luni, 26 decembrie 2016

Mesaj de la Familia Voastră Galactică



Prin Suzanne Lie

Noi, Familia voastră Galactică, suntem bucuroși să vă informăm că voi, ascendenții umani, precum și corpul planetar al Mamei Gaia, intrați într-un câmp de energie mai înalt dimensională și, prin urmare, mult mai provocator.

Acest câmp de energie conține multe Unde Delta mai înalte, patru dimensionale care sunt predecesoarele Undelor Gamma, cinci dimensionale. Aceste unde/valuri de energie ajung în atmosfera lui Gaia mult dincolo de planetă, dincolo de Sistemul vostru Solar și chiar dincolo de această Galaxie. Aceste unde/valuri de lumină inter-dimensionale sunt, de asemenea, multidimensionale.

Aceste valuri de lumină vor intra în realitatea voastră cam la fel cu valurile oceanului care ajung pe țărm. Sunt ”seturi” de Unde Gamma de cea mai înaltă frecvență, urmate de seturi de Unde Delta de frecvență mai joasă. Undele Delta de o frecvență ușor mai joasă vă vor da ocazia să vă adaptați la Undele Gamma de o frecvență mai înaltă.

Undele Delta le oferă celor receptivi, cei care sunt pregătiți să accepte o frecvență mai înaltă a realității în corpul lor, o șansă să se adapteze la Undele Gamma de o frecvență extrem de înaltă. Undele de frecvență Delta rezonează la ceea ce cei de pe Pământ ar putea numi ”dimensiunea a patra” în timp ce Undele de frecvență Gamma rezonează la ”dimensiunea a cincea și dincolo de ea”.

Spunem ”dimensiunea a cincea și dincolo de ea” pentru că odată ce cineva rezonează la dimensiunea a cincea, acesta nu mai este limitat la conceptele și credințele lumii fizice. Eliberată de aceste concepte ale limitării și fiind ”suficient de bună”, va permite omenirii să funcționeze cu un sentiment mult mai mare de comuniune unul cu celălalt și cu planeta ei, Gaia.

Toate celelalte ființe de pe Gaia experimentează un sentiment de comuniune cu Gaia. Așa că ele nu pun la îndoială Natura. De fapt, toți membrii non-umani ai lui Gaia curg în mod natural și înnăscut cu ciclurile lui Gaia. Când omenirea poate accepta lecțiile pe care regatul animal i le predă, ea își va aminti că Natura o include și pe ea.

Apoi, omenirea nu va încerca să schimbe Natura, să domine Natura sau să evite Natura. Omenirea își va da seama că Natura ESTE realitatea la care ei s-au conectat. Desigur, animalele nu-și dau seama că ele s-au ”conectat” la o frecvență specifică a realității pentru că ele NU sunt separate de acea realitate în nici un fel.

Pe de altă parte, ”omul modern” a dezvoltat credința nu numai că omenirea este separată de Gaia, dar a dezvoltat credința că ea este specia ”dominantă asupra” lui Gaia. Aceasta este credința din cauza căreia Gaia a fost vătămată ”aproape” până la punctul de a nu mai fi în stare să fie reparată.

Din fericire, o parte din ce în ce mai mare a omenirii se trezește la FAPTUL că Gaia este o ființă vie. Motivul pentru care omenirea poate fi atât de crudă și de distructivă cu Mama lor Pământ, a fost că ei au crezut că Pământul era ”doar un lucru”.

Omenirea este singurul regat care crede acest mit care a fost creat de către Cei Pierduți care s-au mutat de pe planetă pe planetă. Acești Pierduți au fost mai mult chiriașii decât proprietarii propriului lor mediu. Prin urmare, puteau vizita, face mizerie, lăsa mizeria în urma lor fără să curețe și apoi să plece mai departe.

Acest tip de comportament ajunge la o încheiere pentru că tot mai mulți rezidenți umani ai Pământului își amintesc că Gaia este o ființă vie. Prin urmare, așa cum ei își iubesc familia umană, ei își amintesc să-și iubească și familia lor planetară.

Această formă a iubirii planetare este cea care accelerează conștiința omenirii către pragul celei de-a cincea dimensiuni. ”Pragul celei de-a cincea dimensiuni” nu este un loc. Pragul celei de-a cincea dimensiuni este o frecvență.

Faptul de a trăi într-o realitate trei dimensională a făcut posibil ca oamenii să privească adânc într-o singură realitate posibilă. În sinele vostru cinci dimensional există mai multe realități posibile, dar acolo nu există hărți rutiere sau linii directoare. În dimensiunea a cincea există numai AICI și ACUM.

