luni, 29 ianuarie 2018

Încetinitoare de viteză, gropi și ziduri de cărămidă – Consiliul


Prin Ron Head

Dați-ne voie să începem astăzi prin a sublinia ceva ce mulți dintre voi au tendința să nu observe atunci când acest lucru se întâmplă. Ați trecut printr-o scurtă perioadă de liniște. Imensa schimbare pe care sunteți pe cale să o aduceți are loc în ceea ce ați putea caracteriza drept serii de valuri. Aceasta este o oportunitate ca voi să vă odihniți și să vă recâștigați centrarea. Cauzele lor sunt, cu toate acestea, modul în care energia se mișcă la toate nivelele, atât la nivel micro cât și la nivel macro. Profitați de acest lucru atunci când puteți, deși este un moment în care să vă ajungeți din urmă respirația, este un moment bun să vă pregătiți pentru următorul val.

Acest mesaj va fi relativ scurt. Ceea ce vrem să vă aducem este o prezentare pregătitoare a modului în care va arăta anul 2018 pentru voi. Iar valurile sunt o metaforă pentru ceea ce voi sunteți pe cale să experimentați. De ani de zile vi s-a spus că ”multe se petrec în spatele scenei”. Știm că aceasta este una dintre expresiile pe care cu cea mai mare plăcere nu ați mai auzi-o din nou.

Această expresie se bazează pe o metaforă, una care face aluzie la un joc de scenă asemănătoare cu ”nu-i acordați atenție omului din spatele cortinei”.

Prieteni și familie, vă spunem acum că există câteva cortine care sunt pe cale să ia foc. Mulți dintre cei din preajma voastră nu vor reacționa bine. Mulți vor fi distrași. Mulți nu vor fi în stare să accepte ceea ce va fi adus la lumină.

Avem încredere că cei care s-au dedicat propriului lor progres și evoluții nu numai că vor fi în stare să rămână calmi și centrați, dar vor și fi pregătiți să fie calmul din mijlocul tuturor lucrurilor care vor avea loc. Vă recomandăm să vă pregătiți pentru niște informații și evenimente cu adevărat șocante. Fiți pregătiți și să vă întoarceți privirea uneori, pentru că echilibrul vostru va fi adeseori crucial pentru cei din jurul vostru.  
Țineți minte, dacă doriți, că nimic din ceea ce se întâmplă nu este inutil. Omenirea a hotărât că acesta este momentul ascensiunii, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă omenirea privește în oglindă și dă la o parte toate măștile pe care le-a purtat și le poartă. Și sunt multe măști. Pe unele le veți găsi a fi deplorabile, pe altele mai puțin. Dar până când oamenii nu pot concepe, și accepta, adevărul despre ceea ce ei sunt, ascensiunea va rămâne doar un cuvânt drăguț.

Acum, vi s-a spus din nou și din nou, de mii de ani că ”voi sunteți dumnezei”. Acesta rămâne lucrul cel mai greu de acceptat de către voi. Chiar dacă vă puteți delecta cu această idee, vă este totuși imposibil să o admiteți.

Vrem să știți acest lucru: dacă nu ați sta pe marginea acestui magnific salt în necunoscut, nimic din toate acestea nu ar fi necesare și nici nu s-ar întâmpla. Așa că scrâșniți din dinți, țineți-vă bine de viață, așa cum am spus mai înainte, și treceți prin următoarele câteva luni. Va fi nevoie de mai mult timp de atât pentru a schimba tot ceea ce este nevoie să fie schimbat, dar încetinitoarele de viteză și gropile vor fi trecute și nu va mai fie nevoie să vă bateți de ziduri de cărămidă.


Invocăm binecuvântări  pentru toți fi fiecare dintre voi. O zi bună.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.