vineri, 22 martie 2019

Activarea Iubirii în Conștiința Omenirii

O schimbare în iubire importantă pentru voi și pentru întreaga omenire susținută de către Sinele vostru Mai Înalt

Cu Ființele de pe Venus

Ființele de pe Venus vin sub forma unei conștiințe colective ca să vă ghideze în conectarea la un nivel mai profund cu iubirea Sinelui vostru Mai Înalt. În timp ce descărcați cele mai pure vibrații ale iubirii Sinelui vostru Mai Înalt, voi veți susține și omenirea ca întreg în realinierea cu Sinele sale Mai Înalte, deschizând-o către iubirea supremă pentru a crea o schimbare majoră pentru toți pe Pământ. Această schimbare va influența și transforma Conștiința Omenirii permițând ca vindecarea să aibă loc. Ființele de pe Venus doresc să vă susțină în primirea unei noi transmisii a iubirii de la Creator și în experimentarea unei mai profunde întrupări a iubirii.

”Dacă toate Sufletele și oamenii de pe Pământ ar purta această nouă vibrație a iubirii, ce diferență ar putea aduce pe Pământ în acțiunile și reacțiile tuturor ființelor și în circumstanțele pe care toți le experimentează pe Pământ. Acum noi, Ființele Venusiene menționăm că dorim să descărcăm iubirea din Sinele voastre Mai Înalte și la fel și pentru întreaga omenire. Când spunem Sinele Mai Înalt ne gândim la Sufletul deplin și complet care sunteți. Deci, în existența voastră prezentă sunteți o întrupare a Sufletului vostru, un anumit procent al Sufletului vostru. Există un aspect mai înalt, un sine mai înalt care reprezintă cea mai înaltă vibrație a Sufletului vostru înainte de a vă integra în Grupul vostru de Suflet; este cea mai înaltă și cea mai pură frecvență și vibrație despre care vorbim în ceea ce privește Sufletul vostru atunci când spunem Sinele vostru Mai Înalt.

Așadar, în esență, noi vă realiniem pe voi și întreaga omenire cu Sufletul vostru întreg și complet, cu cea mai înaltă și mai pură vibrație a Sufletului vostru și aducem acest lucru într-o deplină întrupare și existență pe Pământ. Așa că, este cea mai frumoasă tranziție și schimbare pe care noi, Ființele Venusiene, dorim să vă susținem să o experimentați acum pe deplin. Întotdeauna este prilej de sărbătoare atunci când iubirea este recunoscută, ancorată și împuternicită în Sufletele de pe Pământ, în omenire, deoarece acest lucru înseamnă că percepțiile se schimbă, că vindecarea are loc și adevărul Creatorului apare pe deplin creând puternice influențe, tranziții și transformări pentru toți.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 40 de min și 57 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 28 de min și 35 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 46. Veți fi apoi ghidați pe platforma 

unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Prezentarea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.