sâmbătă, 17 aprilie 2021

Amplificarea Adevărului

 Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Iubirea mea se extinde chiar din adâncurile ființei mele. Ea vine ca un val, o revărsare de lumină, îmbrățișându-vă complet ca să creeze o fundație sub voi. Iubirea mea vă ridică astfel încât să vă puteți scălda în lumina soarelui, lumina Creatorului. Când vorbim de lumină, vorbim de toate vibrațiile și frecvențele Creatorului, de fiecare manifestare a Creatorului. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă aduc o reamintire a adevărului vostru. Vă invit să recunoașteți că în voi și în planurile interioare are loc o Amplificare a Adevărului, un val mare, o revărsare a adevărului care vine din interiorul ființei voastre și din împrejurimile voastre. Eu, Arhanghelul Metatron, doresc să vorbesc despre această Amplificare a Adevărului care curge prin ființa mea spre voi, care curge din ființa voastră spre toți și de la toate ființele spre voi. Această Amplificare a Adevărului este divin sincronizată. Ea se manifestă în acest moment pentru că vălurile dintre Pământ și planurile interioare sunt subțiri. Acest lucru înseamnă și că vălurile dintre adevărul vostru, esența voastră, cine sunteți voi cu adevărat și realitatea voastră fizică sunt subțiri. Este o mare oportunitate să recunoașteți acum, în acest moment și această etapă a ascensiunii care este adevărul precum și prezența adevărului în ființa voastră. 

Adevărul este un cuvânt atât de general, poate însemna atât de mult și, totuși, poate fi cea mai personală și intimă legătură dintre voi înșivă și Creator, chiar să vă conștientizați pe deplin pe voi înșivă ca fiind Creatorul, ca pe o întrupare și exprimare a Creatorului. 

La ce vă gândiți atunci când eu rostesc cuvântul adevăr? 

După ce tânjește sufletul vostru? 

Sufletul vostru tânjește după adevăr, adevărul care este deja în voi, pe care-l cunoașteți deja, dar pur și simplu este nevoie să vă fie amintit. Adevărul după care tânjiți este un mesaj, o energie, o vibrație care este destinată să vină prin ființa voastră. Nu numai că vă va susține, îi va susține și pe cei din jurul vostru și se va adăuga la puzzle-ului final care este completat de întreaga omenire în acest moment. Voi aveți o piesă din puzzle-ul adevărului pe care să o aduceți și să o adăugați puzzle-ului ca să creați o imagine mai vastă. Este important să vă dați seama că gândurile, cuvintele chiar și sentimentele voastre sunt importante, mai ales atunci când sunteți conectați cu Esența Divină din ființa voastră. Mai ales când sunteți conectați cu tânjirea după adevărul din voi a sufletului vostru și după exprimarea, întruparea și experimentarea adevărului pe Pământ. Amintiți-vă că adevărul vostru este piesa voastră de puzzle unică, nici o altă ființă nu va veni cu același adevăr ca voi, poate că mesajul va fi același, cu toate acestea, vibrația va fi diferită. 

Fiecare își crează o cheie care va deschide ușa spre Creator, spre ceruri, spre planurile interioare, spre manifestarea iubirii, a păcii și a Creatorului pe Pământ. Desigur, în timp ce creați această cheie, fuzionând-o cu cheile tuturor celorlalte ființe ca să deschideți ușa, voi deschideți și ușa din voi înșivă. Este atât de important acum să înțelegeți care este adevărul vostru, dându-vă seama că acesta va fi diferit sau la fel cu adevărul altor oameni, dar el va fi întotdeauna unic. Acest adevăr trebuie să apară fie că o face sub formă de mesaj, vibrație, sunet, sentiment, manifestare sau o creație. Este nevoie să apară prin voi ca să vă întregească sufletul în acest moment al ascensiunii pentru că sufletul vostru tânjește după adevăr, sufletul vostru tânjește să treacă în următoarea etapă a ascensiunii. Pe măsură ce vă aduceți adevărul în viața voastră de zi cu zi și în fiecare moment al vieții voastre, voi schimbați conștiința omenirii. 

