marți, 18 noiembrie 2014

Revelațiile ÎntunericuluiAceastă canalizare a fost oferită de Kryon prin Lee Caroll
în Philadelphia, PA în 11 Octombrie 2014

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Într-o lume trei dimensională, cei care sunt într-o întâlnire, stau pe scaun. Unii dintre voi ascultă, dar este numai realitatea voastră limitată cea în care voi ascultați cu urechile voastre. Adevărul este că acest mesaj merge dincolo de informațiile 3D. Mesajul meu este pentru sufletele bătrâne aflate exact în acest moment pe planetă, și mesajul este despre revelația întunericului. Acesta nu este un mesaj întunecat, ci mai degrabă unul de felicitare, de explicații și probabil mai multe detalii decât ați fi vrut să știți despre lucruri pe care n-ați fi vrut niciodată să le știți. Dar noi nu le putem lăsa în pace, din moment ce voi nu puteți. Abordăm acest subiect cu delicatețe, atât de delicat pe cât putem pentru un Lucrător în Lumină, și un suflet bătrân pe planetă care nu a simțit nimic înafară de o înaltă conștiință și iubire pe parcursul celor mai multe dintre viețile sale. 

Vechea Balanță a Luminii și Întunericului

De unde să începem? V-ați uitat în ultima vreme la știri? Există unele surprize în legătură cu felul în care merg lucrurile? Dacă răspundeți cu da, vă voi spune că nu ați ascultat informațiile pe care vi le-am dat de atâtea ori. Timp de doi ani v-am dat informații exact despre acest moment. V-am spus că trecerea peste podul recalibrării va perturba echilibrul energiilor întuneric/lumină de pe planetă.

Poate că ați văzut ceva numit balanța dreptății? Pictograma este o balanță pentru greutate ținută de o figură legată la ochi. Balanța are două talere echilibrate de fiecare parte. Arată ca o balanță din farmacie, despre care unii dintre voi știu, și sunteți familiarizați cu metafora. Ea reprezintă dorința de echilibru în viață, în special în ceea ce privește corectitudinea și dreptatea. Aceasta este căutarea echilibrului în conștiință. Cred că vedeți această imagine în mintea voastră.

În paradigma luminii și întunericului, pentru mii de ani nu a existat absolut nici o egalitate. Ele nu au fost niciodată în echilibru. Unul dintre talere a fost ceea ce noi numim conștiință întunecată, iar celălalt taler, conștiința luminii. Cel care reprezintă întunericul a fost întotdeauna câștigător.

Acum, înainte de a începe, vreau să văd ce nu am spus mai sus. Nu am spus că pe un taler au fost spirite rele și entități întunecate. Nu am spus asta; am spus conștiință întunecată. Pe celălalt taler, nu am spus că au fost îngeri și spirite, deva și spiriduși. Nu am spus asta; am spus conștiința luminii. Vă învăț acum. Vreau ca voi să știți care este diferența între toate aceste lucruri, și diferența este că întunericul și lumina despre care eu vorbesc chiar acum, este conștiința dezvoltată de către Ființele Umane.

Timp de eoni această balanță a existat și conștiința Umană întunecată a depășit lumina. Acestea nu au fost în echilibru și voi știți acest lucru. Din istoria vieții voastre trecute au făcut parte războaiele, moartea și durerea, precum și conștiința supraviețuirii în care planeta a fost implicată. Aceasta este principala luptă a sufletului bătrân pe Pământ, și voi știți asta.

Vizualizați acea balanță chiar acum, în felul ei dezechilibrat, înclinată, deoarece talerul cu conștiința întunecată cântărește mai greu. Conștiința luminii nu poate merge mai departe și nu există echilibru. Acesta este modul în care au stat lucrurile viață după viață pentru voi și peste tot în jurul vostru. Este povestea omenirii pe Pământ.

