luni, 24 noiembrie 2014

Intrarea în Focul Violet – Arcturienii, Mytria și Sinele Vostru Interior




Mesaj primit prin Suzanne Lie


Salutări, Noi suntem Arcturienii,
Ne-am întors ca să te asistăm în călătoria ta în Focul Violet al Soarelui Central. Faci această călătorie ca să te ajuți să descoperi ACUM miezul esenței tale. Acest Miez al Esenței tale este o componentă a TOT ceea ce a fost și ÎNTOTDEAUNA va fi. Miezul Esenței tale Interioare emană MISIUNEA care te-a adus pe Gaia pentru actul final al ”Marii Iluzii”.   

Simte-ți sinele pe pragul necunoscutului. Tot ceea ce ai perceput ca fiind sinele tău este pe cale de dispariție și ”expirat”. Ceea de ce te-ai temut cândva, a devenit doar o umbră, dar a apărut o noutate în viață care amenință să îți aprindă ”frica de necunoscut”.   

Nu mai experimentezi frica în felul în care ai făcut-o cândva, dar ea este acolo, așteptând să o descoperi și să o transmuți în Focul Violet. Această frică acționează ca o coajă care să protejeze noul și vulnerabilul embrion în timp ce acesta crește profund în interiorul Esenței tale. Adevărata expresie a SINELUI tău nu este destul de pregătită pentru a se naște, dar ACUM este ”timpul” să te pregătești serios pentru NOUL care este de fapt STRĂVECHIUL.

(Acest mesaj a fost primit în 1997. ACUM ESTE ”timpul”)

Înainte să intri în Templul Violet, noi Arcturienii, am dori să îți oferim un mesaj. Ai făcut această călătorie în necunoscut și ești pe cale să intri în Templul Violet de pe Alcyone, în Marele Soare Central. Până când Pământul ajunge la ascensiunea Sa, noi Arcturienii suntem protectorii Săi.

Noi am fost aleși dintre mulți care s-au oferit voluntar pentru acest rol, pentru că noi avem cea mai mare capacitate de a o asista pe Gaia în manifestarea Planului Său Divin, care este să fie o planetă de Iubire Necondiționată, pură. Bineînțeles, alte lumi vor fi și ele active în susținerea Ei.

Printre acestea se numără Pleiadele, Sirius, Andromeda și Antares. Antares, Sirius și Andromeda ajută în controlul vârtejului/vortexului la intrarea și ieșirea din întrupările pământești, în timp ce Pleiadele s-au oferit să-i accepte pe cei treziți în Templul lor Violet al Transmutării. Pleiadeenii au fost, de asemenea, mult timp foarte activi în comunicarea cu cei receptivi dintre cei împământați pe Pământ.

Amintește-ți, cheia pentru transformarea în Corp de Lumină este iubirea, în special iubirea pentru corpul tău fizic. Vehiculul tău pământesc îți permite să ai gândurile tale pământești și să simți emoțiile pământești. Cele mai prețuite dintre aceste emoții pământești sunt iubirea și bucuria.

Iubirea și bucuria sunt de fapt rezultatul capacității voastre să vă combinați gândurile și sentimentele într-un mod care vă calibrează undele cerebrale la cea mai înaltă frecvență posibilă a lor. Când deveniți nefericiți sau neiubiți, ați putea crede că asta este o emoție. Cu toate acestea, ceea ce de fapt se întâmplă este că voi ați căzut ”afară din calibrarea” cu undele voastre cerebrale mai înalte.

Dacă ați putea înfrunta aceiași experiență care v-a făcut nefericiți, dar menținându-vă calibrați la cele mai înalte unde cerebrale, ați putea percepe experiența într-un mod cu totul diferit. Nu ar mai fi un eveniment care v-a făcut nefericiți, ci o provocare, pe care ați putea-o procesa cu succes.

Ați ști că ați putea înfrunta în mod productiv acea provocare pentru că voi sunteți calibrați la undele cerebrale care vă mențin într-o constantă comunicare cu Sufletul/SINELE vostru. O experiență care v-ar devasta ego-ul vostru trei dimensional, ar fi o simplă provocare pentru SINELE vostru cinci dimensional. 

În consecință, vă încurajăm să vă găsiți frecvența purtătoare cea mai înaltă la începutul fiecărei zile și să fuzionați cu Sufletul vostru, astfel încât calea de comunicare între voi și Sufletul vostru multidimensional să poată rămâne deschisă pe tot parcursul zilei. În acest fel, puteți să vă păstrați canalul mental acordat la frecvența cinci dimensională.

