joi, 29 decembrie 2016

Ce vă Frânează Ascensiunea?


Sanat Kumara prin Natalie Glasson

Într-o lume a limitărilor, scopul vostru este să vă mutați, vedeți, simțiți, gândiți și să existați dincolo de influența limitărilor. Mulți oameni nu-și dau seama de acest lucru atunci când trăiesc pe Pământ, în schimb ei acceptă și absorb toate provocările sau limitările ca fiind ale lor, ca fiind parte a realității lor de care nu pot să scape. Limitările pot fi descrise ca fiind iluzii, ambele sunt același lucru. Iluziile, care sunt conștientizări, înțelegeri și credințe false, provoacă limitări în ființa și în realitatea voastră. Atunci când acceptați iluziile, fie că sunt create de către voi sau sunt programate în ființa voastră de către alții, voi vă prindeți singuri în ceea ce pare a fi un spațiu imposibil de evitat. Tot ceea ce doriți să experimentați pare să existe în afara spațiului imposibil de evitat și totuși, de fiecare dată când vă îndreptați către dorințele și visele voastre, vă răniți și vă faceți rău din cauza barierelor acestui spațiu. Acest lucru se întâmplă până în momentul în care deveniți conștienți de limitările și iluziile pe care le acceptați și care crează pereții celulei voastre, pereți pe care îi puteți lăsa să cadă.

Iluziile pe care conștient sau inconștient le afirmați ca fiind adevărate în realitatea voastră zilnică crează scopul și gama ascensiunii voastre pe Pământ. Dacă vă permiteți să fiți liberi de programările iluziilor, limitărilor și lipsei, atunci voi permiteți ca procesul, călătoria ascensiunii și experimentarea ei să devină expansivă și dincolo de imaginația voastră. De fapt, voi vă permiteți vouă înșivă să experimentați ascensiunea aproape instantaneu experimentând vasta iluminare care este adevărul din ființa voastră.

Cu această înțelegere, vă puteți da seama că ascensiunea voastră nu este frânată de lipsa voastră de abilități, lipsa senzitivității spirituale sau de nevoia de a acumula înțelepciune. Toate acestea nu sunt altceva decât rezultatul credinței voastre în limitările și iluziile propriei voastre realități, limitări și iluzii care vă ademenesc zilnic să experimentați o viață de neîmpliniri în care ascensiunea voastră progresează lent. Voi credeți că sunt multe lucruri, oameni și experiențe care vă trag înapoi în realitatea voastră, dar, de fapt, este vorba de un sistem de credință care a evoluat pentru a vă consuma ființa și există doar în mintea voastră conștientă și inconștientă. Această credință este cea a limitărilor și a iluziilor, dar în miezul ei se află, de fapt, lipsa voastră de încredere în natura expansivă și împlinitoare a Creatorului.

Limitările și iluziile v-au sprijinit în existența voastră pe Pământ, ele v-au ajutat să vă împământați în realitatea voastră, să credeți în seriozitatea vieții voastre încurajându-vă să simțiți, să experimentați și să vă implicați. Cu toate acestea, Pământul și omenirea ei ating vibrațiile mai înalte ale luminii în structura lor și astfel nu mai este nevoie să folosească limitările și iluziile ca și pe o ancoră. Mulți oameni recunosc valoarea vieții pe Pământ și modul în care ea poate crea o puternică ascensiune accelerată. Imaginați-vă că dacă nu ați mai fi fost împământați în realitatea voastră Pământească, ați fi avut în fiecare moment posibilitatea de a alege să existați pe Pământ sau în planurile interioare. Este mai mult decât probabil că v-ați fi dorit să vă întoarceți la planurile interioare din cauza greutăților și capcanelor pe care le-ați experimentat pe Pământ. Iluzia și limitările au împământat sufletele în realitatea Pământească pentru mai multe civilizații, cu toate acestea, omenirea este acum capabilă să-și asume responsabilitatea pentru propria sa evoluție spirituală pe Pământ. Dacă limitările și iluziile au fost îndepărtate, voi ați fi în măsură să vedeți splendoarea Pământului și prezența expansivă și împlinitoare a Creatorului în toate. Acest lucru v-ar încuraja să rămâneți pe Pământ pentru a continua să evoluați la unison cu Creatorul. Eu, Sanat Kumara, doresc să împărtășesc cu voi mesajul că iluziile și limitările nu mai sunt necesare pentru a fi ancora voastră pe Pământ, dar iubirea și intențiile voastre pure, da.

Mulți Maeștri și Îngeri v-au încurajat să vă iubiți pe voi înșivă și să o iubiți pe frumoasa Mamă Pământ, asta pentru că iubirea voastră va deveni noua voastră ancoră în realitatea Pământească: iubirea voastră pură pentru Mama Pământ. Dându-vă astfel libertatea de a crea o realitate din adevăr. Atunci când voi, și omenirea în general, o iubiți pe Mama Pământ, iluziile și limitările născute din voi înșivă și din ceilalți nu vor mai afecta și influența ființa voastră sau nu vor mai fi relevante. Într-adevăr, iubirea necondiționată și compasiunea pentru voi înșivă, pentru alții și pentru Mama Pământ sunt cele care vor dizolva pereții iluziilor și limitărilor care păreau imposibil de evitat.

