sâmbătă, 17 decembrie 2016

Mesajul Întunericului


Jeshua canalizat de Pamela Kribbe

Dragi prieteni,
Eu sunt Jeshua și vă salut pe toți. Este o bucurie pentru mine să fiu aici în mijlocul vostru. Noi suntem conectați ca frați și surori. În mod colectiv noi aducem un nou val de conștiință în lume. Simțiți pentru o clipă acest lucru în voi înșivă.

Voi sunteți purtători ai torței, voi purtați o lumină interioară în voi. Vedeți cum țineți o torță de lumină în fața voastră care își răspândește lumina în întuneric. La început, sunteți chemați să răspândiți această lumină în propriul vostru întuneric. De îndată ce vă nașteți aici pe Pământul care este plin de frică, iluzii, neîncredere în viață, voi luați parte la această lume și la încercarea sa de a scăpa de sentimentele profunde. Din momentul în care v-ați născut, și de-a lungul perioadei voastre de creștere – tinerețea timpurie și adolescența voastră – sunteți provocați să încercați să vă țineți strâns de lumina voastră și de cine simțiți și sunteți cu adevărat. Și ce provocare imensă este asta!

Ce minunat este faptul că sunteți prezenți aici cu torța voastră de lumină, că ați reușit să ajungeți! S-ar putea să vă gândiți ”M-a costat mult” sau s-ar putea să vă gândiți ”N-am ajuns deloc, mă simt singur/ă și abandonat/ă”. Dar noi vă vedem stând aici, așa că să știți că nu sunteți singuri. Mulți prieteni cu aceleași idei și ghizi de pe ”această parte” sunt cu voi. Noi vă vedem ca și pe un purtător al torței, aveți încredere în asta!

Viața vă oferă, ca și început, propria voastră porție de ”întuneric”, ca să-i spunem așa. În interior sunteți confruntați cu frici și în exterior cu evenimente pe care, aparent, nu le puteți gestiona. Totuși, tocmai acele evenimente și emoții dificile sunt cele care vă atrag cea mai profundă cunoaștere, miezul vostru, lumina voastră interioară. Lumina propriului vostru suflet vă devine vizibilă în special din cauza ”nopții întunecate a sufletului”. Nu este o lumină din afara voastră, cea care vă poate ghida prin noaptea întunecată a sufletului, numai lumina din interiorul vostru este cea care o poate face pentru că ea vă aruncă înapoi în voi înșivă și în propriile voastre resurse interioare. Toate lucrurile exterioare de care v-ați putea agăța, cad. Stați singuri pe ”pământul gol”. Puteți primi ajutor numai din voi înșivă, de la propria voastră forță interioară.

Fiecare dintre voi cei de aici cunoașteți experiența de a fi aruncați înapoi în voi înșivă, de a trebui să dați drumul la tot și de a fi renăscuți în lumina sufletului vostru pentru a experimenta o nouă dimineață: un nou început în care o mai mare parte a sufletului vostru este prezentă pe Pământ. Asta este ceea ce noaptea întunecată a sufletului face, de asemenea, pentru voi. Pe lângă faptul că vă cere să renunțați la toate certitudinile exterioare și să priviți în adâncul emoțiilor voastre, uneori foarte întunecate, ea vă aduce și o nouă perspectivă, o nouă conștientizare a realității. Când ați ajuns în acel punct, lumina torței voastre nu strălucește numai pentru voi, ea luminează și o cale pentru alții, adeseori fără știrea voastră.   