Această frecvență cinci dimensională, care este dincolo de viteza luminii, dar nu dincolo de viteza gândului, nu poate fi accesată cu claritate decât în cazul în care creierul vostru a fost calibrat la dimensiunea a cincea. Odată calibrat, creierul vostru este în stare să vă urmărească vibrația cinci dimensională în timp ce aceasta coboară din frecvențele mai înalte ale Spiritului în frecvențele mai joase ale materiei.

În acest fel, voi puteți integra ”Spiritul în Materie” în viața voastră conștientă de zi cu zi. Această integrare este cel mai înalt serviciu pe care cineva îl poate oferi, deoarece acesta este cel mai eficient proces pentru ridicarea vibrației sinelui vostru și a planetei.

De asemenea, în acest mod, vehiculul vostru fizic pământesc poate fi actualizat cu ”descărcările” necesare din lumea cinci dimensională. Acest proces seamănă foarte mult cu ”actualizările” pe care voi le descărcați în calculatorul vostru.

Cu toate acestea, dacă calculatorul vostru nu este ”pornit” voi nu veți ști că o nouă actualizare este gata să fie transmisă. Dacă vă dedicați sinele la această legătură zilnică cu Sinele vostru mai Înalt, senzațiile voastre corporale, emoțiile și gândurile vă vor ține la curent în ceea ce privește activitățile voastre supra-conștiente.

Dacă rămâneți conectați la SINELE vostru Mai Înalt, acest lucru vă va ajuta să vă amintiți experiențele voastre din Templul Violet. Suntem foarte mulțumiți de progresul vostru/nostru. Spunem progresul vostru/nostru pentru că voi și noi suntem UNA.

Noi toți suntem părți ale marelui SINE care au ales să sălășluiască într-un vehicul pământesc de lut. Noi suntem stația voastră de comandă; prin urmare, noi suntem de neprețuit pentru voi. Să știți că orice sentiment de ”dor de casă” este de fapt o baliză de semnalizare pe care o puteți urmări ca să vă întoarceți Acasă în starea voastră de conștiință mai înaltă. 

Prin urmare, vă reamintim să urmați această ”Nemulțumire Divină”. Ea nu este un dușman care să vă întristeze; ea este o prietenă care vă va ghida Acasă. Amintiți-vă dragilor, voi/noi toți suntem parte a SINELUI lui UNU. Vă înconjurăm cu lumina noastră ca voi să vă puteți elibera de orice experiență care amenință să vă ”dezamăgească” și vă coboară conștiința.

Noi vă susținem în Țesătura Vieții noastre și vă promitem că NU vă vom ”dezamăgi”. Să știți că misiunea voastră/noastră va fi îndeplinită. În Țesătura Vieții noastre fiecare dintre voi reprezintă energia masculină a unui Războinic Spiritual, precum și energia feminină a Zeiței Creatoare. Acum, energiile voastre feminine și masculine se amestecă.

Acest proces de androginitate crescândă va continua până când nu va mai fi posibilă nici o separare între masculin și feminin din cauză că corpul vostru a fost transformat în LUMINĂ. Expansionați conștientizarea conștientă a corpului vostru material pentru ca acesta să poată îmbrățișa viziunea matricii Țesăturii Vieții pe care voi/noi am creat-o pentru voi.

Păstrați această matrice conștientă pe tot parcursul zilei. Imaginați-vi-o ACUM. Vedeți cum aceasta sclipește în multe lumini colorate și simțiți cum vă îmbrățișează cu iubire necondiționată.

Când intrați în Flacăra Violet, permiteți fiecărui strop de Lumină Violet să curgă în această Țesătură a Vieții cinci dimensională pentru a vă ajuta să descărcați și să integrați Focul Violet în fiecare celulă și atom a corpului vostru fizic. Purtați această imagine cu voi pe tot parcursul zilei ca să vă ajute să simțiți Iubirea noastră Necondiționată!

Vă direcționăm acum către Mytria, care va fi ghidul vostru.
Arcturienii.

Eu Sunt Mytria – Păstrător al Flăcării Violet

Dragilor, am marea onoare să vă însoțesc la Flacăra Violet de pe Alcyone. Ați experimentat acum Soarele Central timp de mai multe zile de-ale voastre Pământești. Cu toate acestea, s-ar putea să fi avut dificultăți să vă amintiți această experiență interioară a voastră în timp ce vă ocupați de activitățile realității voastre fizice.  

Nu vă judecați pe voi înșivă că ați ajuns să vă pierdeți în conștiința trei dimensională. Este necesar să vă concentrați asupra sarcinilor și responsabilităților pe care voi ați ales să le experimentați în acea realitate. ACUM, v-ați întors la un timp și la o locație în care puteți merge în interiorul SINELUI vostru să vă continuați călătoria în Flacăra Violet.