Scopul nostru în crearea unei Ere a Iubirii pe Pământ este de a vă permite vouă să fiți liberi să existați ca și adevăr al vostru.

Sunt numeroase idei și forme de condiționare, programare și spălare a creierului la care voi și alții luați parte în mod activ în fiecare zi. Imaginați-vă cum ar fi dacă mulți oameni și-ar dezvolta abilitatea de a recunoaște numai adevărul, să vadă prin înșelăciune, adevărul ar deveni o parte naturală a realității Pământești. Voi aveți această abilitate acum; ați avut-o și o veți avea întotdeauna, cu toate acestea, limitările și iluziile pe care le acceptați și absorbiți sunt cele care vă spun și demonstrează contrariul. Sunt mai multe nivele de condiționare personală și de la alți oameni, cu toate acestea, este o anumită condiționare pe care aș dori să o abordez pentru sufletele care se concentrează pe trezirea spirituală.

Sistemul de credințe pe care doresc să-l șterg și să-l transform este:

Fals: Singurul mod de a crește spiritual este prin provocări sau sufletului tău îi plac provocările deoarece acestea crează o creștere mai mare.
Adevăr: Puteți crește spiritual prin întruparea iubirii, exprimarea iubirii și experiențe pline de iubire, acestea vă împlinesc și vă hrănesc sufletul.

Fals: Sufletele spirituale trebuie să nege împlinirea, bogăția și abundența deoarece scopul lor este să fie în serviciul altora, așa că negarea sau nesocotirea propriilor lor nevoi este preferabilă.
Adevăr: Împlinirea, bogăția și abundența este dreptul vostru divin să le primiți. Să fiți în serviciu este valoros deoarece acest lucru vă împlinește și vă hrănește sufletul, cu toate acestea, a fi în serviciu nu înseamnă că trebuie să vă sacrificați. Împlinirea vă este veșnic disponibilă.

Fals: Este nevoie să fiți în serviciu sau să faceți ceva pentru a experimenta susținerea și iubirea Creatorului.
Adevăr: Tot ceea ce aveți de făcut este să Fiți Prezenți cu voi înșivă și cu Creatorul pentru a primi iubirea și susținerea Creatorului. A Fi Prezent înseamnă să recunoști că susținerea și iubirea Creatorului îți sunt etern disponibile și tot ceea ce este nevoie să faci este să accepți și să primești abundența.

Este momentul să vă dați seama care sunt limitările și iluziile care vă crează capcana și vă restricționează experimentarea împlinirii și expansiunii pe Pământ. Dacă ceea în ce credeți nu este adevărat? Dacă ceea ce v-au spus alții nu vi se aplică și vouă și totuși ați acceptat ceea ce v-au spus? Care sunt situațiile negative care ați crezut conștient sau inconștient că vi se vor întâmpla în această viață? (Îmbătrânirea, boala, singurătatea, sărăcia) Care sunt fricile pe care le aveți zilnic și care vă împiedică să experimentați fericirea și împlinirea? Care sunt iluziile în care credeți și care sunt limitările pe care le acceptați ca fiind reale și adevăr al vostru?

Este momentul să contemplați, descoperiți și explorați în ființa și mintea voastră care sunt sistemele de credință născute din credința voastră conștientă și inconștientă în lipsa conexiunii voastre la expansiunea și împlinirea Creatorului. Această credință există în toate ființele și ea este eliberată în acest moment prin puterea iubirii. Pentru a accelera acest proces, puteți da conștient drumul obiceiurilor voastre în ceea ce vă privește pe voi înșivă și perspectiva voastră în timp ce vă imaginați în interiorul vostru o vastă sursă de lumină și conștiință care este născută din Creator. Această sursă interioară emană împlinirea și expansiunea Creatorului afirmând-o în fiecare parte a ființei voastre. Făcând o astfel de recunoaștere zilnic, strălucirea voastră interioară nu numai că vă va permite să vă simțiți extrem de fericiți și înălțați sufletește, dar ea va permite ca o profundă vindecare să aibă loc în ființa voastră, vindecare care va transforma imaginea voastră despre voi înșivă în imaginea unui Creator iubitor și entuziast. Vă veți elibera dându-vă seama că totul este posibil în realitatea voastră la nivel fizic și spiritual.

Numai lipsa voastră de credință în împlinirea și expansiunea Creatorului este cea care vă frânează evoluția spirituală, ascensiunea și împlinirea precum și realitatea voastră pământească. Atunci când vă iubiți pe voi înșivă, pe alții și Pământul, voi activați și îngăduiți expansiunii și împlinii Creatorului să curgă prin ființa și realitatea voastră creând transformări miraculoase care vă aliniază cu adevărul vostru.

Eu sunt cunoscut ca și Domn al Expansiunii, vă rog să mă chemați să vă susțin propria voastră expansiune.

 ”Sanat Kumara, fac apel la energia, iubirea și prezența ta pentru a energiza, crește și trezi propria mea vibrație, conștiință și frecvență a expansiunii. Înconjoară-mă cu energiile tale ale expansiunii ghidându-mă în miezul expansiunii Creatorului în ființa mea. Aici îmi pot recunoaște propria mea vindecare și trezirea vibrațiilor de expansiune sintetizându-le cu întreaga mea ființă și realitate. Eu sunt și experimentez expansiunea. Mulțumesc.”

Eu Sunt Sanat Kumara



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.