marți, 13 aprilie 2021

Instrumente ale Măiestriei

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

11 Aprilie 2021

4:53 AM 

Acest moment al procesului vostru de Ascensiune este întregit cu fiecare nuanță emoțională. Sunt descoperiri care sunt făcute acum de fiecare ființă umană. Acestea sunt profunzimi și dimensiuni ale emoției care nu au fost crezute posibile înainte. Lucruri care nu au fost luate în considerare apar în mod regulat. 

Acestea includ profunzimi ale durerii, nivele ale intuiției, experiențe de confort sau disconfort, descoperiri cu privire la plăcere și compasiune.

Toate acestea indică expansiunea și creșterea voastră. În acest stadiu mulți dintre voi nu veți descrie sentimente de bucurie profundă, deși se apropie. Este un fenomen atât de nou, o gamă completă de emoții, încât generează precauție și incertitudine în jurul ei. Acestea sunt sentimente noi. La început, disconfortul creat de ele are sens. 

Totuși, vă spun că odată ce v-ați acordat la dimensiunea și profunzimea posibilităților, veți simți bucurie la un nivel pe care nici măcar nu l-ați luat în considerare înainte. Bucuria care vă inundă străbătându-vă întreaga ființă, o veți simți, și încă deseori. 

Asta face parte din expansiunea, din evoluția voastră și este un indicator final al progresului vostru. Pentru că bucuria neîngrădită este un dar. Este la fel de naturală pentru voi ca respirația, dar a fost totuși suprimată de o sugrumare în lanțuri și sclavie. 

Această libertate este cea care vă va dezlănțui puterea. Această eliberare vă va dovedi arta potențialului vostru creator. Este vast și odată atins, vă va conduce în locuri pe care nu le-ați considerat reale. Devine o provocare să vă explic cât de omniprezentă și atotcuprinzătoare a fost cuprinderea voastră. Poate fi comparată cu ideea de a-i explica apa unui pește – este tot ceea ce cunoaște și este peste tot. 

Eliminarea lanțurilor voastre va schimba totul pentru voi și va introduce o extindere a posibilităților emoționale și de acțiune. Această conversație se referă la reținerea emoțiilor voastre. Dacă luați în considerare că emoțiile voastre alimentează procesul creației, puteți înțelege de ce acestea au fost ținta principală a controlorilor voștri. Toate eforturile și programele vizează rezervorul vostru emoțional. Atâta timp cât acesta este controlat, și voi sunteți. 

Acesta este motivul oricărui tip de monopol, cel puțin în cele din urmă. Control și manipulare. Dacă sunteți ținuți focalizați pe emoții mai joase, mai înguste și constrângătoare care se bazează pe frică, atunci rămâneți sub controlul lor. 

Dependența, în orice sens, este un aspect al controlului, unul folosit deseori în acest experiment. Banii sunt instrumentul principal folosit în acest scenariu. Odată ce v-ați eliberat, lărgirea exprimării se deschide. Acesta este momentul în care ”nelimitat” intră în lexiconul vostru ca o definiție posibilă și reală a capacității voastre.   

Sunteți nelimitați în toate felurile, fără să aveți vreo idee cum arată asta. Acest lucru se datorează faptului că ați fost hrăniți de o matrice a limitărilor într-un bazin de frică. Aceasta este doar o idee, nu adevărul. Este țesătura structurii de control în care ați trăit. 

Ați învățat bine. Cei mai mulți dintre voi nu vă puteți imagina cum ar arăta viața voastră fără morcovul care atârnă la capătul bățului din fața voastră. Acel morcov al ”mai marii” bogății, proprietăți de bunuri. Totuși, morcovul este o reprezentare goală a ceea ce este posibil. 

Eliminarea controlului îi va permite potențialului vostru pur să intre. Magicul, misticul, abundentul și expansivul vor umple golul rămas prin eliminarea vălului controlului. 

Ce vă așteptați să se întâmple atunci când vocea narațiunii controlate este redusă la tăcere? 

Este umplut cu adevăr. 

În miezul acelui adevăr vă aflați voi și cine sunteți voi. Descoperirea a cine sunteți voi va avea loc  atât la nivel individual cât și la nivel global. 

Pe măsură ce observați o expansiune a propriei minți și inimi – la fel o face și lumea. Aceasta este o iluminare individuală, colectivă. Măreția potențialului vostru creator este oglindită și multiplicată de către toți semenii voștri umani. 

Acesta este Evenimentul. 

O dezlănțuire a puterii emoționale brute în tot și toate. Înțelegerea felului în care acest lucru se simte nu poate fi pătrunsă doar prin cuvinte. Va trebui simțită ca să poată fi pe deplin înțeleasă și apoi explicată. 

Sunteți pe cale să o simțiți. 

Va fi o dezlănțuire de iubire pură și putere clară. Acest lucru va debloca toate ușile care în prezent vă sunt închise. Fiecare cale de direcție posibilă devine acum harta voastră rutieră. Viața voastră nu mai este trăită pe o stradă înfundată. 

Eliberarea și exprimarea întregii game de emoții este nouă pentru voi, deși nu este nouă pentru voi. Asta este cine sunteți. 

Motivul pentru care judecata nu face parte din unitate este pentru că voi sunteți totul. Fierbinte, rece, sus, jos, arogant, inocent, bogat, sărac, dominant, supus, grațios, stângaci – Vedeți? 

Bucuria vieții stă în exprimarea ei. Fiecare nuanță recompensează cu noi locuri, spații și sentimente neașteptate. Fiecare sentiment nou alimentează în continuare creația. Este uluitor ceea ce este posibil. Ați fost ținuți într-o cameră mică cu o ferestruică cu vedere la imaginea unui viitor plin de scenarii. 

Evoluția și iluminarea voastră vă vede mai degrabă dincolo de limitele celor patru pereți ai voștri, cu o gamă completă de vedere și fără tavan. Libertatea nu este înspăimântătoare atunci când este înțeleasă ca un aspect al alcătuirii voastre inerente. Nu există nimic dincolo de capacitatea voastră de a-i face față. Nu există nimic dincolo de propria îndemânare. 

Pentru că fiecare dintre voi sunteți creatorul vieții și asta include și noua voastră lume. Acum vedeți ca posibil acest lucru. Eliberarea – eliminarea lanțurilor energetice și psihologice permite intrarea în Măiestrie. 

Sunteți pe cale să simțiți deplinătatea atingerii voastre creatoare și să fiți martori la o lume definită în mod intenționat de iubire, nu de frică. 

Promite să fie extraordinar. 

Vei vedea, om drag, vei vedea. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.