Sunt multe Temple Violet care sunt amplasate în puncte de tranziție sacre de-a lungul traseului de frecvență înapoi și înainte între ACUM-ul lui UNU și Timpul-Spațiul lumilor fizice. De fapt, există câte un Templu Violet cu câte o Flacără Violet în vârful fiecărei noi octave a Lumii Astrale patru dimensionale.

Există, de asemenea, Temple Violet ascunse vederii lumești, în fiecare lume ”serviciu în slujba altora”. Termenul de ”lume” cuprinde atât planetele fizice cât și Navele Stelare multidimensionale care sunt la fel de mari ca niște planete. Aceste Temple Violet servesc ca ”stații de orientare” pentru ”liniile de viață” Spirituale care merg energetic ÎN JOS din dimensiunile mai înalte și AFARĂ în fiecare realitate în fiecare dimensiune.

În viețile voastre trei dimensionale în care v-ați trezit, v-ați amintit că voi sunteți creatorii hologramei voastre. Pe de altă parte, în viețile în care sunteți încă ”adormiți” vă simțiți limitați și separați de Tot Ceea Ce Este. Din fericire, odată ce unul dintre aceste ”sine pierdute” se trezește, voi veți începe să vă conectați cu SINELE vostru Multidimensional.

Acest ”Sine Mai Înalt” poate apoi oferi iubirea necondiționată și supravegherea care este necesară în acea realitate până când acel ”tu” este pregătit să se trezească pe deplin. Capacitatea de a purta mai mult de o realitate în conștiința voastră este dificilă în dimensiunea a treia. Din fericire, în viețile patru dimensionale este mult mai ușor să percepeți alte ramificații ale realității voastre principale, precum și alte expresii unice ale SINELUI vostru în acea realitate.

În dimensiunea a cincea fuzionați cu Complementul vostru Divin. Această întoarcere la SINE vă unește în mod automat cu amintirea tuturor experiențelor celeilalte polarități a Ființei voastre. Astfel, în cea de-a cincea dimensiune voi sunteți în stare să dețineți în conștiința voastră mai mult de o realitate în același timp.

De la vârful celei de-a cincea dimensiuni voi puteți fi conștienți de mai mult de șapte realități diferite în același timp. În cea de-a șasea dimensiune este simplu să percepi mai multe ”corzi de conștiință”, care sunt cunoscute în lumile mai joase drept ”întrupări”.

Fiecare dintre corzile voastre de conștiință rezonează în mod constant cu Valurile unei Realități Posibile. În cel mai înalt subplan al celei de-a șasea dimensiuni se află Centrul de Programare pentru toate realitățile voastre holografice din toate dimensiunile mai joase. De acolo, voi puteți fi conștienți de toate realitățile voastre din dimensiunile a șasea, a cincea, a patra și a treia, în același timp.

Cea de-a șaptea dimensiune este Suprasufletul vostru care este centrul întregului vostru sistem de ramificații pentru toate realitățile Sufletului vostru din toate dimensiunile de o frecvență mai joasă. Când vă amintiți cum să călătoriți inter-dimensional în a opta până la a zecea dimensiune a SINELUI Elohim, voi veți deveni conștienți de TOATE corzile voastre de conștiință care curg în TOATE realitățile de o frecvență mai joasă.

Amintiți-vă întotdeauna, voi sunteți TOȚI ființe doisprezece dimensionale care au călătorit inter-dimensional în jos pe traseul frecvenței realității pentru a experimenta realitatea în cea de-a treia dimensiune. Datorită acestei amintiri veți înțelege că nu există nici o realizare sau învățare. Există doar amintire!

Vă prezentăm acest video cu intrarea în Templul Violet de pe Venus, pentru că întotdeauna acolo unde există un Templu Violet este AICI ACUM!

Saltul în Flacăra Violet

Cu credință și curaj sari în Flacăra Violet – singură! Cu toate acestea, tu știi că SINELE tău Multidimensional este cu tine în conștiința ta. Poți ”simți” că te aștepți în centrul Flăcării. Acest TU îți oferă susținere și curaj pentru călătoria ta în Flacăra Transmutării și îți păzește cu loialitate corpul mai dens în timpul călătoriei tale în Focul Violet.

S-ar putea să te regăsești gândind despre ”exteriorul” Flăcării Violet ca să-ți eviți senzațiile de a ”fi în” Focul Violet. Prin urmare, acordă-ți un moment ca să-ți calmezi emoțiile pe care le simți aproape ca pe o frică de această aventură mai înaltă. Fă o respirație profundă, lentă, lungă ca să-ți obișnuiești conștiința cu această frecvență mai înaltă.

