marți, 12 martie 2019

Limitările voastre nevăzute transformate în eliberare


Lord Merlin prin Natalie Glasson

Eu sunt Lord Merlin, eu îi susțin pe Maestrul Kuthumi și pe Maestrul Sananda în rolul lor de Învățători ai Lumii. Scopul meu este să distribui și să activez din interiorul sufletelor și aspectelor Creatorului, amintirea, cunoașterea și înțelepciunea divină. Atunci când mă chemați să vă accelerez evoluția și ascensiunea spirituală, eu voi intra în realitatea voastră ca o tornadă, demonstrându-vă potențialul vostru de evoluție spirituală în acum, în timp ce pun în lumină și aduc în atenția voastră domenii care necesită vindecare și curățare. Susținerea și încurajarea mea sunt profund iubitoare, cu toate acestea, nu vă voi da voie să scăpați sau să ignorați transformările care vă sunt disponibile să le experimentați. Mulți cred că le voi întări disciplina și măiestria, pentru că eu sunt cu adevărat dedicat susținerii voastre pe parcursul evoluției voastre spirituale. Dacă simțiți chemarea în interiorul ființei voastre, atunci puteți cere ca eu să fac parte din comunitatea voastră de ghizi pentru a vă susține evoluția spirituală și ascensiunea într-un mod care vă ajută să existați ca potențialul vostru sacru pe Pământ. Vă rog să faceți această cerere doar dacă sunteți pregătiți să vă dedicați trezirii voastre divine interioare.

Fiecare persoană de pe Pământ are o inimă pură și un suflet sacru, fiecare persoană este o reflectare a Creatorului și are posibilitatea de a fi un transmițător adevărat a tot ceea ce Creatorul este. Vă puteți recunoaște pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru în cuvintele mele? Voi toți sunteți radiante faruri de iubire, conștiință, lumină și adevăr al Creatorului, iar acest lucru nu poate fi contestat sau să vă fie luat, este realitatea voastră divină. Singurul motiv pentru care nu o puteți recunoaște ca fiind realitatea voastră divină este că voi creați în același timp o realitate a deconectării voastre de Creator și, cel mai important, a deconectării de voi înșivă. Realitatea Pământului vă poate distrage atenția deoarece este foarte profund înrădăcinată în iluzie, căutarea în afara voastră înșivă și condiționarea gândirii fac ca uneori nici măcar să nu vă dați seama că vă deconectați de voi înșivă și vă limitați adevărata exprimare. Frica și dorința de a nu fi judecați sau ridiculizați își pot juca și ele rolul lor în stânjenirea exprimării sinelui vostru. Mai este ceva și mai important care vă împiedică exprimarea de sine și acestea sunt limitările pe care vi le impuneți și de care nici măcar nu vă dați seama că sunt prezente pentru că ele sunt o parte naturală a ființei, realității sau lumii voastre.

Exercitarea și Accesarea Eliberării și Libertății voastre

Imaginați-vă pentru o clipă că vă invit într-o cameră sacră în ashramul meu din planurile interioare, acest spațiu este cunoscut sub numele de Camera Libertății și Eliberării. În timp ce intrați în Cameră simțiți o stare asemănătoare cu pierderea gravitației, cu deosebirea că nu gravitatea este cea care se pierde, ci limitările voastre. Și doar faptul de a fi prezenți în Cameră vă face să vă simțiți deja mai ușori, mai luminoși și vă dă un sentiment de mai mare libertate de a vă exprima pe voi înșivă. Acum, imaginați-vă că aveți o capacitate crescută de a vă exprima pe voi înșivă în mod sincer și eliberați de orice restricții. Cum ați fi? Ce ați simți? S-ar putea să fiți în măsură să sesizați un sentiment al libertății voastre de exprimare de sine care vă este disponibilă. Eu, Lord Merlin, aș dori ca voi să vă imaginați modul în care v-ați petrecut ziua de ieri, de dimineața până seara.  Acordați-vă timp să recunoașteți și să deveniți conștienți de toate domeniile, situațiile, conversațiile, acțiunile sau reacțiile în care v-ați limitat  și nu v-ați dat voie să fiți adevăratul vostru sine. Poate că au fost momente în care v-ați ascuns sau ați reacționat din frică sau furie. Poate că au fost momente în care chiar ați dorit să faceți ceva, dar ați fost distrași sau nu v-ați simțit în stare să o faceți, nu v-ați simți destul de buni pentru asta. Puteți deveni conștienți de gândurile negative pe care vi le-ați spus și care v-au coborât starea de spirit sau v-au descurajat să faceți acel lucru.

Cu cât mai mult practicați acest exercițiu, cu atât mai mult veți începe să recunoașteți modurile în care vă limitați și vă restricționați pe voi înșivă precum și exprimarea Creatorului în viața voastră de zi cu zi, care trece neobservată sau nerecunoscută de voi.  

A doua parte a practicii mele este să vă imaginați că treceți din nou prin aceiași zi, acționând, reacționând, gândind și simțind din acel spațiu al libertății și eliberării din voi. Să exprimați, astfel, adevărul, iubirea și conștiința Creatorului prin ființa voastră, dându-le voie să vă influențeze realitatea și experiențele. La început, acest lucru ar putea părea provocator; cu toate acestea, veți observa că devine mai ușor de făcut pe măsură ce vă implicați cu adevăratul vostru sine și cu capacitatea voastră naturală de a vă exprima pe voi înșivă și adevărul vostru.