Care erau șansele ca voi să schimbați acest lucru? Timp de 25 de ani v-am spus că balanța se schimbă. În urmă cu mai mult de 25 de ani, ea a început să se schimbe și lumina a devenit mai puternică și a fost mai mult din ea, mai multe părți cuantice ale ei, mai multă conectare cu cealaltă parte, și balanța a început să se schimbe către un echilibru mai echitabil. Războaiele mondiale au încetat, ați observat? Lucrurile au început să meargă mai bine pe planetă, ați observat? Multe țări au început să lucreze împreună cu foștii inamici, în loc să perpetueze vechea energie războinică. Ați observat? A început un concept cu totul nou, o nouă paradigmă, iar talerele balanței au început să se egalizeze. Bătălia a început. 

Bătălia Începe

Când a venit 2012, a avut loc precesiunea echinocțiilor, și s-au aplicat noile calendare ale conștiinței. Umanitatea a făcut-o, iar eu am început să vorbesc despre ceea ce va urma. Am vorbit despre plantarea semințelor unei noi paradigme de gândire și în fiecare canalizare v-am spus că bătălia începe acum.  

Vreau să-ți spun ceva, Lucrătorule în Lumină. Când cele două talere au început să se miște în direcția echilibrării, lumina nu a devenit mai grea pentru a face acest lucru posibil. Mai degrabă, ceea ce era nevoie să se întâmple a fost ca lumina să respingă întunericul. Ea a redus cantitatea de întuneric și talerele au început să se pună în mișcare. Întunericul și-a pierdut substanța. Înțelegeți? Pe măsură ce întunericul pierdea din substanță (influență), lumina a început să reechilibreze talerele în favoarea sa. Noi întotdeauna v-am spus că întunericul nu are o energie a sa proprie. Pur și simplu, întunericul este absența luminii. Prin urmare, în mod implicit, acolo unde este mai multă lumină, va fi mai puțin întuneric.

Acum, dacă vă uitați la talere chiar acum, lumina este învingătoare. Ați trecut de marcator în potențialele despre care vorbeau cei din vechime. Într-o canalizare de acum câteva săptămâni, din Virginia de Vest, am identificat acest marcator ca fiind Bariera Înțelepciunii. L-am instruit pe partenerul meu să pună această canalizare specială într-un loc în care să o puteți auzi, iar el a făcut-o. [Mesajele Kryon audio gratuite] Veți putea auzi (citi aici) ce este Bariera Înțelepciunii, ce este factorul bunăvoinței, și ce sunt aceste lucruri care au început să schimbe energia conștiinței pe planetă. Dar nu uitați ce ați făcut. Ați provocat conștiința întunecată! Ați înțepat-o, iar ea a înnebunit! Ați luat un băț de lumină și ați alungat-o din cuib. Ați auzit asta?  Întunericul, pentru prima dată, a intrat în modul de supraviețuire! Acum doi ani v-am spus să vă pregătiți pentru întuneric. El nu va renunța fără luptă, iar lupta este acum aici.

Nu Disperați

Sunt prea multe informații pentru a vi le oferi într-o singură canalizare, într-o singură întâlnire, așa că mă voi referi la mesajele trecute pentru ca voi să înțelegeți și să vă puteți raporta mai bine la informații în scopul de a obține imaginea de ansamblu. Așa că aș vrea să vă reamintesc ceva ce, de asemenea, v-am spus într-o canalizare recentă numită Nu Disperați. Ați câștigat! Din cauză că voi ați câștigat se simte conștiința întunecată pe planetă, iar umanitatea care a reprezentat întunericul se retrage din tot ceea ce are pentru a supraviețui.

El A Fost Întotdeauna Acolo

Haideți să ne uităm puțin la el, pentru că este peste tot la știri. Sunteți șocați de brusca existență a unei organizații care va rămâne nenumită [în această canalizare]? De unde a apărut? Cum poate fi atât de organizată? Cum poate fi atât de bine finanțată? Această organizație ar putea ca, în curând să-și aibă propria sa țară! S-ar putea numi ”Țara Vechii Energii Întunecate”, pentru că asta este ceea ce va reprezenta.

