miercuri, 28 decembrie 2016

Cum Recunoașteți Planul Sufletului Vostru?


Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Bun venit tuturor, eu sunt Jeshua. Vă salut pe toți din toată inima. Sunt conectat cu voi, așa că simțiți-mi prezența. Eu sunt cel care vă conectează inimile, pentru că eu reprezint unitatea care este între noi toți.

Vă cer acum să vă împământați, să vă conectați corpul cu Pământul de sub picioarele voastre și să vă imaginați că din tălpile voastre cresc rădăcini care cuprind solul. Simțiți cum conștiința voastră este în totalitate prezentă în acest spațiu și pătrunde, prin rădăcinile din tălpile voastre, în Pământ. Simțiți puterea energiei noastre colective astfel încât împreună să creăm un câmp de conștiință cu o intenție pură și profundă.

Astăzi vom vorbi despre planul sufletului și cum îl puteți recunoaște în viața voastră de zi cu zi. Pentru mulți este dificil să recunoască direcția și scopul sufletului lor, pentru că voi adeseori vă simțiți pierduți în această lume. Este important să fiți capabili să mergeți în interiorul vostru și să vă recunoașteți pe voi înșivă drept sufletul care sunteți, pentru a face o conexiune cu esența voastră infinită și de acolo să priviți lumea din jurul vostru. Numai când sunteți într-o relație cu esența voastră, cu sufletul vostru, vă simțiți cu adevărat liberi și în siguranță. Liberi să vă desfaceți aripile și în siguranță, pentru că puterea sufletului nu este legată de Pământ – ea este nelimitată. Simțiți acea putere pentru o clipă – știți cine sunteți – și simțiți acea forță profund în corpul vostru. Această forță este sufletul vostru, aici și acum.

Conectați-vă cu tălpile voastre, cu picioarele voastre, cu întregul vostru corp. Concentrați-vă pe voi înșivă și nu pe impresiile și sunetele care vin din afara voastră, numai pe voi înșivă. Simțiți-vă corpul din interior. Simțiți cum puteți călători în liniștite cu conștiința voastră prin corpul vostru fără să fiți întrerupți de zgomotele exterioare. Simțiți cum puteți experimenta liniștea în mijlocul zgomotului. Această liniște este independentă de ceea ce vi se întâmplă din afară.

O nouă conștiință dorește să se nască pe Pământ. Acum, mai mult decât oricând, aceasta este noua ordine a lucrurilor iar voi simțiți acest lucru în viețile voastre. Este un impuls care se manifestă în mulți dintre voi, iar ceea ce împinge curentul înainte este sufletul vostru, acea esență despre care eu vorbesc. De această dată, această esență vrea să curgă împreună cu curentul, vrea să ajute și dorește să aducă o tranziție de la trecut, de la vechile energii bazate pe frică la o nouă eră, la o conștiință bazată pe inimă.

Voi nu sunteți singuri pe calea sufletului vostru, sufletul vostru este conectat la întreg. Voi nu sunteți aici numai pentru voi înșivă, ci și ca parte a unui flux mai mare al schimbării care atinge acum Pământul. Vă cer din nou acum să faceți o conexiune cu acel flux și să-i simțiți grandoarea. Voi sunteți un suflet, voi nu aveți un suflet, voi sunteți sufletul vostru. Și acest suflet este aici cu o misiune, ceva ce sufletul dorește să finalizeze în această viață.

Coborâți la nivelul pântecelui vostru, inspirați și relaxați-vă. Faceți legătura cu Pământul pentru că este atât de important să aveți cunoașterea sufletului la nivelul material, practic și pământesc. Simțiți acea cunoaștere a sufletului în totalitatea ei și dați-i formă. În acest moment, nu este doar o chestiune de a vă simți și experimenta cele mai profunde vise și dorințe ale voastre, ci de a le a da o formă în viața voastră de zi cu zi pentru că realitatea pământească este acum coaptă pentru schimbare.

Simțiți o conexiune între pântecele vostru și inima Pământului și simțiți-vă bineveniți aici pe Pământ. Sunteți atât de doriți și vruți aici. Simțiți cum Pământul însăși este angajat într-un mare val de schimbare. Simțiți cum plutiți în acel curent puternic în timp ce sunteți ferm îmbrățișați de către Mama Pământ. Sunteți în siguranță, ați fost chemați să fiți aici.

Care este contribuția voastră? Coborâți în pântecele vostru. Lăsați-vă imaginația, visele și dorințele să se avânte și să fie libere, fără nici o limită sau restricție. Care ar fi pentru voi cel mai frumos viitor și cu cine ați dori să-l împărtășiți? Imaginați-vă că sunteți cu adevărat deschiși și că nu aveți nici o teamă, că îndrăzniți să vă urmați cea mai profundă inspirație. Lăsați-o să curgă nestingherită prin capul vostru, prin inima voastră, prin pântecele și picioarele voastre până adânc în Pământ. Cum vă imaginați pe voi înșivă și ce ați face?