Mulți dintre voi ați încercat să înțelegeți conceptul cinci dimensionalului AICI și ACUM pentru că viața voastră trei dimensională este condusă de trecutul, prezentul și viitorul vostru. Cu toate acestea, în dimensiunea a cincea, ACUM doar ESTE.

Cinci dimensionalul ACUM este o realitate colectivă în care individualitatea este miezul vostru, care este conectat cu miezul întregii vieți. Voi sunteți individuali, asta însemnând că fiecare dintre voi vă aveți propriul vostru corp, dar sunteți simultan uniți în UNUL.

De asemenea, UNUL nu este un număr cum ar fi 1,2,3,.. A fi UNUL/UNA este o stare de conștiință, o stare de conștiință cinci dimensională. În timp ce vă aflați în această stare de conștiință cinci dimensională a unei realități, voi sunteți TOȚI UNA/UNUL.

Poate fi dificil pentru cineva care și-a uitat expresiile cinci dimensionale, și mai mult, ale SINELUI să înțeleagă că cinci dimensionalul ”UNA/UNUL” înseamnă ”Unitatea cu TOT ceea Ce Este”, în timp ce trei dimensionalul UNA/UNUL înseamnă ”o ființă singulară”, ”de sine stătătoare”.

Tranziția de la trei/patru dimensionalul UNA/UNUL, o persoană singulară aflată în căutarea SINELUI, în cinci dimensionalul UNA/UNUL , ”NOI suntem cu TOȚII Una”, poate fi dificil de descris. Când oamenii gândesc în termenul de ”UNA/UNUL” ei se gândesc adeseori la o persoană dată, singulară, deconectată de la orice alt UNA/UNUL.

Dar, în dimensiunea a cincea și dincolo de ea, UNA/UNUL include Tot Ceea Ce ESTE. Să fii UNA este un memento că sunteți interconectați cu ÎNTREAGA viață. Fiecare moleculă din afara voastră este, de fapt, UNA cu fiecare altă moleculă din corpul vostru.

Corpul vostru este o co-operare. Dacă orice parte din corpul vostru încetează să interacționeze în mod eficient cu restul corpului vostru, atunci voi deveniți ”bolnavi”. Atunci când toți elementalii, organele, gândurile și emoțiile voastre interacționează eficient cu câmpul vostru de energie uman (care este UNA), voi aveți o sănătate robustă.

Dar mulți dintre voi nu vă gândiți la corpul vostru ca și la un colectiv. Voi nu vă gândiți nici la realitatea voastră ca și la una colectivă. S-ar putea chiar să întrebați ”Ce este un colectiv?” În înțelesul acestui mesaj, Colectivul înseamnă: împărtășit, cooperativ, comun, unit, mutual și/sau grup.

Atunci când sunteți UNA cu Sinele vostru mai înalt, telepatic, clarvăzător, clarauzitor și clarsimțitor, vă aduceți aminte cum să vă împărtășiți gândurile și simțirile unii cu ceilalți, în același mod în care gândurile și simțirile voastre se împletesc într-un singur corp fizic, al fiecăruia dintre voi.

Atunci când gândurile și simțirile voastre umane rămân UNA cu gândurile și simțirile SINELUI vostru mai înalt dimensional, aceste mesaje se întrepătrund cu ușurință cu corpul vostru fizic. Prin acest proces de expansionare a conștiinței voastre SUS în Sinele vostru Mai Înalt, vă veți aminti cum să creați mesajele care interacționează și devin UNA cu corpul vostru precum și cu corpul primitorului acelui mesaj.

Sunteți conștienți de faptul că gândurile voastre vă afectează foarte mult emoțiile, precum și corpul. S-ar putea să aveți tendința de a vă gândi la gândurile voastre ca și la ceva ce se află în creierul vostru și care s-ar putea să aibă sau nu vreun efect asupra corpului vostru. Cu toate acestea, cercetările voastre umane au dovedit modul în care gândurile și emoțiile voastre vă afectează foarte mult corpul.

De fapt, gândurile voastre vă afectează emoțiile, la rândul lor emoțiile vă afectează gândurile, iar gândurile și emoțiile vă afectează foarte mult corpul, care și el la rândul lui vă afectează gândurile și emoțiile. Prin urmare, gândurile și emoțiile voastre sunt UNA cu corpul vostru.