Trecutul barbar al umanității se prezintă pentru a-și arăta fața. El a fost întotdeauna acolo, ascunzându-se pe sub pietrele și în crăpăturile umanității civilizate. El nu se putea arăta până acum, dar acum trebuie să o facă. Este urât și nu este pentru cei slabi de inimă, nu-i așa, dragilor? Să vezi răul personificat în acțiunile Umane este respingător. Este atât de urât și de întunecat încât nici măcar nu vă puteți uita la el cu o inimă blândă. Dumnezeu nu este parte a acestuia și acest lucru este evident.

Ați câștigat! Lumina a câștigat! Revolta conștiinței întunecate nu s-ar fi manifestat atât de puternic, sau atât de repede, dacă nu ar fi fost așa. Exact acesta este lucrul pe care eu v-am spus să-l urmăriți, pentru că aceasta este dovada că cei care reprezintă această conștiință întunecată au necazuri. Dragilor, conștiința întunecată a fost întotdeauna un sistem încercat-și-adevărat. Ea se ascunde în umbră și influențează toate locurile de putere ale planetei – guvern, comerț, finanțe. Brusc, ea nu se mai poate ascunde acolo la fel de bine ca și până acum și este expusă.

De unde îi vine finanțarea? Îi vine dintr-un depozit care a fost întotdeauna acolo, dragilor. Ea folosește intrările care sunt generate de acțiunile ce provin dintr-o conștiință joasă, adunate de foarte multă vreme. Finanțarea nu a apărut din senin. Ea a fost stocată, așteptând să fie folosită în scopul de a răspândi frica și întunericul pentru a salva ceea ce ei cred că este calea lor.  

Cine Va Câștiga?

Dragilor, ei nu avut nici o șansă! Dar se pare că ar fi avut-o, nu-i așa? Tot ceea ce ei fac este calculat să vă sperie și să vă supună. Au câștigat? Acum, iată o întrebare pe care aș vrea să o luați cu voi și să o examinați în fiecare zi.

Frica este neagră. Atunci când sunteți în frică, acolo nu este lumină. Poți să fii cel mai mare Lucrător în Lumină, sau să fii chiar medium, dar dacă ești în frică, nu contează câți ani ai făcut muncă în lumină, sau cât de multă lumină ai acumulat tu personal. Totul dispare atunci când apare frica, iar ei vor câștiga bătălia pentru mintea ta. Ați înțeles acest lucru?

Puterea Sufletului Bătrân - VOI

Suflete bătrâne, Lucrători în Lumină care citiți această canalizare, experiențele pe care voi le-ați avut viață după viață sunt incredibile! Sufletul bătrân cunoaște frica. Nu vreau să fiu grafic, dar vreau să înțelegeți! Cum a fost atunci când ți-ai pus capul în ghilotină pentru că ai vorbit despre Dumnezeu într-un mod care nu a fost potrivit? Cum a fost să fii legat la mâini și la picioare atunci când au aprins focul sub tălpile tale? Suflet bătrân, asta este frica! Tu porți aceste experiențe în Akasha ta.

Vreau să-ți spun că ei nu au nici o șansă să te sperie! Tu cu siguranță știi ce înseamnă frica, și ei nu au nici o șansă atâta timp cât tu rămâi agățat de acea parte din tine care este puterea lui Dumnezeu. Tu ai trecut prin toate astea. Asta înseamnă că ți-ai primit armele adevărului, înțelepciunii și luminii. Nu le uita. Nu uita cine ești!

Vezi cât de repede s-au adunat? Până ieri părea că nu există nici o organizație. De unde au apărut? Ai observat vreo ezitare ca să lupți cu ei? De ce cetățenii țărilor pe care ei le invadează ezită să se lupte cu ei? În schimb, liderii lor îi cheamă pe alții să-i ajute. De ce și acești ceilalți ezită? Vreau să vă arăt că există anumite anomalii ale logicii care nu au nici un sens, pentru că aceasta este o bătălie cum n-ați mai văzut niciodată pe această planetă. Noi ne-am așteptat la ea, dar voi nu. Este vorba despre conștiință, nu despre pământuri sau resurse.

