sâmbătă, 24 aprilie 2021

Visul Adevărului – Partea 2-a

Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu, Saint Germain, îmi extind vibrațiile adevărului, vibrațiile mele ale iubirii și magiei înspre voi în timp ce astăzi voi continua discuția noastră despre Visul Adevărului. În partea întâia v-am invitat să fiți conștienți de vibrația adevărului în voi și în jurul vostru, contemplând care este adevărul vostru. Sentimentele și gândurile pe care le experimentați, realitatea și legătura voastră cu Creatorul vă influențează experimentarea adevărului vostru. Am vorbit despre Visul Adevărului în ființa voastră venit din sufletul vostru, grupul vostru de suflet și Creator. Acesta a fost ca ceva să se manifeste pentru voi înșivă sau pentru Pământ, pentru realitate sau pentru ascensiune. V-am invitat să vă întrebați, să vă descoperiți Visul Adevărului vostru și făcând acest lucru să descoperiți că în ființa voastră pot exista mai multe vise. V-am invitat sufletul, grupul de suflet, ghizii, pe Creator să vă energizeze și amplifice Visul Adevărului. Am afirmat că Visul Adevărului vostru a fost o linie directoare a ceea ce sufletul vostru a dorit sau dorește ca voi să experimentați pe Pământ în această viață. 

Curcubeul Adevărului 

În timp ce continuăm acest proces poate că v-ați descoperit unul sau mai multe dintre Visele Adevărului vostru. Poate Visul Adevărului vostru se simte a fi imposibil, vă trezește frică sau poate îl simțiți inspirator și iluminator. Oricare este Visul Adevărului vostru, eu, Saint Germain, doresc să vă invit să vă conectați cu Curcubeul Adevărului. Curcubeul Adevărului este un spectru de lumină, un spectru de frecvențe și vibrații născute din Creator. Acest spectru de lumină provine din însăși miezul Creatorului, este o exprimare multi-dimensională, multi-fațetată a Adevărului. Este adevărul Creatorului atât de expansiv, atât de nelimitat cât vă puteți imagina și mult mai mult. Este o vibrație care conține totul, tot ceea ce vă puteți imagina că este adevărul Creatorului, care deține înțelepciune și înțelegere precum și iluminare și perspective, dar și lucruri care să se manifeste și să fie experimentate. Vă invit să descărcați în ființa voastră și să vă reconectați conștient ființa cu Curcubeul Adevărului al Creatorului. Puteți ca pur și simplu să vă dați voie să stați liniștiți respirând profund, să închideți ochii dacă doriți și pur și simplu să repetați în minte: 

”Eu sunt o exprimare a Adevărului Creatorului. 

Eu sunt conectată cu Curcubeul Adevărului al Creatorului.” 

Dați-vă voie să repetați aceste afirmații, să le experimentați atât cât doriți și apoi să le schimbați. 

”Eu sunt Curcubeul Adevărului al Creatorului și exprim acest lucru acum.” 

Imaginați-vă, simțiți, conștientizați lumina curcubeu curgând peste și prin ființa voastră, intrând în fiecare celulă, în fiecare aspect al ființei voastre, radiind, pulsând din ființa voastră. Umpleți-vă cu această lumină curcubeu, umpleți Pământul, umpleți omenirea, umpleți toate ființele, cerul, fiecare părticică cu lumina curcubeu. Apoi dați-vă voie să repetați: 

”În prezența Creatorului eu sunt Adevărul.” 

Dați-vă voie să vă conectați adânc în ființa voastră cu vibrația adevărului care într-adevăr pulsează, crește și este împuternicită în ființa voastră. 

Apoi amintiți-vă Visul vostru al Adevărului. Se mai simte a fi potrivit, se mai simte necesar? Dacă da, atunci cereți-i Curcubeului Adevărului să vă energizeze, să vă amplifice și mărească Visul Adevărului aducându-l în manifestare. Dacă nu se mai simte ca potrivit, schimbați-l, conectați-vă mai profund și invitați-vă să descoperiți ceva diferit. 