Pe măsură ce vă dați seama de modul în care corpul vostru este UNA cu fiecare gând și emoție a voastră, s-ar putea să începeți să vă puneți întrebări despre modul în care corpul vostru afectează corpurile altor oameni? Cum poate ”colectivul UNU/UNA al corpului vostru personal” să afecteze ”colectivul UNA al corpului altei persoane”?

Pe măsură ce deveniți conștienți de modul în care gândurile, emoțiile și corpul vostru fizic îi influențează pe alții, conceptul vostru de UNA/UNUL începe să se expansioneze. Dacă corpul vostru este O ființă colectivă care influențează O ființă colectivă a altuia, sunteți voi și acea cealaltă persoană UNA/UNUL?

În dimensiunea a cincea, răspunsul este DA. Dar în dimensiunea a patra răspunsul este poate și în dimensiunea a treia răspunsul este NU. Poate o realitate cinci dimensională să aibă conceptul de ”altă persoană, separată” sau au ființele cinci dimensionale o astfel de conștiință colectivă în care ele percep totul ca UNA/UNUL?

Membrii ”societăților primitive” au avut un nivel de Unime cu tribul lor, grupul, cultura lor pe care ”societățile avansate” l-au pierdut cu mult timp în urmă în căutarea succesului lor ”individual”. Uneori, acel succes individual a creat gânduri, creații și tehnologii de care fiecare ar fi putut beneficia.

Dar dacă UNUL dintre acei oameni nu a avut bani să cumpere acea invenție? Le-ar fi dat-o UN altul? Sunt doar câțiva care se află în vârful lumii financiare trei dimensionale și câți dintre ei împărtășesc?

Dacă ați fi avut o comunitate ”primitivă, tribală” în care toată lumea s-ar fi aliniat pe plajă atunci când veneau pescarii și fiecare, inclusiv pescarii, primeau aceiași cantitate de pește? Acestea erau societăți ”primitive” care chiar așa făceau. Așa că sunt ele primitive pentru că toți împărtășesc sau lumile ”avansate” sunt cele primitive pentru că nu împărtășesc?

Voi vreți cu toții ca pur și simplu să vă ”treziți” la o realitate cinci dimensională, dar cum veți ști că acea societate este cinci dimensională dacă nu v-ați creat propria voastră cale de a fi voi înșivă cinci dimensionali? Dacă nu ați trecut prin propriul vostru proces de a ”deveni UNA cu SINELE vostru, ar fi ca și cum ați merge la culcare ca și copil și v-ați trezi a doua zi dimineața ca și un adult pe deplin educat, înțelept și iubitor.

Prin urmare, dacă ”vă aprindeți în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional” sunt gândurile și emoțiile voastre transmutate și ele instantaneu? Sau sunteți asemenea copiilor care au nevoie să fie îngrijiți până când vă adaptați? Sau veți fi instantaneu UNA cu Ființele Mai Înalt Dimensionale?

Sunt atât de multe întrebări pe care cei ascendenți le vor pune, cum ar fi ”Va fi nevoie să facem un curs a fi cinci dimensional’?”, ”Cine va preda acel curs?”, ”Va fi nevoie ca profesorul să fie o ființă cinci dimensională?”, ”Veți fi în stare să aveți încredere într-o ființă cinci dimensională?” și ”Cum veți în stare să percepeți o ființă cinci dimensională?”

Puteți percepe ceea ce nu puteți concepe? Vă puteți întinde concepțiile în necunoscut și să aveți curajul de a ”menține cursul”? Unii pot și o și fac. Acești oameni sunt ”Arătătorii de Cale”, pionierii, cei care sunt dispuși să croiască o cale în necunoscut, apoi să se întoarcă să le spună și altora ceea ce au descoperit.

Cei care ”arată calea” sunt foarte curajoși, dar de multe ori este nevoie de un și mai mare curaj să se întoarcă și să le spună și celorlalți. Când oamenii primesc informații pe care nu le pot înțelege, adeseori devin foarte speriați și chiar furioși. Apoi devin ostili și se întorc împotriva Arătătorilor de Cale care au încercat să-și împărtășească aventura.

Prin urmare, oamenii de pe Pământ se împart în ”Cei care vor să știe despre realitatea cinci dimensională” și ”Cei care opun rezistență schimbării”. Cei care opun rezistență la schimbare pot deveni foarte furioși pentru că sunt informați despre o schimbare care îi sperie.