Nu trebuie să faceți multe pentru a dobândi acest lucru, pentru că totul se petrece în mod natural. Conștiința voastră se schimbă pentru că ați descoperit semnificația iubirii și a compasiunii în voi înșivă. Numai atunci învățați adevărata semnificație a acestor sentimente când vă aflați voi înșivă într-o groapă adâncă. Apoi înțelegeți puterea unei mâini întinse, lipsa prejudecăților, înțelesul prieteniei și toate acestea le învățați în primul rând în voi înșivă. Când ați experimentat acea blândețe față de și în voi înșivă, ea vă va însoți de-a lungul contracțiilor procesului nașterii și vă veți naște din nou ca și un sine nou, cu o inimă blândă și deschisă, un sine care ”conectează”. Nu un sine care trebuie să lupte din frică pentru supraviețuire, ci unul care poate să fie pe deplin prezent cu seninătate și blândețe. Apoi, deveniți un lucrător în lumină, cineva care ajută la modelarea unei noi ere pe Pământ.

Aș vrea să spun ceva despre acest timp nou, pentru că el acum încolțește pe Pământ. Nu mai este o viziune legată de viitor – este acum, aici! Datorită eforturilor voastre, și datorită eforturilor multora care trec prin același proces ca și voi, un nou Pământ vine în manifestare. Ați așteptat mult acest eveniment. Nu numai în această viață, ci de-a lungul multor vieți în care ați fost conduși de promisiunea, de viziunea unui nou Pământ unde sufletul vostru se poate conecta pe deplin pe sine însuși cu a fi aici, unde să vă simțiți în sfârșit Acasă pe această micuță dar unică planetă.

Simțiți pentru o clipă în ce măsură ați dobândit deja acea simțire, măsura în care știți deja că sunteți conectați cu Pământul. Cu cât mai prezenți sunteți aici cu sufletul, cu atât mai mult avânt câștigă Pământul, se trezește și curge cu noua lumină pe care voi ați venit să o aduceți. Nu vă subestimați. Da, ceea ce faceți voi cu torța voastră de lumină este pentru voi, dar este și pentru Pământ și pentru tot ceea ce este viu pe Pământ. Voi duceți Pământul înainte prin cine sunteți voi.

Voi sunteți lucrători în lumină – voi aduceți lumină pe Pământ. Imaginați-vă că stați pe pământ într-un cadru frumos în natură. Simțiți pacea, armonia Pământului în voi. Stabiliți o legătură cu ea, cu sufletul Pământului și simțiți că și Pământul tânjește după schimbare, după o creștere în conștiință. Ea dorește să dobândească acest lucru fiind conectată cu voi și cu omenirea ca și întreg.

Pământul este implicat și într-un proces dinamic, simțiți asta pentru o clipă. Lăsați ca sufletul Pământului să apară în fața voastră sub forma unui om sau a unui animal și mențineți imaginea care vă apare spontan în minte. Întrebați-o după ce tânjește, ce vrea să obțină în evoluția ei, în procesul ei de creștere. Întrebați-o ce puteți face pentru ea în acest moment. Cum puteți susține sufletul Pământului în dezvoltarea sa.

Ce vă spune acest răspuns? Simțiți că ceea ce ea vă cere este ceea ce vă hrănește și pe voi, ceea ce vă conectează cu Pământul și ceea ce vă oferă liniște și armonie? Arta de a trăi pe noul Pământ este să fiți pe deplin conectați cu ființa ei, care trăiește și în voi ca ființă umană, să fiți conectați la propria voastră natură umană ca și o creatură pământească.

Noul om este pe deplin împământat și prezent. El sau ea respectă ritmurile Pământului și natura din interiorul și exteriorul lor. Simțiți puterea noului Pământ curgând în voi. Ea trăiește deja în voi și în Pământul însăși. Mergeți împreună cu noul, pentru că el vă invită. Noul Pământ dorește să crească și dorește să înflorească.

Adeseori, noaptea neagră a sufletului duce o persoană până la pragul către nou și acest lucru este cu siguranță adevărat pentru voi. Vorbesc cu voi ca și sufletele care sunteți. Sunteți pe această cale de foarte multă vreme. Ați făcut o lungă călătorie prin multe vieți pe Pământ. V-ați păstrat lumina aprinsă în timp ce a fost nevoie să vă confruntați cu experiențele profunde ale durerii, dezolării și respingerii.

