sâmbătă, 25 august 2018

Amplificarea Adevărului Interior


Conștientizarea Adevărului vostru interior și aducerea lui în manifestare

Arhanghelul Metatron

În această Capsulă Arhanghelul Metatron dorește să vă încurajeze să vă conectați la un nivel mai profund cu adevărul vostru interior. Mulți oameni vorbesc despre adevărul lor interior, dar ce este acesta mai exact? Arhanghelul Metatron vă invită să contemplați ce este cu adevărat adevărul vostru interior în timp ce vă împărtășește și perspectiva și punctul său de vedere asupra adevărului interior și importanța lui în procesul actual al ascensiunii. El împărtășește o meditație care vă transportă la Nivelul Multi-Universal pentru a experimenta Cheile sale ale Adevărului, întruparea acestora și accesarea în continuare a propriei voastre esențe. Arhanghelul Metatron împărtășește cu voi modul în care să vă manifestați adevărul în realitatea voastră pentru a-l experimenta pe deplin. Aceasta este o meditație frumoasă care vă va ajuta în înțelegerea și conectarea mai profundă cu sufletul vostru, esența voastră, Creatorul și în explorarea a tot ceea ce voi sunteți.

”Se vorbește mult despre adevărul vostru. Adeseori sunteți încurajați să vă conectați cu adevărul vostru și să-l aduceți la suprafață. Aspectele Ascensiunii cer ca voi să vă exprimați adevărul și să existați ca adevărul vostru interior în realitatea pământească. Dar ce este adevărul vostru interior? Este ceva ce este nevoie să contemplați deoarece prin înțelegerea voastră personală legată de adevărul vostru interior este mult mai ușor să vă conectați cu această energie din ființa voastră și s-o aduceți în întrupare, adică s-o aduceți în corpul vostru fizic și în conștientizarea voastră și apoi s-o exprimați în realitatea voastră și să împărtășiți aceleași energii cu alții.

Cu cât mai mult vă puteți conecta cu adevărul vostru interior și aduce această energie în conștientizarea voastră, în corpul și în realitatea voastră, acest lucru va însemna că vă veți influența pe voi, realitatea voastră și a altora din spațiul sacru al divinului în loc de cel al personalității voastre, din ego, din răni sau durere sau gelozie pentru că, într-adevăr, aceste energii vă încurajează să învățați, dar ele crează și confuzie. Așadar, cu cât veți putea aduce la suprafață mai mult din adevărul vostru interior, cu atât mai mult veți putea vedea, simți și conștientiza cu o mai mare claritate, cu atât mai mult vă veți putea construi o viață și o existență bazată pe simplitate, pe ușurință, pe fericire, iubire și pace deoarece acestea vor fi energiile care se vor manifesta în ființa voastră, acestea vor fi energiile pe care le veți proiecta, acestea vor fi energiile care vor influența realitatea voastră.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 56 de min și 16 sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 35 de min și 33 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 39. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.