Sunt speriați pentru că ei nu pot intra în memoria, sau gândirea, sau emoțiile lor pentru a găsi vreun motiv pentru care ar trebui să creadă un ”concept atât de stupid” cum că ar exista o realitate care rezonează la o frecvență mai înaltă. Acești oameni nu au probabil nici un fel de concepție despre frecvențele realității.

Prin urmare, ce se va întâmpla dacă o flotă de Nave Stelare apare brusc pe cer? Vor alerga oamenii care nu au nici o concepție despre o realitate mai înalt dimensională să pună mâna pe arme pentru că ”sunt invadați”? Sau vor privi pașnic înspre cer și vor întâmpina cu bucurie familia lor mai înalt dimensională?

Da, cu siguranță că cei cu care Galacticii comunică deja vor întâmpina cu bucurie sosirea noastră, dar ce procent dintre cei neinformați sau cei care nu cred în existența noastră vor fi în stare să accepte că noi suntem ființe cinci dimensionale?

Cu toate acestea, dacă cei care cred în și au experimentat personal comunicările cu ființele cinci dimensionale, și-au împărtășit experiențele cu alții, cei mulți pot lucra ca UNUL pentru a întâmpina cu bucurie tranziția într-o realitate imensă dincolo de limitele Pământului trei dimensional.

Dacă mai multe persoane și-au dat seama că ele nu sunt singure, și dacă propriile lor expresii mai înalt dimensionale ale propriului lor SINE Multidimensional servesc pe aceste Nave, conceptul lor despre UNA/UNUL s-ar schimba cu siguranță.

Dacă ați ști că sunteți o persoană care poartă pe Pământ un vehicul trei dimensional, precum și o persoană care servește pe o Navă Stelară inter-galactică, conceptul vostru despre UNA/UNUL ar dobândi un sens mai larg.

Dacă corpul vostru uman pământesc este un vehicul viu pe care îl purtați în timp ce sunteți încarnați pe Pământul trei dimensional, în timp ce simultan purtați un vehicul Arcturian, Pleiadean, Antarian, Andromedan în dimensiunile mai înalte, atunci veți căuta să găsiți definiția lui ”a fi UNA/UNUL”.

Dacă sunteți UNA cu o Ființă Galactică, vă puteți concepe mult mai ușor pe voi înșivă ca fiind UNA cu ființa planetară a Pământului. Sunt multe ”Ființe” pe care omenirea nu le-a experimentat pentru că percepția voastră a fost limitată la versiunea trei dimensională a realității.

Dimensiunea a treia este ca un fel de ”grădiniță” unde mai întâi învățați să socializați cu alți oameni fizici. Apoi, în dimensiunea a patra începeți să socializați cu alte persoane astrale. În cele din urmă, în timp ce vă întoarceți în dimensiunea a cincea la SINELE vostru, vă începeți socializarea cu ființele galactice.

Când erați copii, mulți dintre voi ați comunicat cu ”prietenii voștri invizibili”. Apoi ați crescut și mulți dintre voi ați încetat să comunicați cu acei prieteni pentru că sinele vostru adult i-a spus sinelui vostru copil că voi ați ”vorbit sinelui lor”.

Ce se întâmplă dacă sinele vostru adult a crescut, în sfârșit, și el în conștiință și v-ați dat seama că ”ființa mai înalt dimensională” care a apărut ”brusc” în viața voastră este chiar aceiași cu ”prietenul invizibil” pe care l-ați avut atunci când erați copil? Singura diferență este că copilul vostru a văzut acești prieteni prin imaginația sa copilărească, pentru că pentru copii imaginația este reală.

Apoi, mulți dintre voi ”ați crescut” și imaginația NU a mai fost reală. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre voi v-ați amintit în cele din urmă că ”imaginația 3D” este, de fapt, ”realitate 5D”. Apoi, imaginația voastră devine calea de trecere în dimensiunile mai înalte ale realității.

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți adulți își amintesc ceea ce dintotdeauna au știut, dar au uitat, ei se vor întoarce la propriul lor SINE Multidimensional. În acest SINE Multidimensional, ei își amintesc în cele din urmă că UNA/UNUL înseamnă ”UNA/UNUL cu întreaga viață în toate planurile și dimensiunile”.

Cel mai important, din momentul în care vă amintiți că sunteți UNA, nu mai sunteți niciodată singuri. Pentru că NOI, Familia voastră Galactică, suntem cu voi întotdeauna.

În ACUM-ul vostru, vă amintim că VOI sunteți NOI suntem UNA.

Familia voastră Galactică.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.