luni, 13 august 2018

Despre Nori, Vreme și altele



Din ciclul De ale mele

În lumina (mai degrabă întunericul) ultimelor zile și mai ales a energiilor care au fost/sunt vehiculate, am simțit că cel mai bun refugiu și loc de refacere este undeva departe de lume, la munte, printre minunații și iubiții mei brazi. Așa că mi-am luat lucrul cu mine și am plecat la munte. Natura este cel mai bun remediu pentru stările cauzate de orice fel de stres.

Am privit minute în șir cerul, pădurea, iarba, am stat cu picioarele desculțe pe Pământ și m-am descărcat și reîncărcat cu energia proaspătă și benefică a Mamei Pământ. În timp ce stăteam toropită în această contemplare am simțit dorința Mamei Pământ de a împărtăși unele informații cu mine. Cred că, de fapt, am primit un ”pachet” de informații pe care în timpul somnului l-am ”desfăcut/descifrat”.

M.P. ”Iubiți Norii și formele lor, mai ales cele pe care le vedeți în ultimul timp, nu-i așa? Dar aceste forme și nici compoziția lor nu este naturală. Ți-amintești ce întrebare ți-ai spus când zburai cu avionul spre Mongolia?”

 Eu: ”Cum e posibil ca peste tot să fie nori? De unde au venit toți acești nori și dacă nu formează un strat cu rol de ecranare a razelor solare? Dacă sunt reali sau artificial creați? La aceste întrebări cred că te referi.”

M.P. ”Da, la acestea. Norii pe care tu îi vezi, cei mai mulți dintre ei, nu sunt naturali, sunt artificial creați pentru a schimba vremea. Pentru a susține teoria încălzirii globale care vi se inoculează la nivel subtil. Și nu numai. Crezi că ninsoarea în locuri care nu au văzut niciodată zăpadă are un efect pozitiv asupra Naturii mele?

Nu, nu are. Distruge ecosistemele din acele locuri, crează dezechilibre, plantele mele se usucă și mor, pământul meu este spălat de nutrienții pe care îi oferă și spectrul foametei se arată la orizont. Nu puteți vedea toate acestea pentru că ele par, vă sunt prezentate, ca evenimente disparate, dar ele sunt dirijate pentru a vă menține în tiparele fricii pentru supraviețuire.”

Eu: ”Vorbești de acele dâre ale morții cunoscute sub numele de chemtrails?”

M.P. ”Și ele își au rolul lor, dar ceea ce voi nu vedeți este că în atmosfera mea sunt deversate gaze mult mai periculoase care schimbă vremea pentru a crea dezastre și a vă aduce înapoi în frică și nesiguranță. Norii pe care voi îi admirați nu sunt ceva natural, ei sunt rezultatul a ceea ce cei ”putere asupra altora” deversează în atmosfera mea. Silfidele sunt depășite de situație și au nevoie de ajutorul vostru.”

Eu: ”Spune-mi Mamă, ce putem face? Ce stă în puterea noastră să facem?”

M.P. ”Străluciți-vă Lumina! Străluciți-vă Lumina cât de tare puteți, folosiți-vă de imaginația voastră, de Iubirea voastră pentru mine și pentru Tărâmurile mele! Fiți recunoscători pentru tot ceea ce pământul meu rodește pentru voi, pentru ceea ce apa mea vă aduce, pentru ceea ce aerul meu curat vă oferă! Recunoștința voastră este cheia! Iubirea voastră este cheia!”

Eu: ”Cum ne putem folosi imaginația ca să ajutăm cât mai mult?”

M.P. ”Imaginația este creație! Voi creați imaginându-vă lucruri, crezând în ele. Mulțumiți-le norilor și ploii pentru viața pe care o poartă în ele, pentru binele pe care vi-l aduc, vedeți-i încărcați cu cele mai înalte energii și așa va fi. Asta este ceea ce VOI veți crea! Vedeți puritatea mea în tot ceea ce vă înconjoară, vedeți-mi pământul roditor, apele curate, cristaline. Priviți norii și vedeți în ei cel mai frumos curcubeu pe care l-ați văzut vreodată. Ți-amintești curcubeele văzute în Mongolia?”

Eu: ”Oh, da, mi le-amintesc! Putem contracara sau anula efectele negative ale tuturor acestor substanțe?”

M.P. ”Puteți orice, ORICE! Nu uitați că voi sunteți Creatori! Cel mai puternic instrument cu care creați este gândul vostru dacă acesta este suficient de puternic și constant susținut. Dacă mai adăugați și emoțiile, sentimentele voastre de iubire, recunoștință, bucurie, nimic nu vă poate sta în cale. Străluciți-vă Lumina asupra a tot ceea ce vă înconjoară pentru că Lumina voastră este mai puternică decât orice!”

M-am trezit de dimineață cu ochii în lacrimi și un nod în gât, strângând în palmă un cristal de barit. Mama tot MAMĂ rămâne Oare câți se gândesc la cât rău i se face ei, Mamei Pământ, Planetei noastre dragi fără de care nu am putea exista nici noi, dar ea se gândește tot la copiii ei! Inima Ei plânge pentru TOȚI copiii Ei!

Știu că luați și prinși de viața de zi cu zi puțini mai au timp să contemple Cerul, dar faceți-vă timp măcar 5 minute pe zi în care să trimiteți Iubire norilor și să-i încărcați cu cele mai înalte energii, vizualizați un curcubeu în fiecare nor și fiți recunoscători pentru ceea ce Mama noastră Pământ ne oferă.

O zi minunată, plină de magie și de o fericită anticipare vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.