfârșitul lui 2012 și înainte, voi ați fost în mișcare pe un val de energie care a evoluat continuu în vibrație energetică, ceea ce înseamnă că viteza de vibrație a energiei voastre este într-o continuă accelerare. Vibrațiile iubirii în care voi sunteți și pe care le veți experimenta de această dată, sunt cu mult mai înalte și totuși, deoarece voi existați în mod continuu în energia ei nu recunoașteți măreția și abilitatea voastră crescută de a accepta vibrații mai evoluate ale iubirii.

Puteți recunoaște curățarea chakrei inimii care are loc pe scară largă în acest moment de ascensiune. Când chakra inimii este curată, energiile sufletului și ale Creatorului pot curge cu o mai mare libertate și puritate în toate aspectele ființei și realității voastre. Același lucru este valabil și pentru chakra inimii Mamei Pământ care trece și ea printr-un puternic proces de curățare și eliberare în acest moment. Mama Pământ își concentrează multe dintre energiile sale pe chakra inimii, invitându-și toate aspectele, energiile, situațiile și manifestările de pe Pământ care nu mai sunt necesare, cerute sau aliniate cu vibrația iubirii să iasă din chakra inimii ei pentru a fi dizolvate în vibrația pură a iubirii expansionate din propria sa chakră a inimii datorită activării Creatorului. Mama Pământ cheamă, de asemenea, toate contractele, jurămintele și promisiunile făcute în trecut care nu mai sunt în aliniere cu Era Iubirii să fie aduse la suprafața chakrei inimii pentru a fi scăldate în iubire, transformate și în mod iubitor eliberate. Chakra inimii este casa contractelor, jurămintelor și promisiunilor iar asemenea expresii sunt create și păstrate în chakra inimii. Fie că aceste contracte, jurăminte sau promisiuni au fost create pentru voi sau de către voi în această viață sau în viețile trecute sau au fost create de către conștiința oamenilor pentru Pământ, acum este timpul ca ele să fie curățate pentru a permite curgerea în continuare a iubirii prin, de la și în chakra inimii.

Mulți dintre voi care ați experimentat mai recent durere, suferință, eliberare sau un proces de vindecare în sau în legătură cu chakra inimii, este posibil să fi făcut acest lucru în numele tuturor. Multe suflete de pe Pământ au luat energii din chakra inimii Mamei Pământ așa cum ea se concentrează pe curățarea energiilor din, din jurul și legate de chakra inimii, în scopul de a acționa ca un vehicul de vindecare și purificare. Aceste ființe recunosc legătura lor cu toate aspectele Creatorului și astfel, la nivel de suflet, au acceptat sarcina de a rula anumite energii prin manifestarea lor fizică, pentru a curăța energiile la un nivel mai mare, mondial și universal. Când un suflet acceptă să ruleze energii prin ființa sa pentru a ajuta vindecarea în masă, energia este proiectată în ființa lor și experimentată ca o situație personală și adecvat realității lor. Se poate manifesta ca un tipar energetic de încheierea relației cu cineva, o pierdere, o vindecare care modifică percepțiile acelei persoane. Orice este necesar să se petreacă în realitatea acelei persoane pentru a crea libertate, expansiunea iubirii și vindecare, sarcina vindecării energiei asumate de către suflet va încuraja ceea ce este necesar să se petreacă în realitatea acelei persoane astfel încât energia să fie vindecată și eliberată la nivel de masă, iar persoana este și ea recompensată. Voi toți sunteți Maeștrii Ascensionați, voi toți evoluați prin procesul de ascensiune în nume propriu, și ce este și mai important, în numele și în sprijinirea altora. Iubirea este cheia; iubirea este focalizarea, experimentând viața în timp ce vă reamintiți vouă înșivă de iubire, experimentând tot ceea ce este nevoie să fie vindecat în ființa voastră în timp ce vă reamintiți vouă înșivă de iubire.  Cineva nu trebuie să acționeze constant într-un mod iubitor pentru a fi iubire, și totuși dacă voi știți că sunteți iubire și rețineți această cunoaștere în mod constant, ea se va manifesta prin voi în mod corespunzător.

