marți, 20 aprilie 2021

Câteva vești bune

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

19 Aprilie 2021

Ora 4:30 AM 

Sunt Unul. 

Lucrurile s-au întâmplat. Aceste lucruri merită acum menționate. Vă va ajuta să dați un sens anunțurilor pe care le veți auzi și activităților care vor avea loc ca urmare a acestor anunțuri. Nu vi se va spune adevărul. Nu vi se va spune tot ce s-a întâmplat. 

A avut loc o schimbare la comandă, o răsturnare. Aceasta este o referire la comanda absolută în/a locuri și părți nevăzute de voi. Este o referire la controlorii ascunși. Cei întunecați, cei care au deținut elementele de control pe planeta voastră, și-au abandonat, în cea mai mare parte, posturile. 

Într-o foarte mare măsură, au fost alungați. Pe de altă parte, numărul lor a fost redus în asemenea măsură încât este prea mic ca să dețină vreo putere, la fel a acelor indivizi care nu dețin nici o autoritate sau imaginație pentru putere. 

Cei nou veniți la putere sunt oameni. Nu se află în toate locurile care au fost comandate înainte de cei întunecați. Unele dintre acestea (locuri) au fost lăsate vacante doar. Ceea ce înseamnă că acest lucru poate fi echivalat cu o navă care zboară/călătorește cu viteză maximă fără să aibă un căpitan sau un avion aflat în plin zbor fără pilot. 

Pentru un astfel de scenariu au fost stabilite anumite proceduri automate. Ele sunt destinate să fie măsuri temporare, măsuri provizorii care să mențină în funcțiune lucrurile până în momentul în care cineva a revenit la conducere. 

Nu va reveni nimeni în acele locuri abandonate. 

În cazurile în care pe/în acele locuri sunt oameni, nici ei nu vor rămâne multă vreme pentru că nu există nici o competență sau instrucțiune pentru un astfel de scenariu. Ca să rezum ce înseamnă acest lucru, dați-mi voie să vă spun că preluarea ostilă a omenirii a eșuat. Omenirea a câștigat. 

Suficient de multă lumină și adevăr au apărut din rândul rasei umane ca să covârșească întunericul. 

Acest lucru nu înseamnă că veți vedea imediat fluturate steaguri de predare sau o schimbare vizuală a puterii. Nu. 

Totuși, rapid acum, sunteți pe cale să asistați la eșecul sistemic al fiecărui efort extrem de control și la prăbușirea controlului sistemic în fiecare aspect al lumii voastre. Lucrurile vor fi dezlegate relativ repede acum în societatea voastră. Aceia dintre voi care sunteți conștienți de agenda ascunsă – veți fi martori la anunțarea publică a acelor lucruri pe care voi le știți precum și a unor lucruri pe care nu le-ați știut. 

Veți vedea dizolvarea situațiilor care păreau de neoprit. Lucruri care includ controlul corporativ, manevrarea politică, monopolurile medicale și supra-extinderea guvernelor. Veți observa că unele lucruri pur și simplu se opresc. Veți observa că altele nu arată sau nu sună la fel. Vor exista scurgeri de informații/fapte care vor explica o parte din ceea ce se întâmplă sau s-a întâmplat. În multe cazuri lucrurile vor părea haotice. 

Ceea ce va fi foarte vizibil sunt jucătorii. Cu cei întunecați plecați, cei rămași sunt oamenii. Eforturile lor vor deveni transparente în curând. Adică, veți vedea cine pentru ce ”parte” a lucrat. Mulți, mulți dintre cei care au lucrat, de fapt, în folosul omenirii, păreau totuși să fie împotriva rasei. Vor schimba direcția fie subtil, fie într-un mod foarte evident. Va fi foarte derutant.   

Ceea ce se întâmplă repede acum este că, cu cei întunecați plecați, oamenii rămași la conducere vor face un ultim efort să mențină controlul și siguranța imaginată de ei. 

Va exista cu siguranță un eveniment de vreun fel, care va fi destul de vizibil. 

Ați observat recent numărul mare de trăgători. Sunt unele dintre acele evenimente de tipul ”alarme false” instigate de către cei care se imaginează ca fiind responsabili în acest moment. Toate evenimentele care au loc acum, în orice mod public, sunt menite să vă țină în frică. Scopul să vă țină în frică este să nu puneți întrebări. 

Oricum puneți întrebări și sunteți aproape indiferenți la știrile care apar despre ”trăgători”, deoarece sunt atât de multe în ultima vreme. 

Ce este adevărat? 

Obiectivele și motivele reale pentru evenimente și acțiuni sunt pe cale să fie dezvăluite. Pentru că nimeni nu este lăsat la cârmă, va părea haotic pentru o vreme. 

Apoi încep dezvăluirile. 

Odată ce încep, veți avea sentimentul că o schimbare a avut loc. Într-adevăr, cei care poartă ”pălăriile albe” vor deține controlul în acel moment. Veți vedea multe întâmplări, anunțuri și schimbări ciudate și neobișnuite. Veți fi martori la câteva ”ultime suflări”. 

Veți observa, într-un mod foarte evident, care sunt oamenii care sunt interesați doar de binele lor personal și care sunt interesați să ajute omenirea. Aceste lucruri se vor învârti în jurul banilor și a puterii. Vor arăta ca eforturi extreme de control și manipulare. Există oameni care sunt băgați atât de adânc în asta încât nu văd pentru ei o altă posibilitate decât ”mai mult”. Acestea au devenit eforturi clonate ale celor întunecați, cu o agendă identică. 

Nici unul dintre aceste eforturi nu va avea succes. Totuși, drama descoperirii lor și oprirea lor, trebuie să fie jucate pe scena voastră 3D. În principal mâini militare și guvernamentale vor orchestra acum preluarea și curățarea. 

Vor fi necesare capete cu o gândire la rece și lumină directă. 

Eforturile voastre ca suport energetic și de vizualizare sunt cele mai importante și necesare. Acestea sunt cele care vor oferi un sentiment de calm și pace noii realități pe care o construiți. Nu vă îndoiți de eforturile voastre în această direcție, indiferent de modul în care public lucrurile ”arată”. Veți asista public la unele lucruri. Nu la toate. 

Vor fi dezvăluite suficient de multe ca să avertizeze omenirea în ceea ce privește adevărul și schimbarea. În cele din urmă vor apărea în întregime. 

Este o situație fluidă și modificări sunt aduse procesului în mod regulat. Este în așa fel ajustat încât succesul să fie asigurat. Puteți fi siguri de acest lucru.

Așadar, este nevoie încă de răbdare. 

Să cunoașteți adevărul, în timp ce vizualizați ceea ce vă doriți cel mai mult pentru omenire, va fi extrem de util acum. 

Aceasta a devenit o operațiune umană. 

Prin urmare, este deschisă unei susțineri suplimentare venite de dincolo de planetă.

Lucrurile ar putea deveni foarte interesante pe această scenă. Asta rămâne de văzut și este un subiect pentru o altă zi. Pentru astăzi, să știți că cei întunecați au plecat. Acesta este un motiv de sărbătoare. 

Veți vedea acum, lucrurile se desfășoară rapid și vor fi dezvăluite. Este un moment foarte incitant și unul care nu s-a mai întâmplat niciodată. 

Felicitări, oameni dragi. Ați preluat controlul lumii voastre. 

Asta este tot pentru acum.

Mulțumesc.

 

 

 

 Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.