joi, 14 martie 2019

Activarea Aptitudinilor și Abilităților Voastre Divine


Lord Merlin prin Natalie Glasson

Dragilor, sunt Lord Merlin și vin cu iubire, adevăr și inspirație pentru a împărtăși cu voi. Doresc să vă încurajez să înaintați mai repede pe calea voastră spirituală. Este important ca în această etapă a ascensiunii care este dedicată cultivării și împuternicirii relației voastre intime cu Creatorul, să apreciați tot ceea ce sunteți și aveți în acest moment. Eu, Lord Merlin, vorbesc în special de aptitudinile și abilitățile voastre fizice, emoționale, mentale și spirituale, precum și de talentele voastre pe care nu le vedeți. Este esențial să vă apreciați, să vă prețuiți și să vă onorați pe voi înșivă și tot ceea ce manifestați acum pe Pământ și făcând acest lucru, voi sărbătoriți relația voastră cu Creatorul și ca Creatorul. Când vă dați voie să fiți pe deplin prezenți cu Creatorul, vă vedeți pe voi înșivă dincolo de limitările și credințele voastre care vă stânjenesc și vă leagă de o anumită idee despre voi înșivă.

Rolul Ghizilor Voștri

Fiecare suflet de pe Pământ are o mare comunitate de ghizi care îl asistă și îl susține pe tot parcursul vieții. Unii ghizi sunt mai proeminenți și mai influenți, în timp ce alții nu vă sunt cunoscuți, dar totuși vă oferă un serviciu și o susținere valoroasă. Majoritatea oamenilor au mai mult de 12 ghizi în comunitatea lor de ghizi. Fiecare ghid vă oferă un serviciu special, are scopul și rolul de a vă susține în evoluția voastră spirituală și fizică pe Pământ. Ghizii voștri au un scop și un rol foarte important, ei sunt o reflectare a tot ceea ce adevărul vostru este. Ghizii voștri vă văd, simt și recunosc ca pe expresia expansionată, puternică, nelimitată a Creatorului care voi sunteți. Ei mențin această viziune a adevărului vostru în ființele lor și o proiectează în mod constant asupra voastră. De fiecare dată când comunicați cu oricare dintre ghizii voștri, fie că sunteți conștienți sau nu de numele/prezența lor, ei vă activează adevărul din ființa voastră, încurajându-vă să fiți expresia Creatorului care voi sunteți.

Comunicarea și conectarea cu ghizii voștri este ca și cum v-ați vedea sinele vostru expansiv Creator în oglindă sau ca o confirmare a tot ceea de ce sunteți capabili. Aptitudinile și abilitățile pe care le recunoașteți în ghizii voștri sunt prezente și în voi; rolul lor este să vă reamintească cine sunteți cu adevărat.

”Preaiubita mea comunitate de ghizi, vă chem pe toți să mă înconjurați acum cu prezența și energia voastră iubitoare. Vă rog să mă susțineți în primirea energiei, luminii, iubirii și înțelepciunii pe care doriți să o accept și să o conștientizez acum. Recunosc că tot ceea ce împărtășiți cu mine este o reflectare a adevărului și a prezenței Creatorului în ființa mea. În timp ce vă primesc energia, conectându-mă cu voi toți la un nivel mai profund, mă conectez cu mine însămi/însumi în moduri noi, inspiratoare și nelimitate. Vă invit pe toți să-mi arătați aptitudinile și abilitățile pe care eu le întrupez, care așteaptă să apară și ca eu să le recunosc pentru a-mi susține ascensiunea. În iubire și mulțumiri.”

Dați-vă voie să vă focalizați pe respirația voastră, imaginându-vă cum la fiecare respirație inspirați lumina, iubirea și adevărul comunității voastre de ghizi. Știți că comunitatea voastră de ghizi care a fost alături de voi încă înainte de nașterea voastră pe Pământ activează acum prezența Creatorului în voi. 

Aprecierea Sinelui/Creatorului

Aprecierea de sine poate fi asemuită cu iubirea necondiționată de sine care vă trezește sinele și exprimarea voastră a Creatorului. Aprecierea de sine de care eu, Lord Merlin, vorbesc presupune să respectați și să onorați prezența Creatorului în voi și faptul că această prezență se exprimă și se manifestă prin voi. Dați-vă voie să contemplați pentru o clipă,
Ce apreciez eu la corpul meu fizic?
Ce apreciez eu la mintea și la emoțiile mele?
Ce apreciez eu la abilitățile mele și la evoluția mea spirituală?
Ce apreciez eu la relația mea cu Creatorul?
Ce talente, aptitudini și abilități, pe care le întrupez deja, le apreciez?

