sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Călătorie către Soarele Central – IlliaEm
Mesaj primit prin Suzanne Lie

(Acest mesaj a fost recepționat cândva în 1997)

Eu, IlliaEm, rezonez la dimensiunea opt până la zece,
Pentru ca tu să mă poți percepe, eu îmi cobor cu multă iubire esența până la cea mai înaltă vibrație pe care tu o poți accesa în mod conștient în acest moment din timpul tău Pământesc. Pe măsură ce tu integrezi din ce în ce mai mult din SINELE tale cinci dimensionale, vei fi capabilă ca în mod conștient să comunici cu ființe din dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Alătură-te mie acum, te voi lua să comunici cu SINELE tău care se află în Marele Soare Central. Cazi în mine acum, draga mea, în timp ce noi călătorim către Marele Soare Central. Simte-te în totalitate înconjurată de vibrația ta cinci dimensională astfel încât să poți face această călătorie în timp ce îți menții și conștiința ta Pământească. Ești pe cale să-ți activezi Merkaba personală.

Această Merkaba te-a așteptat de-a lungul întregii tale încarnări, timp în care tu i-ai simțit prezența. Din nefericire, negativitatea celei de-a treia dimensiuni te-ar fi putut face să interpretezi acea prezență drept singurătate și depresie în loc de speranță și reuniune.

Ai dorit să te întorci ACASĂ, dar nu știai unde, sau măcar ce era ACASĂ. Cu toate acestea, tu ești în stare acum să recunoști chemarea lui ACASĂ ca un far, un far de întoarcere acasă, care să vă permită să vă treziți și să vă amintiți cine sunteți. Merkaba ta este acea parte din tine care a rămas trează, chiar dacă restul din tine a adormit.

Acum draga mea, vezi-ți merkaba personală în fața ta. Ea este formată din două tetraedre conectate între ele prin cele două baze care se suprapun. Punctul de polaritate masculină este tetraedrul de sus care este orientat către Marele Soare Central. Punctul de polaritate feminină este tetraedrul de jos, care este orientat către draga de Lady Gaia, Pământul.

În timp ce îți simți sinele cinci dimensional în jurul tău, poți să îmi vezi și să îmi simți esența ghidându-te către merkaba ta, care este violet, roz și albastră.

Pe măsură ce ajungi în merkaba ta, îți dai seama că ea a fost în tine tot timpul, pentru că ea face parte din tine și tu faci parte din ea. Nu ai nevoie de o ușă, pentru că tu intri în această merkaba din centrul ființei tale. În timp ce te miști prin merkaba ta ca să-i găsești centrul, te simți învăluită de o frumoasă culoare acvamarin care te calmează și îți permite să-ți amintești fiecare încarnare pe care ai trăit-o în cea de-a treia dimensiune.

Din interiorul merkabei tale, tu poți să fuzionezi cu toate fragmentele SINELUI tău total. Simte lecția pe care fiecare viață ți-a adus-o și acordă-ți un moment pentru a le vindeca cu forța iubirii tale. În timp ce tu călătorești prin tine toată familia Pământească a SINELUI tău, îmbrățișeaz-o pe fiecare. Trimite un val de Iubire Necondiționată și de iertare necondiționată către fiecare dintre încarnările pe care le-ai avut și le vei avea pe iubita Terra.

Imaginează-ți TOATE realitățile tale trei dimensionale în jurul tău. În fiecare dintre aceste realități tu ai răspuns de o anumită zonă a Pământului lui Lady Gaia. În fiecare încarnare, te-ai oferit voluntar să iubești o anumită parte a Marii Mame în starea Sa cea mai pură. Acest proces este similar cu cel de a răspunde de o bucată de drum, sau de o grădină de lângă drum.

Din interiorul merkabei tale tu poți vedea că acolo sunt mai mulți marcatori care indică modul în care munca ta mai înalt dimensională a ajuns să fie împământată pe Pământ. Poți să conștientizezi și realitățile în care nu ai fost în stare să-ți amintești, și să-ți îndeplinești, angajamentul pe care ți l-ai luat față de planetă. Acordă-ți un moment în care să iubești necondiționat acele realități și pe ”tu”-ul care ai fost în acel timp/spațiu.