Observați diferența dintre realitatea pe care o experimentați și realitatea pe care vă dați seama că vă este disponibilă. Eu, Lord Merlin, nu vă cer să vă schimbați subit modul în care acționați și reacționați pe Pământ, mai degrabă vă invit ca prin practica mea și prin Vizitarea Camerei Libertății și Eliberării din planurile interioare în timpul meditației să vă schimbați percepția voastră despre voi înșivă. Să faceți acest lucru pentru a vă da seama unde vă limitați sinele și nu ați recunoscut, totuși, niciodată până acum limitarea ca pe o restricție a adevăratului vostru sine și a exprimării voastre. Cu cât mai mult recunoașteți limitările nevăzute sau chiar obișnuite pe care le creați și energizați cu privire la voi înșivă și la lumea din jurul vostru, cu atât mai ușor vă va fi să eliberați și să le dați drumul acestor obiceie. Pe măsură ce creați libertate și spațiu în ființa voastră, veți deveni în mod natural un far radiant și o exprimare a tot ceea ce Creatorul este, pentru că ați creat deschiderea prin care Creatorul poate fi prezent în voi. Și procesele voastre de gândire se vor schimba deoarece nu veți mai fi atașați de energizarea și crearea iluziilor , în schimb, atenția voastră se întoarce înspre voi și posibilitățile și oportunitățile sacre care vă sunt disponibile atunci când vă dați voie să vă conectați cu voi înșivă și să fiți aliniați cu exprimarea/adevărul vostru interior.

Vă puteți imagina viața altfel, plină și debordantă de libertatea de a fi adevărul vostru, esența și o exprimare divină a Creatorului? Asta este ceea ce eu, Lord Merlin, vă cer acum, în timp ce veți crea o imensă schimbare și transformare în ființa voastră, care va continua să crească și să se expansioneze în mod prosper. Acordați-vă timp să vizitați Camera mea a Libertății și Eliberării ori de câte ori vă simțiți ghidați să o faceți. Dați-vă voie să vă observați gândurile și acțiunile, invitați-vă să contemplați ”cum ar acționa sau gândi în acest moment exprimarea Creatorului care curge prin mine în acest moment?” Amintiți-vă că nu încercați să vă schimbați pe voi înșivă sau că încercați să fiți ceva ce nu sunteți, în schimb, invitați iubirea, lumina, adevărul și conștiința sacră a Creatorului să curgă prin voi, deoarece aceasta este abilitatea voastră naturală. Fiecare moment în care vă limitați, puneți o barieră în fața voastră sau între voi și ceilalți, reduceți curgerea și inspirația divină a Creatorului în mișcarea sa prin voi, precum și susținerea și purtarea voastră înainte. Eu, Lord Merlin, vă invit să vă împuterniciți relația cu exprimarea naturală și adevărată a exprimării voastre și a Creatorului, în loc să vă energizați relația cu limitările obișnuite și limitele auto-create. Când vă exprimați adevăratul vostru sine și pe Creator, întotdeauna veți acționa și reacționa într-un mod iubitor, respectuos, pașnic și puternic, în care puteți avea încredere.

Vă Limitați Ascensiunea?

Pe măsură ce observați tot mai mult prezența limitărilor pe care le creați și energizați, s-ar putea să vă dați seama că vă limitați ascensiunea prin gândurile și credințele pe care le creați despre progresul ascensiunii voastre a ceea de ce sunteți capabili în ascensiunea voastră. Aceste două domenii sunt predispuse iluziei și limitărilor pentru că este foarte ușor să cădeți într-un spațiu al nerăbdării cu propriul vostru progres spiritual și în compararea căii voastre de ascensiune cu calea altora. Prin urmare, crearea unui sentiment de înțelegere a scopului ascensiunii voastre și simțirea lui, este imposibil de atins. Angajarea cu aceste gânduri și experiențe și proiectarea lor în experimentările voastre actuale este profund limitatoare și crează un sentiment de deconectare de sinele vostru. Ajungeți să fiți prinși într-un cerc vicios. Prin urmare, este foarte important să vă dați seama, să recunoașteți și să observați limitările pe care le creați cu privire la progresul ascensiunii voastre și la posibilitățile care vă sunt disponibile în procesul ascensiunii voastre. Eu, Lord Merlin, vă invit să-mi vizitați Camera Libertății și Eliberării în timpul meditației cu această temă în minte, eu voi fi prezent să vă susțin. Puteți începe prin a vă imagina cum ar fi experimentarea ascensiunii voastre dacă v-ați experimenta ascensiunea ca fiind eliberatoare și de eliberare. Dacă ați realizat că există multe potențiale și oportunități pentru ca ascensiunea voastră să progreseze zilnic în moduri inspiratoare și împuternicitoare. Apoi, contemplați ceea ce doriți ca scopuri ale ascensiunii voastre, apoi imaginați-vă pe voi înșivă ca pe o exprimare a Creatorului care ar fi posibilă pentru voi în acest caz. Observați judecățile pe care le creați despre voi înșivă, limitările pe care le puneți potențialului vostru și modul în care creați zilnic o limită de netrecut pentru progresul ascensiunii voastre. Simpla conștientizare și recunoaștere a acestora va crea deschideri în ființa și în perspectivele voastre ajutându-vă să eliminați blând și cu ușurință aceste limitări și restricții pe care le plasați asupra ascensiunii voastre, experimentând astfel libertate și eliberare în toate domeniile realității și creșterii voastre spirituale.

Într-o viziune a libertății și eliberării voastre,

Lord Merlin

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.