Esența pură a iubirii Creatorului a fost activată și sunt energii care este necesar să fie eliberate în scopul de a vă permite vouă înșivă să îmbrățișați total și să experimentați pe deplin iubirea. Sfatul meu este să scrieți tot ceea ce simțiți că sunteți dispuși, capabili, dornici și pregătiți să eliberați, cum ar fi gânduri, emoții, perspective, obiceiuri, oameni, situații, tipare recurente, lipsă, rezistență și așa mai departe. Creați-vă o listă întitulată ”Tot ceea la ce sunt dispus să renunț pentru a accepta și experimenta activarea iubirii pure a Creatorului expansionându-se în ființa mea.” Apoi scrieți tot ceea ce sunteți dispuși să eliberați. Când vă predați Creatorului, și crearea unei astfel de liste este un proces de predare Creatorului, voi vă declarați disponibilitatea de a experimenta în ființa voastră cea mai profundă iubire a Creatorului. Acest lucru înseamnă că o mare parte din ceea ce apare pe lista voastră va fi eliberat fără ca măcar voi să vă dați seama, permițându-vă să treceți prin acest proces de curățare și vindecare prin expansionarea iubirii cu o mai mare ușurință. Numai atunci când nu sunteți dispuși să eliberați, recunoașteți sau acceptați ceea ce este necesar să eliberați, atunci apare dificultatea, durerea și dezechilibrul, provocând o învățare profundă care de cele mai multe ori nu este necesar să fie experimentată. Numai atunci când vă țineți de ceea ce ar trebui să plece din ființa și realitatea voastră, voi creați mai mari provocări pentru voi înșivă și vă creați o cale a ascensiunii care pare atât de abruptă și de stâncoasă.

Acceptarea iubirii nu are întotdeauna legătură cu eliberarea a ceea ce nu mai este necesar, și totuși aceasta permite o mai mare experimentare a iubirii. Cu cât mai mult vă angajați în iubirea din ființa voastră cu atât mai mult veți descoperi că tot ceea ce nu mai este necesar dispare fără nici o suferință sau nevoie de recunoaștere.

A doua fază a ascensiunii chakrei inimii în Noua Eră a Iubirii a început acum și va continua atâta timp cât este necesar și potrivit pentru ființa voastră. De fapt ea va continua până la cea de-a treia fază a ascensiunii chakrei inimii care s-ar putea să aibă loc peste o lună de acum încolo sau din nou peste doi ani de acum încolo. Noi toți trecem printr-un proces de ascensiune care nu mai este restricționat de termene sau scopuri asociate timpului. Pământul, voi și totul evoluează pur și simplu liber; fiecare moment de ascensiune este nou acum și nu mai este dictat. Cât de mult timp doriți să rămâneți în a doua fază a ascensiunii chakrei inimii este alegerea voastră. Nu alegerea minții, dorințelor sau nevoilor voastre ci alegerea sufletului vostru și dedicarea voastră personală față de adevărul ființei voastre. Așa că mai degrabă dedicați-vă vouă înșivă decât să vă împingeți, mai degrabă iubiți-vă decât să fiți frustrați de voi înșivă și de nivelul creșterii voastre. Lăsați ca totul să se desfășoare în aliniere cu Creatorul.

”Permit ca curățarea și împlinirea chakrei inimii mele să se desfășoare în aliniere cu Creatorul.”

În acest moment este de asemenea benefică o focalizare pe curățarea chakrei inimii voastre. Eu, Arhanghelul Mihail sunt paznicul chakrei inimii Mamei Pământ în această extraordinară perioadă de curățare și împlinire la nivelul chakrei inimii. Sunt, de asemenea, păzitorul chakrei inimii tuturor. Vă rog să chemați energiile mele să vă ajute în curățarea chakrei inimii voastre.

”Arhanghel Mihail, îți onorez prezența, iubirea și protecția care mă sprijină acum. Sunt pregătit/ă acum să îndepărtez, să curăț și să-mi purific chakra inimii în aliniere cu voința sufletului meu și cu Creatorul. Fie ca toate contractele, jurămintele și promisiunile legate de sau menținute în chakra inimii mele și care nu mai sunt necesare, să fie vindecate și eliberate cu ușurință. Fie ca toate energiile, obiceiurile, perspectivele, emoțiile, durerea și suferința menținute în sau legate de chakra inimii mele și care nu mai sunt necesare sau crează o rezistență în fața iubirii, să fie vindecate și eliberate. În fiecare zi îmbrățișez esența iubirii pure expansionată de la Creator în sufletul și chakra inimii mele, recunoscând iubirea pură drept adevărul meu în realitatea mea acum. Mulțumesc.”

Cu o profundă iubire simțită din toată inima,
Arhanghelul Mihail


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.