miercuri, 6 martie 2019

Ascensiunea voastră personală cu a 7-a Dimensiune cu Maestrul Kuthumi


Maestrul Kuthumi aduce o ocazie unică să explorați și vă integrați cu a 7-a Dimensiune a Universului Creatorului. Există un scop precis și important pentru această conectare acum cu a 7-a Dimensiune. Acceptarea și alinierea cu Grupul vostru de Suflet este esențială acum pentru a schimba impulsul și vibrația Pământului și a ființei voastre într-un nou ciclu de evoluție. Fiecare Grup de Suflet întrupează șabloanele Creatorului ale co-creației armoniei și conștiinței unificate. Este important ca aceste șabloane sacre, aflate în miezul și esența tuturor ființelor, să fie reactivate pentru a aduce o nouă vibrație care este atât vindecătoare, cât și înălțătoare pentru toți. Maestrul Kuthumi vă invită să fiți o ancoră pentru șabloanele Grupului vostru de Suflet ale co-creației armoniei și conștiinței unificate și un distribuitor al noului impuls al luminii.

Maestrul Kuthumi vă invită să intrați în comuniune, să comunicați cu Grupul vostru de Suflet, să împărtășiți și să primiți înțelepciune de la Grupul vostru de Suflet și să vă creșteți întruparea frecvențelor acestei manifestări mai înalte a voastră înșivă. Prin înțelegerea și conectarea cu Grupul vostru de Suflet la un nivel mai profund, veți accesa un aspect mai înalt al vostru, adevăr și divinitate, precum și o nouă înțelepciune sacră și abilități.

Cea de-a 7-a Dimensiune vă îmbunătățește conectarea cu Grupul vostru de Suflet și acționează ca un sanctuar pentru comunicări sacre. A 7-a Dimensiune promovează un nou tip de învățare prin detașare, vă încurajează să vă reevaluați și revedeți calea spirituală și scopurile evoluției pe Pământ, precum și capacitatea voastră de a vă împlini și experimenta împlinirea sufletului vostru. Maestrul Kuthumi dorește să vă ghideze să lucrați cu a 7-a Dimensiune în scopul de a vă reevalua calea spirituală, percepțiile și modul în care puteți curge cu o mai mare ușurință. Veți fi încurajați să accesați noi iluminări și intuiții cu privire la actualul vostru stadiu al ascensiunii și ceea ce ați creat până acum în existența voastră. Accentul va fi pus pe modul în care puteți accesa și întrupa mai bine energia împlinirii în ființa și în realitatea voastră. A 7-a Dimensiune susține experimentarea expansiunii în ființa voastră, experimentarea întrupării, integrării și vă ajută să vedeți, simțiți și conștientizați cu o nouă claritate, limpezime și înțelegere. Maestrul Kuthumi dorește să lucreze cu voi pentru a vă susține în întruparea și integrarea în continuare cu Grupul vostru de Suflet și cu divinitatea, în timp ce noi perspective inspiratoare se trezesc din ființa voastră pentru a vă servi vouă și omenirii în actualul proces de ascensiune.

Este momentul să vă desprindeți de ceea ce nu vă mai este necesar, să vă reevaluați (părerea despre) cine sunteți, în ce punct vă aflați în viața, creșterea spirituală și înțelegerea voastră în ceea ce privește următoarea etapă pentru voi. Lăsați-vă Grupul de Suflet și pe Maestrul Kuthumi să vă ghideze în timp ce dobândiți noi înțelegeri despre voi înșivă și experimentați profunde schimbări de integrare și întrupare.

Acest Atelier va fi ținut în data de 10 Martie 2019 în intervalul orar 9 – 14 ora României.

Puteți participa la acest Atelier folosind butonul Donate din partea dreaptă sus a blogului, donând suma de 27 de euro sau puteți achiziționa Atelierul de pe platforma Dincolo de mine sunt EU găzduită de platforma FastSpring, dând click pe fotografia din partea stângă sus a acestei postări. Cei care doriți o altă modalitate de plată, vă rugăm să luați legătura cu noi.

De asemenea, participarea la acest Atelier necesită să vă procurați, sau alegeți dintre cristalele pe care le aveți deja, două cristale cu care să lucrați în timpul Atelierului pentru a le încărca și care să vă ajute să absorbiți mai bine energiile din timpul Atelierului, să le înmagazinați în acestea precum și după încheierea acestuia, mai ales în momentele în care nu puteți audia Atelierul. (Dormiți sau sunteți prinși în activitățile de peste zi.)

Celor care doriți să participați vă va fi trimisă o Invitație cu link-ul de conectare la Atelier, precum și materialele/foile scrise care fac parte din acest Atelier astfel încât să aveți suficient timp să vă puteți pregăti pentru un Atelier deosebit, de altfel, primul Atelier care vă ajută să intrați în conștiința unității pe care o deținem, de fapt, fiecare dintre noi pentru că ea face parte din esența noastră, din ceea ce noi suntem cu adevărat. 

Vă invităm cu mare drag să fiți alături de noi și să parcurgem împreună acest Atelier pentru că acolo unde sunt mai mulți, și energia este mai puternică și mai ușor accesibilă tuturor participanților. De altfel, Maestrul Kuthumi, Sufletul nostru, Grupul nostru de Suflet și Creatorul fac parcurgerea acestui Atelier o călătorie extrem de plăcută, interesantă și plină de noi informații și înțelepciune care din momentul în care v-ați setat intenția participării, începe să producă efecte. 

Monica Poka și Nora Trifan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.