Cum să câștigăm?

V-am spus mai devreme secretul despre felul în care îi puteți învinge fără să luați măcar o viață: pur și simplu tăiați-le finanțarea. Ei nu pot exista dacă nu sunt finanțați. Finanțarea trebuie organizată, stocată și distribuită. Trebuie în așa fel generată încât să treacă și prin instituții. Ați auzit asta? Tot ceea ce aveți de făcut este să opriți sistemul. Câștigarea nu va avea loc prin bombardare. Ea este necesar să fie făcută în mod inteligent, cu o gândire inteligentă și o legistică financiară. Este timpul să deveniți inteligenți în unele dintre aceste lucruri și să nu vă fie teamă să priviți acest puzzle într-un mod diferit față de cum ați făcut-o înainte. Nu folosiți energia pe care ei o folosesc pentru a vă lupta cu ei, pentru că nu veți câștiga. Dați-vă seama de asta. Este ultimul bastion al întunericului organizat și al gândirii rele pe această planetă care se unesc pentru a încerca să supraviețuiască asaltului luminii voastre. Nu vă temeți să priviți la traseul finanțării, indiferent unde vă duce acesta.

Frica este Arma Lor

Aș vrea ca voi să știți ceva în timp ce vă uitați la știri. Ar putea părea că nu sunteți în stare să-i opriți. În multe locuri ei vor câștiga putere, deoarece ei crează frică. Frica este ușor de creat în cei care nu sunt suflete bătrâne și care nu cunosc frica așa cum o cunoașteți voi și care nu au armura experiențelor voastre spirituale. Toate acestea te pun în prima linie, dragule. Îți dai seama de asta? Dar tu nu trebuie să te lupți cu ei în felul lor. Tot ceea ce tu ai de făcut este să difuzezi lumină. Conștiința înaltă va bate frica în orice moment. 

Definiții ale Întunericului și ale Răului

Sunt multe. Vreți să definiți voi răul pentru mine? Aceasta este o lecție pe care unii dintre voi au nevoie să o audă și unii dintre voi nu se vor uita la ea, pentru că Ființele Umane doresc să atribuie răul unor entități. Mulți Oameni vor să pună răul într-o altă cutie, dar nu o cutie Umană. Vechea energie vrea să rămânem la mitologia tradițională și a sosit timpul să aflați adevărul. Timp de ani de zile, a existat credința în spirite rele și în entități rele. Acestea sunt considerate a fi forțe externe care se luptă cu omenirea pentru controlul luminii.

Dragilor, aș vrea să vă spun ce este cu adevărat răul. Răul este manifestarea unei energii întunecate într-o Ființă Umană sau într-un grup de Ființe Umane care, cu un anumit scop, iau acest întuneric și-l generează, îl amplifică și se concentrează asupra lui. Anumiți dictatori de pe planetă au făcut-o perfect, și voi i-ați văzut. Nu au fost implicate sau necesare nici un fel de spirite rele exterioare. Câțiva Oameni au fost în stare să se concentreze și să-l manifeste atât de bine încât toți cei din jurul lor au colaborat cu el și au investit în el. Acesta este răul. Ei nici măcar nu au nevoie de o entitate convenabilă care să aibă coarne și coadă. Au făcut-o ei înșiși. Asta este ceea ce Oamenii pot face!

Acesta este un puternic atribut al umanității, iar lumina și energia întunecată pot merge în ambele sensuri. Prin libera alegere, umanitatea poate crea lumină sau întuneric. Această abilitate este generată de incredibila putere a umanității și de dualitatea pe care aceasta o poartă. Umanitatea nu are nevoie de ajutor din afară pentru a crea răul.

V-am spus și mai înainte că în civilizația voastră Umană, libera alegere a adus umanitatea la răscrucea existenței sale de patru ori până acum pe această planetă. Și asta din cauza faptului că conștiința întunecată a câștigat în aceste perioade de timp. Nu e de mirare, având în vedere că umanitatea a fost în modul supraviețuire în toate aceste perioade și a existat foarte puțină lumină care să provină din gândirea spirituală extinsă.

