sâmbătă, 7 septembrie 2019

Magia lui Merlin



Lord Merlin prin Natalie Glasson

Salutări și iubire, eu, Lord Merlin, extind către toate ființele de lumină conștiente și treze să se conecteze cu energia mea și să-mi asculte vorbele. Este un timp de grație acum pe planeta Pământ, precum și în Universul Creatorului. Un timp de profundă înflorire și puternice tranziții de la dualitate la integrare. Un timp în care iubirea devine fundația mai degrabă decât scopul. Pentru mine, Lord Merlin, când iubirea devine fundația a tot ceea ce voi sunteți, este momentul în care voi recunoașteți magia în voi și pe cea a Creatorului. Acordați-vă un moment să contemplați, iubirea este scopul sau fundația voastră? Dacă iubirea este scopul vostru, atunci continuați să vă focalizați pe întruparea și exprimarea iubirii. Dacă iubirea este fundația voastră, atunci ați progresat dincolo de conștientizarea întrupării și exprimării iubirii, mai degrabă vă recunoașteți pe voi înșivă ca fiind iubirea în manifestare în fiecare moment al realității voastre. Amintiți-vă că nimeni nu poate fi iubire în manifestare tot timpul, pot fi momente în care simțiți opusul iubirii, observați acest lucru doar ca pe un proces de vindecare și eliberare și nu ca pe o reflectare a cât de bine vă descurcați în evoluția voastră spirituală.

Școala lui Merlin

În planurile interioare, eu, Lord Merlin, am un ashram care este ca o școală de magie divină. Scopul meu este să ghidez și să înrolez sufletele care se simt atrase de mine în magia divină a Creatorului în ei și în jurul lor. Să fac acest lucru înseamnă să le deschid conștientizarea la curgerea divină a Creatorului, să experimenteze și să integreze această curgere în tot ceea ce ele crează. Să fii una cu curgerea divină a Creatorului este o experiență magică și împuternicitoare care necesită procesul măiestriei pentru a permite o implicare deplină. În ashramul meu, ne angajăm cu curgerea divină a Creatorului, contemplăm dualitatea și susținem tranzițiile conectate și asociate cu dualitatea. O profundă înflorire a adevărului Creatorului este încurajată, precum și înflorirea profundă și eliberarea energiilor și ideilor false. Focalizarea pe iubire ca fundație stă la baza învățăturilor mele, încurajându-vă să trăiți și să creați din acest spațiu profund de iubire. Astfel, cu susținerea mea, recunoașteți magia divină a Creatorului apărând din interiorul vostru și revărsându-se în tot ceea ce voi sunteți și creați.

Școala mea pare să se afle într-o pădure magică în planurile interioare, elementalii sunt întotdeauna prezenți. Așa cum sunt și ființele pe care voi le considerați magice sau pur și simplu fictive. Să vă plimbați prin ashramul meu înseamnă să vă simțiți ca și cum ați fi fost transportați într-o altă lume, ca un portal în care fiecare imagine este magică și plină de inspirație. Asta este, desigur, exact ceea ce se întâmplă în ashramul meu. Veți simți un impuls în timp ce intrați în ashramul meu în planurile interioare, acest impuls este o trezire a inocenței voastre divine care dă voie amintirilor Creatorului să vă inunde conștientizarea.

Programul de Șase Săptămâni al lui Lord Merlin

Datorită tranziției înfloritoare, despre care vorbeam, care are loc pentru sufletele de pe Pământ, doresc să-mi deschid ashramul și școala tuturor sufletelor de pe Pământ pentru un program de trezire a tranziției și ascensiunii de șase săptămâni. Ca să vă înscrieți în programul meu de avansare spirituală, împărtășesc cu voi o invocație:

”Lord Merlin, te invit să-mi împărtășești prezența așa cum și eu îți împărtășesc prezența. Este dorința mea, venită din mintea mea conștientă, să mă înscriu în programul tău de trezire și de tranziție de șase săptămâni. Dacă este și dorința sacră a sufletului meu, îmi rog sufletul să-și dea consimțământul acum. Înțeleg că înscriindu-mă în programul de șase săptămâni al Lordului Merlin, îi dau consimțământul Lordului Merlin să lucreze cu mine la nivel energetic timp de șase săptămâni și mie să vizitez ashramul său în timp ce dorm pentru a primi ghidare, învățături și susținere. Prin înscrierea în programul de șase săptămâni al Lordului Merlin doresc să mă angrenez în curgerea divină a Creatorului, să contemplu dualitatea și să susțin tranzițiile legate și asociate cu dualitatea, experimentând astfel integrarea și unimea cu Creatorul. Doresc să experimentez o profundă înflorire a adevărului Creatorului precum și eliberarea oricăror idei și energii false. O focalizare pe iubire ca fundație astfel încât să pot trăi și crea din acest spațiu profund de iubire. Astfel, scopul meu este să recunosc magia divină a Creatorului apărând din interior și revărsându-se în tot ceea ce eu sunt și creez.