Schimbă-ți percepția din exteriorul Flăcării spre interiorul Flăcării și permite-ți să simți Focul Violet în legătură cu tine. Se simte ca Putere, mai multă putere decât ți-ai putea imagina vreodată. Se simte ca Înțelepciune, mai multă înțelepciune decât ai experimentat vreodată. Dar mai mult decât orice, se simte ca IUBIRE.

Iubirea din această Flarără este atât de clară și necondiționată încât te relaxezi treptat în experiența ta. ACUM poți experimenta Focul Violet,  pe – sub – în jurul – și prin tine. Simte cum Focul Violet te protejează ca și cum ar fi cel mai puternic tată și cum te iubește ca și cum ar fi cea mai înțeleaptă mamă. Această experiență este atât de blândă și de constantă încât începi să-ți înțelegi propria putere și propria înțelepciune.

Acum te simți suficient de în siguranță ca să-ți centrezi percepția pe tine însăți. În timp ce faci acest lucru, descoperi că ești într-o stare relativ fără formă. În interiorul Flăcării ești conștientă de tine însăți doar ca focalizare a atenției, o fărâmă individualizată de lumină, care este a ta .... a ta ce? Este spiritul tău, sufletul tău, conștiința ta? Pentru că, cu siguranță, NU este corpul tău.

SINELE tău Interior vorbește,

Draga mea, această focalizare, această fărâmă de lumină este Esența ta. În interiorul Flăcării Esența ta este liberă de orice identificare, alta decât intenția pe care ai avut-o atunci când ai intrat în Flacără. Odată ce îți declari intenția, Esența ta va transmuta acel concept în formă.

”Ce dorești să declari ca fiind intenția ta?”

Nu trebuie să faci nici o pauză. Declarația îți este clară. Nu știi cât timp ai fost în Flacără, deoarece timpul nu există în această dimensiune, dar îți amintești că realitatea ta pământească este în mare tranziție. Tot ceea ce ai cunoscut ca fiind de bază, pleacă și se schimbă. Pentru tine a sosit momentul să creezi o nouă realitate.

Ești pregătită. Ești pregătită să ”dai drumul”, ”să încetezi lupta” și să ”cazi în curgere”. Asta este, ești aproape pregătită. Ceva este blocat. Este blocat adânc în interiorul inimii tale, blocat în copilăria și în tinerețea ta. Ai pășit în Flacără ca să găsești o cale de a-l de-bloca.

O veche credință de bază este pregătită acum să iasă din conștiința ta, astfel încât să-i poți permite ”sinelui” tău să fie ”SINELE” tău. Dar acea credință de bază este de nemișcat. Ești blocată. Ești prinsă între realitatea care pleacă și realitatea pe care tu o creezi. Acum îți dai seama că:

Ca să schimbi ceea ce FACI, trebuie să schimbi ceea ce/cine EȘTI.

Brusc, Flacăra Violet începe să clipească în jurul tău și îți dezvăluie toate acele momente în care te-ai simțit prinsă între ”a face” și ”a fi”. Poate că frica ta este cea care este blocată, frica că nu te poți transforma suficient de mult pe tine însăți ca să-ți creezi viața pe care ți-o dorești. Se poate ca această frică să fi devenit o credință de bază.

De fapt, nu TU ești cea căruia îi este frică, ci EGO-ului tău. Ego-ul tău este cel care nu crede că tu poți fi creatoarea vieții tale. Ego-ul tău este speriat, nerăbdător, furios, victimizat și în control. Îți dai seama că cel pe care este nevoie să-l chemi pentru a-ți susține intenția este cel care este mai puternic decât frica ta și mai înțelept decât ego-ul tău.

Acest ”CEL” este Sufletul tău.

ȘTII că trebuie să te predai Sufletului tău. Aici, în interiorul Flăcării, poți să-ți simți Sufletul care așteaptă cu răbdare să-i acorzi permisiunea să intre în tine și să fie Căpitanul vehiculului tău pământesc. Îți amintești cât de des ți-ai dorit acest lucru, dar numai prin predarea către Sufletul tău poți înfăptui acest lucru.

Din fericire, în timp ce ești în Flacără, conștiința ta este șase dimensională. Când ești în Flacăra Violet șase dimensională, ești în măsură să permiți transformarea la cele mai profunde nivele. Ești în Flacăra Posibilității unde poți învăța cum să creezi realitatea pe care o dorești. Din adâncul tău, auzi

”PREDAU ACUM SUFLETULUI MEU TOT

CONTROLUL ASUPRA CORPULUI MEU FIZIC”






link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.