marți, 12 martie 2019

Activări Pleiadeene pentru creșterea coeficientului de lumină

Trei activări: Realinierea Copilului vostru interior cu Creatorul, Renașterea corpului vostru mental și Întruparea Puterii ghizilor voștri

Cu Pleiadeenii

În această Capsulă Pleiadeenii vă întâmpină ca o conștiință colectivă dorind să vă ghideze în creșterea și împuternicirea coeficientului vostru de lumină. Aceste Ființe Stelare sacre împărtășesc cu voi trei activări/meditații individuale ca să vă accelereze ascensiunea spirituală și să întărească lumina adevărului vostru interior. Ei vă susțin să vă conectați cu Copilul vostru Interior, să-i vindecați rănile Copilului vostru Interior și să-i dați voie Copilului vostru Interior să se reconecteze cu Creatorul pentru a susține maturizarea și evoluția spirituală. Pleiadeenii vă ghidează în renașterea corpului vostru mental și a minții de lumină pură, împământându-le în ființa voastră pentru a susține luminozitatea, puritatea și claritatea gândurilor voastre. La final ei vă ajută să accesați și să întrupați puterea ghizilor voștri, descărcând susținerea lor sacră în ființa voastră. Puterea voastră interioară va fi reîncărcată și consolidată în timp ce relația voastră cu comunitatea de ghizi va fi aprofundată.

Această meditație este formată, de fapt, din 4 meditații, una completă de 41 de min și 53 de sec care conține toate meditațiile, precum și trei meditații independente, fiecare cu tematica ei: Realinierea Copilului Interior cu Creatorul, Renașterea corpului vostru mintal și Întruparea Puterii ghizilor voștri.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 47. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire, cu iubire. Munay!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.