luni, 13 august 2018

Vindecarea și Eliberarea Stresului



Saint Germain prin Natalie Glasson

Stresul este o denumire generală care acoperă o multitudine de sentimente și experimentări interioare. Anxietatea, tensiunea, îngrijorarea, nervozitatea și trauma pot fi descrise toate ca stres și, totuși, fiecare dintre ele poate fi o experimentare complet diferită și avea influențe diferite asupra întregii voastre ființe. Stresul poate fi experimentat în diferite zone ale corpului, minții sau emoțiilor voastre sau ca o experimentare în întregul corp. Stresul este o reacție în voi care se poate produce din cauza gândurilor, emoțiilor, amintirilor din trecut, temerilor pentru ceea ce s-ar putea întâmpla, o situație traumatizantă din prezent sau care s-ar putea manifesta datorită situațiilor din realitatea voastră. Stresul este o experimentare atât de obișnuită în realitatea voastră de zi cu zi încât oamenii cred că el este un aspect normal și natural al existenței pe Pământ. Sunt multe tipuri de stres și multe modalități în care stresul poate fi activat. Cu toate acestea, eu, Saint Germain, doresc să împărtășesc anumite perspective cu voi pentru a vă ajuta să eliberați și să vindecați stresul în întreaga voastră ființă.

În loc să ne uităm care sunt cauzele stresului, eu, Saint Germain, aș dori să ne angajăm mai degrabă în a privi efectele stresului în întreaga voastră ființă, modul în care acesta vă influențează în timp ce vă susțin să eliberați stresul din ființa voastră pentru a recunoaște lumina, adevărul și prezența Creatorului în voi.

Ce este stresul și care este impactul lui asupra ființei voastre?

Prezența stresului crează o aparentă deconectare și separare între ființa voastră și Creator. Vă puteți simți izolați, singuri, fără nici o susținere, experimentând o lipsă a încrederii în sine și în constanta prezență a Creatorului, un sentiment de deconectare de intuiția voastră, de mintea voastră conștientă, de ghizi și de adevăratul vostru sine. Stresul poate crea sentimente de dorința de a renunța, de a fugi, de a vă ascunde, de a da vina pe lumea exterioară sau pe voi înșivă, de a vă judeca pe voi înșivă și de a folosi furia ca putere. Atunci când experimentați stresul, nu sunteți în stare să vă relaxați întreaga ființă și să vă conectați cu ghidarea și adevărul din ființa voastră. În schimb, acționați și reacționați din rănile pe care le purtați înlăuntrul vostru, ceea ce vă provoacă și mai mult stres, supărare și un sentiment de separare de ceilalți. Unele forme de stres vă pot ajuta să vă atingeți țelurile, să vă depășiți limitele și granițele. Stresul despre care vorbesc poate fi continuu și paralizant într-un fel sau altul.

Atunci când stresul este evident în ființa voastră, acest lucru este o confirmare a unei percepții false legate de voi înșivă sau mediul vostru precum și a unei deconectări de puterea voastră și de lumina voastră călăuzitoare. Falsa voastră percepție a fost creată de voi înșivă pentru a vă da voie să vă recunoașteți și să vă conectați cu rănile pe care le aveți în ființa voastră și pe care sunteți pregătiți să le eliberați. Stresul pe care îl experimentați este energia rănilor care se conectează pe deplin cu voi și poate fi cauzat de refuzul vostru de a le recunoaște. Rănile voastre pot fi din această viață sau din alte vieți, energii rămase nerezolvate rămase în ființa voastră care caută să găsească o cale pentru a fi eliberate sau vindecate. În realitatea voastră apar anumite situații sau percepeți lucrurile într-un anumit fel pentru a vă direcționa atenția către energia de care vă agățați și care este nevoie să fie eliberată pentru a vă aduce înapoi în echilibru cu voi înșivă și cu Creatorul.

Când stresul rămâne și este ignorat, acest lucru poate provoca o deteriorare a minții, a echilibrului emoțional, a sănătății și stării de bine a corpului fizic, precum și o limitare a modului în care vă trăiți viața.

Scopul stresului

Stresul este o avertizare că energizați o percepție falsă și că acest lucru activează o rană în ființa voastră. Stresul vă avertizează că este nevoie de vindecare și că vă așteaptă o nouă conștientizare. Ați putea spune că stresul vă semnalează că sunteți pregătiți să treceți la un nou nivel de conștientizare despre voi înșivă ca ființă spirituală și o exprimare a Creatorului.