Atunci când vă nașteți pe Pământ, în ființa voastră are loc și se ancorează o descărcare care a fost creată de generațiile care au existat pe Pământ. Această descărcare este o combinație de gânduri, sentimente, înțelegeri și cunoaștere. Descărcarea vă ajută să începeți să vă adaptați vieții pe Pământ ca copil. Vă ajută să vă accelerați dezvoltarea ca ființă umană ca să împliniți ceea ce îi este necesar sufletului vostru. Cu toate acestea, conștiința omenirii care se descarcă acum, deși se schimbă, conține multă frică, negativitate, judecată și reacții la diferite lucruri, gânduri, chiar și obiecte și mâncăruri. Le-ați putea numi alergii, o iritare care este descărcată. Fiecare ființă umană folosește descărcarea ca să se susțină. A fost concepută să susțină o ființă în timp ce intră pe Pământ. Transformarea conștiinței omenirii este necesară și ca să facem acest lucru noi transformăm descărcarea care se ancorează în bebeluși și pe cea care este ancorată în ființa voastră, care vă influențează încă. Transformă energia, vibrația și frecvența generală a omenirii la nivel de colectiv. Acest lucru este extrem de important deoarece elimină ceața, blocajele, bagajele, în special cele din minte, perspectivele și gândurile lăsând claritatea să-și facă apariția. Astfel, este creată o claritate, o deschidere a minții și o încredere de a gândi mai degrabă din suflet decât din ego. Va apărea încrederea de a fi adevărul, nu doar de a fi adevărul, ci și de a promova adevărul altora. Prin urmare, este important ca adevărul vostru să-și facă apariția și este motivul ca un val mare, un val al adevărului să apară. Ființele din planurile interioare, Creatorul, recunosc că un spațiu ca o respirație este prezent. O respirație care susține un spațiu ca adevărul să apară. 

Este nevoie ca voi să recunoașteți acest spațiu, această respirație, această deschidere conștientizând că apare o Amplificare a Adevărului. Cum o puteți recunoaște? În primul rând este important să vă întrebați: 

Cum îl experimentați pe Creator? 

Simțiți energia curgând prin ființa voastră? Aveți senzații? Vedeți culori? Aveți vorbe de înțelepciune? Simțiți lumina vindecătoare? Aveți o cunoaștere și înțelegere sau inspirație care pur și simplu apare? Modul în care îl experimentați pe Creator este cel mai probabil modul în care veți experimenta valul adevărului. Cu cât mai mult puteți recunoaște, conștientiza și acorda spațiu ca acest val al adevărului să-și facă apariția, cu atât mai ușor vă va fi să-l întrupați, exprimați și să-l lăsați să lucreze cu voi ca să creați ceea ce vă doriți pe Pământ. 

Ați ancorat Planul Ascensiunii Noului Pământ în ființa voastră, sunteți capabili de orice doriți datorită acestui Plan. El vă oferă noi oportunități și posibilități. Datorită acestui val mare al adevărului care își face apariția, intrați într-o mai mare aliniere cu adevărul vostru, cu Creatorul și cu ceea ce doriți să manifestați. Tot ceea ce este nevoie să faceți este să-i creați spațiu adevărului. 

Eu, Arhanghelul Metatron, vă invit să faceți acest lucru în zilele următoare. Pur și simplu creați spațiu și prin spațiu mă refer la timp, poate doar un minut, cinci minute, sau chiar o oră, din timpul zilei voastre pe care să le dedicați conectării cu și permiterii Amplificării Adevărului venite de la Creator să curgă prin voi. Creați spațiu în jurul vostru, s-ar putea să doriți să fiți singuri sau cu alții, dar creați spațiul, lăsați-l să fie un spațiu pe care să-l recunoașteți ca fiind aliniat cu voi și fiți sinceri în legătură cu cine sunteți. În multe privințe este ca și cum ați respira, conștientizând acea respirație înainte să vă continuați ciclul respirației. În acea respirație, deschideți ușa, lăsați amplificarea ca pe un val, ca pe un ocean al adevărului să curgă prin voi aprinzând lucruri noi pentru voi. El va apărea și în realitatea Pământului, transformând conștiința omenirii și adăugând piesa voastră de puzzle a adevărului imaginii mai vaste și complete care apare. 

Vă rog să știți că eu, Arhanghelul Metatron, sunt alături de voi. 

Dacă aveți nevoie de asistență, vă rog să mă chemați în tăcere sau cu voce tare și eu voi veni să vă înconjur, energia mea vă va susține. 

Vă mulțumesc,

Eu sunt Arhanghelul Metatron.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.