Rolul lui Gaia în Conștiința Umană

Unul din acele timpuri ar putea fi înfricoșător pentru voi să știți despre el, deoarece acesta a fost o deplină cooperare cu Gaia pentru terminarea voastră, și o pandemie aproape că a șters omenirea de pe hartă. O pandemie! Acum, voi spuneți, ”Ce are asta de-a face cu conștiința Umană, Kryon?” Fiți atenți, dragilor, pentru că aceasta este ziua în care învățătura a fost oferită de către partenerul meu, și el a pus împreună Cele Nouă Atribute Umane. Unul dintre seturile de atribute include trei dintre atributele lui Gaia și unul dintre ele a fost conștiința planetei. Gaia este conectată cu conștiința Umană!

Ați început să faceți legăturile? Voi sunteți conectați la această planetă într-un mod profund și spiritual. Așa cum merge umanitatea, merge și conștiința planetei. Gaia, Mama Natură, sau oricum ați vrea să-i spuneți, conlucrează cu conștiința Umană. Dacă vă petreceți 1000 de ani ucigându-vă unul pe altul, atunci Gaia va face tot posibilul pentru a coopera cu dorințele voastre! Gaia se va uita la conștiința Umană și va încerca să vă ajute în ceea ce voi ați arătat că ați dori să faceți! Știați de acest rol al lui Gaia în ceea ce vă privește? Ea este un partener al vostru, o cale rapidă pentru ceea ce voi îi dați. Poate că ați dori să revedeți ceea ce popoarele indigene de pe planetă înțeleg încă. Gaia este un partener!

Pandemia: Nu vi se pare ciudat că în ultimii 50 de ani, când aveți o populație de șapte miliarde de Ființe Umane, cu până la 2000 de avioane în aer în orice moment, deplasându-se între aproape orice locuri posibile, că nu a fost o pandemie în timpul vieții voastre? Au fost cinci începuturi de pandemii potențiale în ultimii 20 de ani, dar nici unul dintre ele  nu a devenit serios. A pus cineva dintre voi asta cap la cap? Dragilor, atunci când lumea a fost cu mult mai puțin populată, în urmă cu câteva sute de ani, fără călătorii în masă care să răspândească un virus, totuși au fost milioane de oameni exterminați de o pandemie. Cu o populație crescută și cu călătorii în masă, astăzi există un pericol mai mare decât oricând înainte. Nu are nici un sens, nu-i așa? Ce s-a întâmplat ca să o oprească?

Când cunoașteți relația dintre Umanitate și Gaia, atunci are sens. Gaia este o forță a vieții care este partenerul vostru, urmărindu-vă cum schimbați echilibrul dintre lumină și întuneric și reflectând asupra a ceea ce doresc Oamenii. Și ea are polaritate! Poate că a sosit timpul să vă începeți meditațiile mulțumindu-i planetei voastre Pământ pentru susținerea voastră în spiritualitatea Akashei voastre, pentru că este întotdeauna alături de voi, o forță de viață care este întotdeauna prezentă. Cei din vechime întotdeauna își începeau ceremoniile în acest fel. Ați uitat?

Ebola

Acum, doar am pregătit scena pentru subiectul următor, nu-i așa? Ebola. Vă mai este frică? Gaia este o forță de viață care face parte din conștiința Umanității. Partenerul meu a pus-o pe ecran astăzi astfel încât voi să puteți vedea conexiunile [în timpul seriilor de lecturi]. Acum este timpul să punem lucrurile cap la cap. Dragule, și Gaia este angajată în luptă, pentru că aici vine ceva înfricoșător, ceva ce n-ați văzut în viața voastră și de care vă este frică – potențialul unei pandemii pe planetă.