Nu este nevoie să încercați să eliminați reacția stresului din ființa voastră, deoarece acest lucru va crea doar o tulburare interioară. Dacă stresul este experimentat pentru câteva momente și reacția voastră este de a elibera rana interioară sau energia care a fost activată și recunoașteți percepția falsă, primind adevărata percepție, atunci stresul și-a atins scopul. Când îi dați voie stresului să rămână în ființa voastră mai multe zile, luni sau chiar ani fără să faceți nimic, atunci nu folosiți scopul stresului și vă provocați durere în continuare. Cu cât mai mult recunoașteți stresul, eliberând și vindecând ceea către ce acesta vă direcționează atenția, cu atât mai puțin stres se va manifesta pentru că voi abordați și curățați rănile din voi, experimentând, prin urmare, o mai mare pace și echilibru. Corpul sau ființa voastră nu mai sunt nevoite să acționeze atât de viguros pentru a vă atrage atenția pentru că voi ascultați și observați energiile din voi și percepțiile pe care le aveți în mod constant în legătură cu voi înșivă și lumea din jurul vostru. Datorită unei mai mari conectări cu echilibrul și pacea voastră interioară, voi percepeți lumea din voi și din jurul vostru din starea de adevăr și claritate din voi.

Ați citit vreodată ceva sau ați auzit pe cineva spunând ceva și ați reacționat în mod negativ ca apoi să vă dați seama că ați citit sau auzit greșit și că ați interpretat ca pe ceva diferit față de intenția originală? Citiți sau auziți din rănile pe care le aveți în voi, percepeți realitatea din acele răni și apoi reacționați din acele răni. Numai atunci când începeți să vă curățați rănile veți percepe din adevărul din voi.

Curățarea stresului din întreaga voastră ființă

Este important să experimentați această practică cât mai mult posibil până când observați că atunci când stresul se activează în voi, se activează într-un mod mai calm. Prin repetare ar trebui să observați o senzație de ușurință precum și un mai mare sentiment de libertate în interiorul vostru.

Eu, Saint Germain, vă invit să vă întindeți și spuneți invocația de mai jos, așezați câteva cristale de orice fel în jurul corpului vostru care să fie în aura corpului vostru, alături de voi. La sfârșitul meditației curățați cristalele cu apă, fum de salvie, prin intenție sau cum doriți voi, pentru a elibera energia stresului care a fost absorbită de către cristale. Faceți acest lucru de fiecare dată. Această meditație poate fi făcută și într-o baie cu apă la care s-a adăugat puțină sare de baie și cristale.

”Saint Germain, invoc Spirala ta Vindecătoare Perlată și Violet ca să-mi curețe întreaga ființă de prezența și influența tuturor formelor de stres. Las Spirala ta Vindecătoare Perlată și Violet să se miște în sus și în jos prin întreaga mea ființă în timp ce se rotește ușor dizolvând stresul din întreaga mea ființă.

Saint Germain înconjoară-mă cu doisprezece Îngeri ai Alchimiei de pe cea de-a Șaptea Rază a Luminii. Îi invit pe Îngerii Alchimiei să trezească lumina în ființa mea și să susțină curgerea luminii prin întreaga mea ființă. Vă rog să mă ajutați în vindecarea prezenței și influenței stresului în timp ce mă aliniați cu adevărul Creatorului din mine.

Saint Germain, invoc prezența și iubirea ta, te rog împărtășește-ți cu mine lumina și conștiința ta expansionată astfel încât să mă pot realinia cu miezul și adevărul ființei mele în timp ce recunosc percepțiile false și mesajele pe care acestea doresc să le împărtășească cu mine.

Cu lumina și iubirea ta pulsând prin mine, supraveghează eliberarea și vindecarea întregului stres din ființa mea într-un mod frumos și armonios. Reprogramează întreaga mea ființă astfel încât să fiu pregătit/ă, dispus/ă și capabil/ă să-mi dau seama că atunci când stresul se manifestă este nevoie să iau măsuri și să-mi ascult în interior ființa pentru a înțelege mesajul care-mi va oferi o mai mare iluminare.

Îi recunosc pe Saint Germain, Spirala Vindecătoare Perlată și Violet și pe cei doisprezece Îngeri ai Alchimiei de pe cea de-a Șaptea Rază a Luminii ca fiind trio-ul meu de susținere care mă ajută să eliberez stresul și influențele sale asupra ființei mele. Ajutați-mă să înțeleg scopul stresului în ființa mea și încotro este nevoie să-mi îndrept atenția. Știu că pot să-i cer trio-ului meu de susținere să mă ajute în orice moment. Mulțumesc!”

Vă rog să mă chemați ori de câte ori simțiți prezența stresului, cereți-mi să vă ajut. Luați măsuri și dați-vă seama că energizați o percepție falsă și că o rană din voi, care are nevoie să fie eliberată, iese la suprafață. Întrebați-vă care este mesajul și înțelegerea pe care este nevoie să o dobândiți pentru a trece la următorul nivel de conștientizare și iluminare.

Cu pace și iubire,

Saint Germain


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.