Acum este timpul ca merkaba ta să decoleze. Experimentează senzația de accelerare, deși în exact același timp, acolo este o stare de liniște totală. Simte cum ”celelalte vieți” ale tale sunt acum în tine și cum împărtășești cu ele fiorul acestei călătorii. Fii conștientă de modul în care aceste alte părți ale tale, și ale Mamei, se bucură de călătoria lor de întoarcere.

Prima dată îți ridici vibrația dincolo de cea a timpului și spațiului. Devii un Corp de Lumină cinci dimensional; cu toate acestea, tu ești un hibrid, parțial uman și parțial Spirit. Rămâi în legătură conștientă cu sinele tău fizic pentru a-ți împământa călătoria în fizic.

Stai în centrul merkabei tale înțelegând cum toate celelalte realități ale tale trei dimensionale sunt acum în tine. Simte Unitatea. Merkaba ta pare a fi goală, cu excepția ta însuți, dar tu poți simți conștiința a Tot Ceea Ce Există în interiorul tău, pe tine, în jurul tău și prin tine. Fă o respirație lungă, lentă. Simți cum respiri în mod diferit în interiorul merkabei tale?

Această respirație este diferită pentru că tu nu mai respiri oxigen. Respiri lumină. La început respiri lumina dintr-un spectru mai jos, de o nuanță roșiatică. Apoi, după ce te obișnuiești cu vibrația crescută, culorile luminii urcă în spectru pe măsură ce respirația ta devine mai calmă și inspiri portocaliu ... apoi galben ... apoi verde ... și în cele din urmă, albastru ...

Când ajungi la vibrația violet, respirația ta este atât de calmă și de lentă încât se pare că tu respiri nu numai cu plămânii, ci cu fiecare moleculă a formei tale. Forma ta este diferită, deoarece este o formă de lumină. Tu ești în ÎNTREGIME Corp de Lumină. Ești o rază de lumină în centrul merkabei tale umplute cu lumină violet.

Tu EȘTI lumina violet!
          Tu EȘTI merkaba!
                     Tu EȘTI călătoria către Marele Soare Central!

Pe ecranul de vizualizare din fața ta vezi lumina strălucitoare a Marelui Soare Central. APELUL a sunat pentru cei care vor lua aminte să-și activeze merkaba și să facă călătoria de întoarcere în Marele Soare Central. Sunt mii și mii de merkabe care au început această călătorie.

Poate că ai auzit că Marele Soare Central este steaua Alfa, Alcyone, din sistemul stelar al Pleiadelor. Vi s-a chiar spus că Soarele vostru este cea de-a opta stea din Pleiade. Poți să-ți întrebi SINELE dacă acest lucru este corect.

Ca răspuns, te rog să intri în SINELE tău, pentru că numai cele mai profunde amintiri ale sufletului tău pot înțelege această poveste. Atunci când noi, cei de vibrații mai înalte, comunicăm cu ”cei împământați”, noi trebuie să accesăm sistemul limbajului care este stocat în mințile lor mai înalte pentru ca conștiința lor fizică să poată înțelege mesajul nostru.

Comunicarea cu un Elohim, așa ca mine, este instantanee și cuprinde un înțeles care este dincolo de cuvintele umane. Prin urmare, în scopul ca aceia dintre noi care se află în dimensiunea a treia să poată împământa mesajul nostru în inima lui Gaia, ei trebuie ca mai întâi să traducă comunicările noastre în sistemul limbajului din mediul lor.

Dă-mi voie te rog să-ți arăt imagini mentale pentru explicația mea, astfel încât să poți traduce aceste imagini vizuale în limbajul tău uman. Pe măsură ce comunicați din ce în ce mai mult cu SINELE voastre mai înalte, veți deveni experți în acest proces de traducere.

Pentru prima imagine din povestea noastră, vezi în fața ta o frumoasă stea strălucitoare având în jurul ei alte șapte stele. Tu ești cea de-a opta stea și tânjești să te alături la celelalte. Există o profundă legătură emoțională cu aceste stele. Această legătură emoțională îți trezește dorința de a te juca cu ele, de a deveni una cu ele și de a te elibera de limitările timpului și spațiului astfel încât să te poți alătura din nou unei părți străvechi a ființei tale.

Permite-i acum acestei imagini să se estompeze în mintea ta. Vezi în fața ta un imens vârtej de Lumină atât de puternic încât de-abia poți să-l vezi. Știi doar că acolo este o senzație de învârtire și că ești conectată cu mine, IlliaEm, în timp ce intrăm în vârtej.