Înțelegeți că atunci când curgeți împreună cu acel flux, nu numai că faceți ceva pentru, și cu, voi înșivă, voi vă și conectați cu această imagine mai vastă: dinamica reînnoirii care se trezește acum pe Pământ și care avansează mai rapid. Și veți fi mult mai susținuți de ceva mult mai mare decât voi înșivă. Simțiți acest flux mai mare și întrebați-vă ”Ce fel de ghiont mi-ar da acest flux? Ce mesaj, ce îndemn vine spre mine?” Acel mesaj poate avea conexiune cu ceva exterior, de exemplu, o indicare a ceva la ce este nevoie să dați drumul din viața voastră, ceva de ce nu mai aveți nevoie: un loc de muncă, un mediu de viață, relații. Poate avea legătură și cu o atitudine interioară pe care ați adoptat-o, una de rezistență și de judecare de sine, sau gânduri că nu puteți avea succes, sentimente de inferioritate. Care este cel mai important lucru pentru voi la care să-i dați drumul de acum?

Sunteți purtați de un curent mai mare decât doar de voi înșivă. Acest flux provine de la Pământ, de la dorința sa de schimbare, de evoluție. Imaginați-vă că sunteți purtați în siguranță de acel curent și că el este cel care vă dă un ghiont acum, un îndemn să faceți acest lucru sau să dați drumul la acel lucru. Îndrăzniți să urmați îndemnul, îndrăzniți să faceți acest pas. Cu cât mai multe persoane îndrăznesc să facă acest pas și îndrăznesc să înceapă să trăiască în aliniere cu cele mai profunde dorințe ale lor, cu atât mai ușor este pentru alții să-i urmeze, pentru că atunci voi deveniți exemple vii că acest lucru poate fi făcut, că este posibil. Există o atât de mare nevoie de speranță și inspirație în această lume, o nevoie de lideri. Nu de lideri care ”iau decizii”, ci de cei care sunt dispuși să conducă prin propriul exemplu, incluzând toată vulnerabilitatea și umanitatea lor. Aceasta este noua conducere.

Atunci când vorbim astăzi despre găsirea și recunoașterea scopului propriului vostru suflet, aș dori să subliniez că există o conexiune între scopul sufletului vostru și cel al atât de multor suflete care doresc și ele să curgă împreună cu mișcarea schimbării și reînnoirii, să se simtă susținuți de ea. Dar îndrăzniți să faceți pașii care sunt necesari în viața voastră personală, chiar dacă sunteți singuri în a face asta, în sensul că voi trebuie să decideți, că alegerea vă aparține vouă: alegerea pentru mai multă libertate, pentru mai multă fericire.

Fac apel la voi să fiți liderii acestui nou timp, să fiți exemplele, chiar dacă vă îndoiți că o puteți face și o puteți face să se întâmple. Acest lucru nu implică nimic mai mult decât să fiți sinceri cu voi înșivă și să-i permiteți acelui adevăr să curgă liber. Când vechile frici își scot capul, vedeți-le și îmbrățișați-le, pentru că și ele vă aparțin. Tocmai pentru că faceți o conexiune conștientă cu aceste frici, lumina începe să radieze treptat prin ele și asta face din voi un lucrător în lumină și stabilește un exemplu. A stabili un exemplu înseamnă să fii om prin acceptarea întunericului și a luminii în toate aspectele lor. Înseamnă să ai căldură și compasiune, atât pentru alții cât și pentru tine însăți/însuți. Asta înseamnă să fii un premergător al noii ere.

Nu trebuie să așteptați până când toate afacerile voastre sunt în ordine, până când ați atins vreo perfecțiune, care nici nu există cu adevărat. Este vorba de a vă trezi în fiecare dimineață și a face un pas înainte sau a da drumul la ceva: o judecată, o frică, o cerință pe care o aveți de la voi înșivă și care nu corespunde cu cine sunteți voi cu adevărat.

Vă cer să aveți încredere în chemarea voastră. Planul sufletului vostru este ceva ce se află în continuă desfășurare. Continuu apar căi și oportunități noi. Nu este ceva gata făcut și stabilit, este un întreg dinamic. De fiecare dată când sunteți o poartă pentru mai multă iubire, aveți încredere în voi înșivă, faceți o conexiune cu esența voastră, apar noi oportunități pe care le activați apoi cu bucuria și entuziasmul vostru. Asta este ceea ce înseamnă să ai o conexiune cu scopul sufletului tău. Alegeți să îndrăzniți să faceți un pas, să credeți în voi înșivă.

Vă mulțumesc tuturor pentru prezența voastră. Simt conexiunea inimilor noastre și o prețuiesc. Simțiți-vă propria frumusețe și înțelepciune și aveți încredere în ea!

Vă mulțumesc foarte mult.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.