Este un film celebru care are câteva dialoguri pe care partenerul meu le va cita. Unii dintre voi le vor recunoaște, și unii nu, dar aici sunt: ”Ai un foc mic, sperietoareo?” De ce vă este frică? De întuneric? Gaia este angajată în luptă alături de voi și urmărește în mod activ soluții care să vină prin lumină. Energia planetei este alături de voi în această luptă! Virusul Ebola este un șoc și o surpriză. El este propulsat de ignoranță și de frică, așa că poate să înflorească. Uitați-vă de unde a început și priviți cum iși dobândește abilitatea de a continua. Își extinde frica și puterea cu ușurință în cei care cred că este un blestem față de cei care înțeleg știința.

Satele sunt pline cu cei care refuză să-și părăsească membrii de familie pentru că ei cred că boala este un blestem! FRICA! În loc să înțeleagă că ei ar trebui să fie izolați de virus, familia moare împreună din cauza ignoranței și a fricii. Acesta este modul în care lucrează întunericul. Aveți de gând să vă speriați și voi? Dragilor, Ebola va fi învinsă. Știți acest lucru și fiți liniștiți. Rugați-vă pentru lumină pentru cei aflați în satele înfricoșate, astfel încât ei să poată ști mai multe despre modul în care pot împiedica răspândirea acestei boli și să trăiască pentru a-și putea vedea familiile.

Voi Schimbați Istoria

Voi sunteți cei care ați cauzat această schimbare, dragilor. Felicitări că ați strălucit o lumină atât de strălucitoare încât ați pus întunericul pe fugă. Dovada acestui fapt este în tot ceea ce tocmai v-am spus. Împotriva tuturor sorților de izbândă, v-ați făcut cu un virus fără leac. Împotriva tuturor sorților de izbândă, v-ați făcut cu o mișcare barbară care este cu mult mai rea și mai întunecată decât v-ați putea imagina și care, aparent,  s-a organizat peste noapte. Împotriva tuturor sorților de izbândă, această organizație are mai multe surse de finanțare, o distribuire financiară, și o grămadă de ajutor pentru a-i speria pe cei din jurul ei. Este atât de înfricoșătoare încât s-au format coaliții între țări care n-ar fi ajuns niciodată împreună și n-ar fi fost de acord cu absolut nimic, și totuși ele sunt acum la masă încercând să-și dea seama cum să lupte cu întunericul. Ăsta-i răul!

Răul nu este creat prin forțe exterioare mai mult decât este lumina creată prin forțe exterioare. Lumina și întunericul este un echilibru pe care umanitatea are abilitatea de a-l trage în orice direcție. Ați auzit asta? Puteți deveni atât de întunecat sau de luminos pe cât doriți, și ați avut întotdeauna această abilitate. Aceasta este dualitatea pe care ați văzut-o de-a lungul istoriei voastre, întotdeauna. Cu toate acestea, voi vă aflați acum în situația de a fi ieșit dintr-o eră barbară – mii de ani de cuceriri și ucideri și războaie – și ați schimbat direcția.

Vă spun din nou: Nu disperați! Generați lumina cu care ați venit și stați drept și fără frică. ”Asta-i prea simplu Kryon!” Oh, da? Cum crezi tu că această planetă a făcut această importantă schimbare de direcție, dragă Lucrătorule în Lumină? Suflet bătrân, tu nu înțelegi că lumina pe care tu o ai este o forță multidimensională? Ea nu este liniară. Nu cantitatea ei este ceea ce este important. Ce este important este intenția ei și adevărul ei. Așa cum se spune, puținul merge cale lungă, iar sufletele bătrâne sunt extrem de puternice în acest domeniu.

Am să închei cu asta. Cu mai mult de 20 de ani în urmă, m-am așezat pe un scaun la fel ca acesta împreună cu partenerul meu. El începea ca, pentru prima dată, să-și deschidă gura în fața unui grup. Una dintre primele metafore pe care el le-a dat vreodată a fost cea numită Camera Întunericului. Am să vi-o dau acum din nou. Pentru că acum, dintre toate timpurile de pe planetă, voi aveți nevoie să o auziți din nou. Dinamica dintre întuneric și lumină nu depinde de cantitate.
                                                                                                       
Camera Întunericului

Sunteți într-o cameră și este întuneric și este plină cu Ființe Umane. Camera este atât de întunecată încât vă ciocniți unii de alții. Este înfricoșător să nu fii în stare să vezi cine sunt cei de lângă tine, sau ce ar putea reprezenta, cât de mari sunt, ce gen sunt, sau ceva despre ei. Vă simțiți izolați.