Înțeleg că Lord Merlin mă va ajuta uneori în mod conștient pentru mine, cum ar fi în timpul meditației, iar alteori fără să fiu conștientă de acest lucru, așa cum este cel mai potrivit și mai valoros pentru mine. Îmi dau seama că rolul meu este să-l chem pe Lord Merlin așa cum mă simt ghidată în săptămânile care urmează, să meditez chemându-l pe Lord Merlin și să-mi mențin atenția pe tranzițiile cheie cu care Lord Merlin dorește să mă asiste.

Îmi exprim cea mai profundă recunoștință și apreciere pentru iubirea și susținerea împărtășită cu mine în tot acest timp. Mulțumesc!”

La ce să vă așteptați

De-a lungul perioadei de șase săptămâni începând din momentul în care ați rostit pentru prima dată afirmația pe care am împărtășit-o cu voi, s-ar putea să nu experimentați nimic diferit în realitatea, ființa și evoluția voastră spirituală, tranzițiile vor avea loc mai degrabă în sinele vostru mai înalt. Alternativ, s-ar putea să experimentați ghidarea mea încurajându-vă cu putere să faceți schimbări în viața sau ființa voastră ca să susțineți ascensiunea sau să ajutați la transformarea Mamei Pământ. Cu cât mai des citiți invocația împărtășită și vă focalizați pe scopul invocației, cu atât mai ușor vă va fi să recunoașteți tranzițiile în ființa voastră. Rezultatul celor șase săptămâni petrecute împreună va fi exact ceea ce aveți nevoie ca să vă continuați evoluția spirituală. Acesta poate să nu fie ceea ce voi vă doriți și s-ar putea să nu fiți în măsură să recunoașteți tranzițiile care au loc, cu toate acestea, tot ceea ce sufletul vostru dorește să manifeste și întrupeze va avea loc.

Scopul Programului de Șase Săptămâni

Eu, Lord Merlin, lucrez personal cu voi ca să vă susțin ascensiunea, acest lucru poate avea loc în realitatea voastră și în ashramul meu din planurile interioare în timp ce voi dormiți.
Conectarea cu și experimentarea curgerii divine a Creatorului.
●Contemplarea dualității și susținerea tranzițiilor legate și asociate cu dualitatea, experimentând astfel integrarea și unimea cu Creatorul.
Experimentarea unei profunde înfloriri a adevărului Creatorului din interiorul ființei voastre, precum și o profundă înflorire și eliberarea falselor idei și energii care vă frânează în prezent.
O focalizare pe iubire ca fundație mai degrabă decât ca scop, fiind capabili, prin urmare, să trăiți și să creați din acest spațiu profund de iubire.
Scopul final, ceea în ce eu, Lord Merlin, doresc să vă susțin să întrupați, este să recunoașteți magia divină a Creatorului care apare din interiorul vostru și se revarsă în tot ceea ce voi sunteți și creați.

Meditația de folosit pe parcursul Programului de Șase Săptămâni

Mai întâi focalizați-vă pe respirația voastră, respirați profund și apoi repetați următoarele cuvinte: ”Lord Merlin, te invit să împărtășești prezența mea așa cum și eu împărtășesc prezența ta. Dă-mi voie, te rog, să rămân prezentă fizic pe Pământ în timp ce tu îmi transporți conștientizarea în ashramul tău din planurile interioare. Să intrăm împreună în Camera ta a Magiei Divine. În timp ce stăm împreună, susține-mă să văd, simt sau să conștientizez magia divină a Creatorului în mine și în jurul meu. Te rog să-mi amplifici abilitățile de a recunoaște magia divină a Creatorului, crescându-mi încrederea interioară și conectarea interioară cu adevărul Creatorului. Cu fiecare inspirație mă conectez la un nivel tot mai profund cu tine, Lord Merlin, cu magia divină și cu Creatorul. Mulțumesc.”

Sunt aici ca să vă susțin în săptămânile care urmează dacă doriți să mă invitați să o fac,

Lord Merlin

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.