În interiorul vârtejului nu avem formă și suntem liberi de conștiința individualității. Suntem pete cosmice în interiorul unui vârtej rotitor de Lumină. Suntem foarte bătrâni/străvechi. De fapt, noi suntem unul dintre primele segmente de lumină care vor fi aruncate în frecvențele mai joase ale realității pentru a experimenta o realitate trei dimensională.

Noi suntem ființele de lumină, care sunt o parte a UNULUI, exprimându-se pe ele însele ca un microcosmos în marele macrocosmos. În microcosmosul nostru există o rezonanță care reduce vibrația luminii noastre astfel încât aceasta să poată aduna materie. Cu toate acestea, nucleul acestui microcosmos își menține vibrația sa adevărată. Treptat, vom începe să simțim o densitate, ceea ce este o experiență cu totul nouă.

Această densitate este componenta de început a unui continuum timp/spațiu. Acest concept de timp și spațiu este ceea ce începe experiența noastră de separare și limitare. Pe măsură ce creștem în acea experimentare a ”timpului”, anumite părți ale sinelor noastre găsesc un ”spațiu” specific cu care noi rezonăm.

Rezonanța noastră de grup este încă în unitate, dar există armonii, șapte dintre ele, care încep să adune forme separate în timp ce rămân conectate la grup. Cu toate acestea, este o armonie, a opta, care nu va rămâne conectată cu cele șapte. Noi cei din al optulea grup, care va deveni Pământul, rezonăm la un spațiu mult, mult depărtat de al celorlalți.

Cu toate acestea, noi ne amintim întotdeauna de șapte și începem să ne structurăm experiența pe acea amintire – șapte raze de lumină, șapte tonuri ale sunetului, șapte zile și șapte nopți. Dar noi suntem al optulea. Suntem diferiți, dar în același timp suntem la fel. Noi am ales să experimentăm marea diversitate a celei de-a treia dimensiuni.

Noi adunăm în jurul nostru tot ceea ce este diferit din propria noastră galaxie, precum și din alte galaxii. Într-o Zi Cosmică, ne vom întoarce la sursa noastră. Când vom fi învățat lecția trei dimensională a Unității în Diversitate, ne vom întoarce și ne vom reuni în mod conștient cu vibrațiile mai înalte care sunt rezonanța noastră primară.

TU ești pregătită să începi acum acea reuniune?

Începe prin a-ți aminti merkaba care te înconjoară. Vezi emanațiile luminii violet, roz și albastru. Auzi tonurile care sunt expresia fiecărei culori de lumină. Imaginează-ți că poți percepe culorile care sunt mai sus de violet și că poți auzi tonurile care sunt corelate cu acea lumină.

În interiorul merkabei tale tu trăiești într-o lumină strălucitoare de culoare acvamarin. Cea mai înaltă octavă a acestui acvamarin are o strălucire spumoasă, argintie. Uită-te din nou la violet, roz și albastru. Vezi cum se schimbă culorile pe măsură ce frecvența luminii crește. Poți vedea licăririle argintii?

Ascultă cu atenție tonurile și vezi cum ele se schimbă atunci când frecvența lor urcă mai sus de gama auzului uman. În timp ce urmezi frecvența în creștere a fiecărei culori și ton, ele îți oferă o cale, pe care tu o poți urma. Este o cale de lumină și sunet.

Merkaba ta călătorește pe această cale până în miezul Marelui Soare Central. Da, în INTERIORUL Soarelui a ales conștiința să sălășluiască. Din miezul Soarelui Central, fiecare formă de viață poate ajuta la radiația Soarelui fără a fi expusă la emanațiile sale.

Emanația acestor raze este cea care va fi combustibilul pentru călătoria ta de întoarcere. Din interiorul Merkabei tale, vezi culorile radioase ale Soarelui în jurul tău și ascultă muzica sferelor.

Relaxează-te acum și eliberează toate gândurile și sentimentele legate de lumea ta trei dimensională. În același timp, menține o conștientizare activă a prezenței sale astfel încât conștiința ta fizică să ne poată însoți în aventura noastră. Amintește-ți, nu trebuie să-ți părăsești sinele fizic. Mai degrabă, trebuie să-l folosești ca și punct de împământare, ca și rampă de lansare pentru călătoriile inter-dimensionale ale merkabei tale.