Vă agățați de vecinii voștri tinându-vă de mână. Îi găsiți pe alții care se vor ține de mâini cu voi și vă simțiți în siguranță atâta timp cât vă țineți de mâini. Este întuneric! Nu vă ciocniți de ceilalți! Nu știți cine sunt sau ce vor. Aveți încredere doar în cei cu care vă țineți de mână! Ceilalți sunt doar pe urma resurseloar voastre! Este mai bine dacă vă puteți uni, poate să construiți un orășel al vostru, apoi să construiți ziduri în jurul lui astfel încât ”ceilalți” să nu vă poată ajunge. Nu puteți vedea! Este întuneric. Ar putea să aibă arme, ar putea să fie pe urmele voastre. Pur și simplu nu știți. Nu-i puteți vedea.

Timp de sute, dacă nu mii, de ani această parabolă a reprezentat conștiința planetei. V-ați separat, v-ați combinat, v-ați apărat. Alții care au fost, într-adevăr, în întuneric, au cucerit toate pământurile pe care ei le-au putut invada cu puterea lor.

În această cameră întunecată, apare brusc un Lucrător în Lumină, un suflet mai bătrân. El aprinde un chibrit. Un chibrit nu crează multă lumină, dar dacă sunteți într-o cameră complet întunecată, o luminiță face drum lung. Dintr-o dată, camera se schimbă. Nu este inundată cu lumină, dar puteți începe să vedeți în jurul vostru, vag. Puteți să vă vedeți pentru prima dată vecinii! Și ei sunt exact la fel ca și voi – speriați! În scurt timp oamenii încep să dărâme pereții; rup cercul și încetează să se țină de mâini numai cu propria lor familie. În schimb, găsesc alte mâini cu care să se țină, și găsesc alte cercuri care sunt așa cum sunt ei.

Mulți vor să știe de unde a venit lumina. Ei nici măcar nu cunosc numele celui ce ține chibritul, nu-i așa? Are cel ce ține chibritul o doctrină? Nu. Are cel ce ține chibritul o organizație pe care să o promoveze sau la care să aderați? Nu. Ce are cel ce ține chibritul? Lumină. Mulți vor mai multă. Ei îl privesc pe deținătorul chibritului și spun, ”Putem să împărtășim focul de la chibritul tău?” Răspunsul este da, și dintr-o dată acolo este chiar mai multă lumină. Ceilalți merg și-și împărtășesc lumina chibriturilor lor. Cu fiecare chibrit, este mai multă lumină, și acum mulți se pot vedea unii pe ceilalți cu mai multă claritate. Când este lumină, nu mai este nici un motiv de frică. Întunericul a dispărut.

Aceasta este metafora conștiinței luminii pe planetă, care încetișor crește. V-am oferit această poveste în urmă cu 20 de ani. Am făcut-o atunci pentru că noi știam de existența potențialului de astăzi și de bătălia voastră cu întunericul.

Străluciți-vă lumina prin felul în care reacționați la toate acestea și stând în afara fricii. Prin asta întreaga lume va fi mai luminoasă. Întunericul, pandemia, nici un lucru întunecat nu poate supraviețui luminii voastre! Acesta este adevărul timpului pe care voi l-ați așteptat. Aș vrea să luați acest concept cu voi acasă. Este profund, nu-i așa?

V-am spus că va veni și acum este aici. Confruntați-vă cu el, dragilor. Tocmai v-am spus cum să o faceți. Ați câștigat bătălia. Nu vă uitați la știri pentru a vă găsi adevărul, pentru că vă va face să vă fie frică. La urma urmei, asta este treaba lor. Înțelegeți acest lucru și fiți înțelepți în aceste vremuri de schimbare.

KRYON


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.