Acum, în pragul noului timp, sunteți în continuare provocați de către vechea energie, apăsarea pe care ați experimentat-o îndelung pe vechiul Pământ. Dar acum vă veți elibera de ea și o veți lăsa în urmă, dar puteți să spuneți adio la ceva numai atunci când onorați acel ceva, când puteți aprecia ceea ce v-a adus și îi dați drumul în iubire. Toată durerea pe care ați adunat-o în această viață și în cele anterioare, are nevoie de binecuvântarea voastră astfel încât să poată fi eliberată. Numai atunci puteți trece dincolo de prag, liberi și neîmpovărați, ca și îngerul care, în esență, sunteți.

Prin urmare, respectați noaptea neagră a sufletului și mesajul pe care aceasta îl poartă în ea. Când experimentați acum acest întuneric, lăsați-l să vadă cât de puternici ați devenit, mulții pași pe care i-ați făcut deja în călătoria voastră interioară. Această durere, frică, tristețe, depresie – orice ar fi – voi sunteți mai mari decât ea! Puteți avea compasiune, puteți să le binecuvântați. Asta înseamnă că puteți mâna pe ele și să spuneți: ”Ești bine așa cum ești, te înțeleg. Nu mă lupt cu tine, îți ofer un loc în mine. Ești o re-amintire a vechilor timpuri și am învățat multe din acele experiențe.” Să știți că datorită tuturor acelor vârfuri și văi prin care ați trecut în timpul vieților voastre Pământ aveți acum o înțelepciune care s-a maturizat în voi. Voi chiar ați înțeles din interior ce înseamnă iubirea și compasiunea și tăria. Ele au devenit o realitate vie pentru voi.

Aceasta este conștiința Christică care se trezește apoi în inima voastră, în ființa voastră. Asta este ceea ce vă poartă dincolo de pragul noului timp, când toate idealurile voastre își vor stabili în cele din urmă un ritm care se potrivește cu voi și cu Pământul. Importanța aici este să vedeți cât de valoroasă este noaptea neagră a sufletului, pe care s-ar putea să o experimentați încă. Este ceva ce este nevoie să fie văzut din nou în lumina iubirii și a înțelegerii. Apoi se poate relaxa și dizolva în timp ce voi luați cu voi înțelepciunea trecutului. Acesta este rodul călătoriei voastre pe Pământ.

Deci, atunci când vă luptați cu emoțiile întunecate ale fricii, sau vă întrebați dacă chiar aparțineți Pământului, sau când vă simțiți ca un străin și experimentați singurătatea sau îndoiala cicălitoare, vedeți în fața voastră chipul unui copil. Dați-i voie să ia forma feței unui copil care exprimă toate emoțiile care mai trăiesc acolo. Întindeți mâna asupra acestui copil și binecuvântați-l. Este atât de vrednic de atenția și iubirea voastră. Dar nu faceți ca acest lucru să fie mai dificil decât este necesar să fie. Noaptea neagră a sufletului este un eveniment aproape necesar înainte de a trece pragul către noul Pământ.

Luați mâna acestui copil care poartă cele mai grele emoții, însoțiți-l, susțineți-l, dar nu uitați cine sunteți. Voi sunteți părintele iubitor, înțelegător care țineți de mână acest copil. Voi puteți vedea mai departe decât el sau ea. Voi puteți vedea deja dincolo de prag. Voi simțiți forța de viață crescândă a unei noi realități care vă așteaptă. Acordați o atenție senină acestui copil care s-ar putea să mai opună rezistență sau să-i fie frică. Pe de altă parte, rămâneți conștienți de noua realitate care prinde acum rădăcini pe Pământ.


Eu, și toți cei care sunt împreună cu mine aici, vă onorăm și vă respectăm. Simțiți respectul nostru, aici în acest moment. Vă mulțumim pentru prezența voastră astăzi aici.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.