ACUM, suntem doar în afara Marelui Soare Central, Alcyone. După cum vezi prin ecranul de vizualizare al merkabei tale, tu vezi Marele Soare Central și multe alte merkabe așteptând, așa ca și tine. Simte esența Mamei, Lady Gaia, pentru că și Ea este aici. Suntem pregătiți cu toții să intrăm în miezul Marelui Soare Central.  

Îți aduci aminte cum cu mult, mult timp în urmă, în Acum, noi toți ne-am desprins de Sursă pentru a ne găsi ”timpul” și ”locul” în lumile mai joase? Acum, noi ne-am întors și suntem foarte mult expansionați de către experiențele noastre. Da, draga mea împământată, simte acea expansiune în conștiința noastră.

Simte cum inima noastră radiază la rezonanța armonică a Marelui Soare Central. Această rezonanță ne expansionează radianța noastră personală, care ACUM este transpersonală. Am devenit un ”Câmp Unificat de Lumină”.

Împreună, noi respirăm din centrul chakrei inimilor noastre, care s-a expansionat pentru a cuprinde chakra gâtului și chakra plexului solar. Fă o lungă respirație de lumină și simte cum chakra inimii tale se expansionează și mai mult.

Acum ea cuprinde chakra celui de-al treilea ochi și pe cea sacrală. Cu o altă respirație de lumină, chakra inimii tale se expansionează în continuare și cuprinde și chakra coroană și chakra rădăcină într-un Cîmp Unificat de Lumină.

Ești un Corp de Lumină ce trăiește într-un Câmp de Lumină viu, care respiră.

Observă cum lumina ta este o componentă a luminii a Tot Ceea Ce Există.
Ascultă cum tonul tău personal este o componentă a Muzicii Sferelor.
Tu rezonezi cu veșnic-prezentul AICI și ACUM.
Merkaba ta nu mai are o formă, și nici tu.
Te-ai întors la conștiința pură.

Ești o fărâmă de lumină, un microcosmos al macrocosmosului.
            Treptat acum, te întorci la o formă, la forma mea, forma unui Elohim.

Simte-mă pe mine, IlliaEm, împrejurul tău.
Simte-mi Aripile de Lumină în timp ce ele te îmbrățișează.
Simte mișcarea aripilor mele – aripilor noastre.
Simte ușurința corpului meu – corpului nostru.

Treci prin comunitatea Marelui Soare Central și vezi multele forme pe care corpurile de lumină aflate în vizită doresc să le poarte. Fiecare ființă și-a ales forma. Observă esența de lumină conținută de fiecare ”corp”.

Fii conștientă de felul în care noi toți suntem ai Unității. În același timp îți simți sinele împământat care-ți poartă Lumina în planul fizic al Pământului. Pe măsură ce te conectezi cu acea expresie a SINELUI tău, începi să te obișnuiești cu noul tău corp multidimensional.

Expansionează-l mai departe în Sinele tău Posibil șase dimensional, apoi în Suprasufletul tău șapte dimensional. Permite tuturor realităților tale paralele să intre în multidimensionalitatea ta:

           Ești un Antarian care caută să-și recâștige deplina conștientizare a sinelui tău șapte dimensional.

           Ești pe Orion și te simți ca o șopârlă. Pielea ta este aspră și limba ta este subțire și lungă. Mintea ta dorește să cucerească și să posede. Iubește acea parte din tine. Aceasta este doar o experiență.

           Ești o ființă în Galaxia Triunghiului și ai trei inimi, trei mâini și trei picioare. Mintea ta funcționează doar în forme geometrice și simboluri și sunt multe părți din tine însuți în tine. Tu ești un grup de trei.

           Acum, adu-ți aminte de Pământ. Ești o frunză care tocmai a căzut pe solul pădurii. Tu ești Soarele care răsare. Ești un pârâu și un râu vuitor. Ești un prundiș și un munte, o floare și un copac.

Tu ești toate astea și încă și mai mult. Tu ești TOTUL și TOTUL este tu, pentru că tu ești pe Alcyone, marele Soare Central.

Ia-ți amintirile a TOT ceea ce tu ai trăit și urmează-l pe Ghidul tău Pleiadean, Mytria, care te va conduce în Templul Violet al Transmutării.link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.