Curcubeul Adevărului nu este cele 12 Raze ale Luminii sau cele 22 de Raze ale Luminii, este un spectru unic din miezul Creatorului. Dați-vă voie să lucrați îndeaproape cu Curcubeul Adevărului. 

Eu, Saint Germain, doresc să vă vorbesc despre ceea ce vă face o ființă a Adevărului, este ceva ce doresc să contemplați și să experimentați în realitatea voastră. 

Ce vă face o ființă a Adevărului? 

Dacă eu, Saint Germain, aș fi invitat să răspund la această întrebare, aș vorbi timp de multe zile de-ale voastre despre ceea ce vă face să fiți o ființă a Adevărului. Cu toate acestea, asta este o întrebare pe care voi să o explorați și să o înțelegeți pentru că este un mod de-a elibera toate granițele, limitările, blocajele și bagajele care vă împiedică să fiți un far și o exprimare a adevărului, să trăiți o realitate a adevărului. Când contemplați ce vă face cu adevărat o ființă a adevărului, atunci veți da drumul la tot, devenind acea ființă a Adevărului. Este atât de important să contemplați și să examinați această întrebare și răspunsurile voastre din atât de multe perspective și unghiuri de vedere diferite deoarece vă ajută să vă descoperiți pe voi înșivă, cum vă vedeți și cum sunteți o ființă a adevărului. 

Ce este o ființă? Ce este adevărul? Cum se manifestă asta? Cum vi se va părea atunci când veți trăi pe Pământ ca o ființă a adevărului? Ce veți face? Ce veți experimenta? Cum veți interacționa cu alții pe Pământ? Cum veți aduce vindecare? Cum veți aduce înțelepciune? Cum veți fi? Cum veți fi în prezența Creatorului, cu prezența Creatorului ca o întrupare și exprimare a Creatorului? În multe privințe v-am dat răspunsul chiar la sfârșitul interogării mele. 

Este o călătorie pe care să o explorați și să o înțelegeți; prin explorarea, înțelegerea și interpretarea personală veți crea o libertate în voi, o libertate de exprimare a adevărului vostru. Acest lucru este acum esențial pe Pământ, nu doar pentru că este esențial ca voi să trăiți și să fiți ca o ființă a Creatorului pe Pământ. Este, de asemenea, esențial ca voi să-l exprimați pe Creator ca să-l inspirați pe Creator și în alții, ridicând astfel vibrația Pământului. Veți crea atât de multe transformări, procese de vindecare și diferite lucruri care poate doar în cele mai sălbatice vise ale voastre există, lucruri pe care le doriți se vor manifesta și vor fi experiența voastră pe Pământ. Nu numai pentru voi înșivă, ci și pentru alții. 

Când vă întrebați ce vă face o ființă a adevărului s-ar putea să descoperiți că întrebarea și răspunsul se modifică și se schimbă pe măsură ce o explorați, creând întrebări noi, parcurgând astfel o cale a ascensiunii de explorare a adevărului. Vă conectați cu însăși esența Creatorului ceea ce este atât de important pentru ascensiunea voastră și pentru lume. Desigur, este extrem de vindecătoare și nu vă dau eu răspunsurile pentru că este călătoria voastră. Sunt aici să vă susțin, ghidez și asist în orice mod doriți. Acum este momentul să creăm vise, speranțe și dorințe pe Pământ ca voi și toți să le experimentați. Este important ca toți să faceți acest lucru, să creați o imagine mai vastă a perfecțiunii Creatorului. Putem recunoaște perfecțiunea Creatorului ca bucurie, iubire și pace. Prin acest proces voi creați împreună cu alții o nouă lume, un nou Pământ și un nou proces de ascensiune, dezvoltare și adevăr. 

Eu, Saint Germain, sunt prezent să vă susțin la fiecare pas. 

Vă mulțumesc; vă onorez.


Eu sunt Saint Germain.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.