miercuri, 27 martie 2019

Trezirea și Sinteza cu Maestrul AscensionatDescoperiți-vă Calea voastră de Maestru Ascensionat pe Pământ și în Planurile Interioare

Fuzionați cu abilitățile înalt vibraționale și ghidarea Maeștrilor Ascensionați și treziți-vă propriul vostru Maestru interior Ascensionat

Cu Maestrul Djwhal Khul, Lady Portia, Maestrul El Morya și Marea Lojă Albă a Maeștrilor Ascensionați

Alăturați-vă Maestrului Djwhal Khul, lui Lady Portia, Maestrului El Morya și Marii Loji Albe a Maeștrilor Ascensionați în timp ce ei împărtășesc cu voi și vă transmit înțelepciunea lor, abilitățile lor sacre și frecvențe ale luminii. Ei doresc să împărtășească cu voi energiile Maeștrilor Ascensionați, astfel încât să vă puteți accesa și înțelege mai mult propriul vostru Maestru Ascensionat interior și Calea Măiestriei atât pe Pământ cât și în Planurile Interioare. Ei doresc să vă inspire să vă dați seama de imensa susținere pe care Maeștrii Ascensionați doresc să o împărtășească cu voi pentru a vă consolida evoluția în toate domeniile realității și existenței voastre. Maeștrii vă vor dezvălui diferiți Maeștri Ascensionați, energiile și abilitățile lor cu care vă puteți conecta și să împărtășească cu voi cum făcând acest lucru, ascensiunea voastră va fi puternic susținută. Ei vă vor descrie următoarele etape ale trezirii Maestrului Ascensionat pentru voi și pentru omenirea de pe Pământ, precum și modul în care Maeștrii Ascensionați susțin acum Ascensiunea.  

Maeștrii Ascensionați au umblat pe Pământ, ei s-au conștientizat pe ei înșiși ca lumina și adevărul Creatorului, eliberându-se de ciclul renașterii și dedicându-se pentru a fi în serviciul ascensiunii tuturor celor de pe Pământ. Ei înțeleg imaginea mai amplă a procesului de ascensiune prin care voi treceți pe Pământ, fiind în măsură să vă călăuzească cum să fiți în serviciul vostru și al altora în timp ce rămâneți focalizați pe trezirea propriului vostru Maestru Ascensionat interior. Acest Curs de Măiestrie acoperă și cele mai bune căi de integrare și sintetizare a energiilor voastre cu aspecte ale Creatorului pentru a primi tot ceea ce aveți nevoie și pentru a trezi adevărul Creatorului în ființa voastră.

Alăturați-vă Maestrului Djwhal Khul, lui Lady Portia, Maestrului El Morya, Marii Loji Albe a Maeștrilor Ascensionați și lui Natalie pentru a vă îmbunătăți relația și conectarea cu Maeștrii Ascensionați, treziți-vă măiestria interioară și descoperiți-vă Calea ca Maestru Ascensionat pe Pământ și în Planurile Interioare.

Beneficiile aduse de acest Curs de Măiestrie:  

- o mai profundă conectare cu Sinele,
- o conștientizare crescută a măiestriei interioare și a Conștiinței Maestrului Ascensionat,
- experimentarea susținerii Comunității de Maeștri Ascensionați și a Maeștrilor Ascensionați în mod individual,
- stăpânirea, măiestrirea, artei sintezei și fuzionarea cu aspectele Creatorului,
- descoperirea unei forțe interioare care vă conduce mai departe.


Notă personală:

Când m-am înscris să particip la acest webinar, nici măcar nu bănuiam cât de multe îmi va aduce. M-am înscris pentru că îi avea ca Maeștri participanți pe Maestrul Djwhal Khul și Lady Portia cu care am mai lucrat și nici energia Maestrului El Morya nu-mi era necunoscută. 

Înainte de a începe webinarul, cam cu două zile, în realitatea mea de zi cu zi au început să apară tot felul de sincronicități, întrebări care mai de care mai încuietoare, aparent, și care știam că vin din altă parte decât din mintea mea umană. 

Un lucru este însă sigur: nici măcar în cea mai îndrăzneață viziune a mea, de om pământean, nu m-aș fi gândit că este posibil să primesc ceea ce am primit. Cei care mă cunoașteți știți că nu sunt vorbe aruncate în vânt, sunt Adevăr devenit Realitatea mea de zi cu zi. Și este magic. 

Acest webinar se va desfășura în trei serii cu pauză de o zi între ele pentru a vă da posibilitatea să lucrați cu ghidările pe care fiecare dintre acești Maeștri le aduc și pentru ca ele să aibă posibilitatea să se ancoreze în ființa voastră, pregătind în același timp terenul pentru următoarea comunicare. 

Webinarul se va desfășura în zilele de 8, 10 și 12 Aprilie 2019 după cum urmează:

- în data de 8 Aprilie va avea loc prima sesiune cu Maestrul Djwhal Khul
- în data de 10 Aprilie 2019 va avea loc cea de-a doua sesiune cu Lady Portia
- în data de 12 Aprilie va avea loc a treia sesiune cu Maestrul El Morya

Toate aceste trei sesiuni se desfășoară cu susținerea și sub supravegherea Marii Loji Albe a Maeștrilor Ascensionați, aducându-ne la integrare unul dintre cele mai puternice aspecte ale noastre: Sinele nostru Maestru Ascensionat. 

Așadar, acesta este un webinar care vine într-o perioadă în care ”Cerurile se deschid” și ne binecuvântează cu o răsplată, i-aș spune eu, pentru care am muncit vieți de-a rândul: Sinteza cu Sinele nostru Maestru Ascensionat.

Vă invităm cu tot dragul, cu o profundă emoție și bucurie să vă alăturați nouă în această îndrăzneață și magnifică călătorie. Pe platforma FastSpring webinarul va fi disponibil doar după data de 12 Aprilie. Costul participării este de 55 de euro și se poate achita folosind butonul Donate de pe acest blog. Cei care doresc să facă plata direct în contul meu îi rog să ia legătura cu mine.  

Detalii găsiți și pe pagina de Facebook a blogului, Dincolo de mine sunt EU și v-aș ruga să urmăriți postările de pe pagina Facebook a blogului


deoarece vom posta răspunsuri și informații la întrebările sau solicitările celor care sunt interesați să participe precum și păreri și împărtășiri ale celor care au participat la webinarul online ținut de Natalie Glasson.

Monica Poka și Nora Trifan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.