Atunci când onorați chiar și cel mai mic sau aparent nesemnificativ aspect al vostru, recunoașteți prezența Creatorului în voi și invitați prezența Creatorului să se activeze în continuare din interiorul ființei voastre. Este ca și cum ați lumina sau ați recunoaște niște mici lumânări în voi care vor fuziona pentru a deveni farul de lumină care voi sunteți. Cu cât mai mult vă puteți recunoaște în fiecare zi aspecte ale voastre pe care să le onorați și apreciați, cu atât mai mult vă veți da voie să recunoașteți prezența Creatorului și prezența voastră cu Creatorul. Îndrumarea mea pentru voi nu este ca voi să vă admirați pe voi înșivă sau să vă închinați Creatorului, nici nu vă invit să energizați iluzii în legătură cu voi înșivă. Misiunea mea este să vă susțin în recunoașterea, în a fi prezenți cu voi înșivă și în a vă observa dincolo de limitări ca adevărata exprimare a Creatorului aflată în evoluție care voi sunteți și aveți capacitatea să o manifestați.

Activarea Aptitudinilor și Abilităților Voastre

Din momentul în care sunteți capabili să vă vedeți într-o  lumină adevărată și asemănătoare, veți fi capabili să vă cufundați mai mult în ființa voastră, în relația cu Creatorul și să recunoașteți aptitudinile și abilitățile care vă sunt disponibile în voi pentru a le folosi. Recunoașterea aptitudinilor, abilităților și talentelor de natură fizică sau spirituală merge mână în mână cu cultivarea prezenței voastre cu Creatorul.

Este important să contemplați cum este pentru voi sau cum ar putea fi pentru voi să vă dați seama mult mai deplin de prezența Creatorului în voi și de mișcarea lui prin voi? Dacă ar fi trebuit să vă imaginați și să descrieți relația voastră cu Creatorul, prezența Creatorului în voi, ce ați vedea, simți sau conștientiza? În timp ce relația voastră cu Creatorul evoluează în mod continuu și nu rămâne niciodată la fel, puteți cultiva și obține o cunoaștere interioară a legăturii voastre cu Creatorul, care este neschimbătoare. Cunoașterea voastră interioară este asemenea unei scântei de lumină din care se manifestă nenumărate aptitudini și abilități.

Acordați-vă un moment să vă imaginați, simțiți sau conștientizați prezența Creatorului în voi. Trimiteți iubirea și respectul vostru prezenței Creatorului oricare ar fi forma în care se manifestă. Pur și simplu dați-i voie întregii voastre ființe să fie în armonie cu prezența Creatorului în voi ca și cum o profundă integrare are loc. Apoi, spuneți cu voce tare sau în mintea voastră,

”Îmi deschid complet mintea, simțurile și întreaga ființă pentru a conștientiza, accepta și percepe prezența Creatorului în mine și modul în care acesta se manifestă prin ființa mea ca aptitudini, abilități și talente frumoase și împuternicitoare care-mi servesc mie și tuturor.”

Acordați-vă timp ca pur și simplu să fiți prezenți, atenți și conștienți de prezența Creatorului în voi, cum ea se schimbă și se transformă în mod constant, mișcându-se prin ființa voastră și inspirând noi exprimări.

Noi aptitudini și abilități așteaptă să apară din ființa voastră, singura limitare și piedică este viziunea voastră limitată despre voi înșivă. Cu cât mai mult puteți recunoaște prezența Creatorului în voi, cu atât mai mult vă veți putea extinde perspectiva în ceea ce vă privește pe voi, recunoscând că Creatorul se mișcă prin voi și inspiră abilități puternice, inspiratoare care pot chiar depăși actualul vostru proces de gândire. În această etapă a ascensiunii asumați-vă misiunea de a fi în propriul vostru serviciu prin onorarea și aprecierea a tot ceea ce voi sunteți în acest moment, recunoașteți-vă măreția și recunoașteți totodată prezența Creatorului în constanta inhibare din ființa voastră. Făcând acest lucru vă veți împuternici pe voi înșivă, veți trece dincolo de limitări și iluzii și veți învăța să vă angajați cu voi înșivă și cu Creatorul într-un mod nou și împlinitor de ființare.

Acordați-vă timp să vizualizați și imaginați prezența Creatorului curgând cu putere și frumusețe prin ființa voastră, dându-vă voie să recunoașteți realitatea care se ivește în vizualizarea sau imaginația voastră. O realitate plină cu voi exprimând cele mai sacre, împuternicitoare și împlinitoare abilități, aptitudini și talente.

În onorare și respect iubitor,

Lord Merlin


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.