duminică, 4 aprilie 2021

Binecuvântări să fie – Consiliul

Prin Ronald Head 

De câțiva ani vă oferim mesaje care au fost menite să vă pregătească pentru marea schimbare. Ultimul nostru mesaj nu a făcut excepție. 

Acum a sosit momentul să vă spunem că ”lucrurile din culise” și etapele ”curând”, pregătirea necesară, se află în spatele vostru. Ceea ce a fost făcut va începe acum să fie dezvăluit. Va fi absolut necesar să fiți pregătiți să fiți calmi. Doar acest lucru vă va servi ca să-i ajutați pe mulți care nu sunt pregătiți să facă față furtunii care va fi inevitabilă. 

Totul trebuie și se va schimba. Lumea promisă, lumea pentru care v-ați rugat, va apărea. Dar o schimbare atât de masivă îi va zgudui pe mulți până în miezul lor. Nu faceți parte din acel număr. Ați fost pregătiți. Lumina va fi. Întunericul nu. Dar multe vor fi greu de recunoscut. Adevărul trebuie să fie cunoscut. 

O mare bucurie va urma. Asta a fost și este promisiunea noastră. Noi nu promitem ceea ce nu putem oferi. Viața voastră de zi cu zi va ajunge să semene cu ceea ce numiți științifico-fantastic. Veți primi tot ceea ce v-a fost ascuns și tot ceea ce v-a fost luat. 

”Cei mai puternici dintre cei puternici” au venit să-i facă față răului cel mai rău. Iar recompensa voastră va fi cea mai bună dintre cele mai bune.

Binecuvântări să fie.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.