luni, 19 aprilie 2021

Visul Adevărului – Partea 1-a

Saint Germain prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări și iubire, eu, Saint Germain, extind acum spre voi. Este o onoare să fiu în prezența voastră astăzi. Aduc magia, iubirea și adevărul Creatorului să le revărs asupra voastră ca să vă susțină în actuala voastră existență pe Pământ. Vă îmbarcați în cel mai frumos proces de ascensiune; totul înflorește în acest moment și este întrupat adânc în ființa voastră. Este un moment în care să fiți conștienți de tot ceea ce are loc în ființa voastră, în jurul vostru și legat de calea voastră spirituală. Noi, Maeștrii Ascensionați, dorim să vă ajutăm să faceți acest lucru. În realitatea voastră de zi cu zi încurajați-vă prin gândurile voastre să fiți conștienți și atenți la tot ceea ce se petrece în ființa voastră și în jurul vostru. 

Eu, Saint Germain, doresc să vorbesc cu voi despre energia adevărului, adevărul este un cuvânt atât de extins. Adevărul este și poate descrie ceva care este general și, totuși, ca ființă spirituală care vă urmați calea ascensiunii pe Pământ, adevărul este ceva care este remarcabil de aproape de inima și sufletul vostru și foarte semnificativ pentru voi. Este puterea voastră și o aducere aminte a legăturii voastre cu Creatorul, susținându-vă în exprimarea de către voi a Creatorului. 

În prezent în ascensiune adevărul este extrem de important, este esențial să vă acordați timp să contemplați ce este adevărul. Multe ființe care au fost canalizate înaintea mea au vorbit despre energia, vibrația și frecvența adevărului, invitându-vă să contemplați adevărul. Niciodată nu a fost atât de important ca acum să contemplați adevărul. 

Ce este adevărul? 

Ce înseamnă adevărul pentru voi? 

La ce vă așteptați de la adevăr? 

Ca ființe spirituale sunteți invitați să dați drumul așteptărilor și mai degrabă să creați intenții. În loc să vă așteptați ca ceva să se întâmple, mențineți intenția că acel ceva este deja creat și deja manifestat, intrând în realitatea voastră. Dacă creați intenții cu privire la adevăr, despre înțelegerea adevărului vostru, contemplând ce este adevărul și exprimarea voastră unică, acest lucru că va ajuta să vă conectați cu Creatorul la un nivel mai profund. Înțelegerea și exprimarea adevărului vostru este importantă, este unică pentru voi, prin urmare, este esențial să începeți să înțelegeți cu adevărat care este adevărul vostru. Ce înseamnă asta? Nu este în mod necesar vorba despre ceea în ce credeți, deși poate fi. Este vorba mai mult despre ceea ce doriți să simțiți, ceea ce doriți să experimentați, ceea ce doriți să creați pentru voi înșivă în ascensiunea voastră și pe Pământ în loc să încercați să înțelegeți sensul vieții și adevărul Creatorului sau ceea ce Creatorul dorește ca voi să știți devenind o ființă înțeleaptă sau Guru. Adevărul are legătură cu propria voastră exprimare unică, și în multe privințe poate fi doar exprimat, dacă nu este exprimat, atunci devine altceva. Este energie, este o vibrație, este o curgere. Adevărul vostru este unic, este vorba despre ceea ce simțiți, ceea ce gândiți, ceea ce experimentați și ceea ce creați. Acesta este adevărul vostru. 

Adevărul vostru se extinde din vibrația Creatorului cu care sunteți conectați sau altfel spus, vibrația Creatorului pe care o dețineți în ființa voastră. Dacă vă lăsați mintea să ruleze gânduri pline de frică, dacă vă lăsați emoțiile ca în mod continuu să vă aducă răni vechi fără să le abordați, să le înfruntați sau să le vindecați, atunci vibrația ființei voastre și vibrația legăturii voastre cu Creatorul va fi diferită. S-ar putea să nu fie atât de inspiratoare sau iluminatoare. Dacă sunteți capabili să vă stăpâniți mintea, să vă iertați, să vă iubiți necondiționat, să vă vindecați, să recunoașteți și să doriți să vă vindecați rănile interioare precum și rănile fizice, legătura voastră cu Creatorul va fi diferită. Va fi mai iluminatoare și mai inspiratoare, mai familiară și mai sinceră. 

Exprimarea voastră a adevărului se schimbă în mod constant pe măsură ce evoluați și avansați prin evoluția voastră spirituală. Când începem să contemplăm ce este adevărul? Ce reprezintă el pentru voi? De asemenea, dăm drumul la așteptări și creăm în schimb intenții, devenim conștienți de prezența adevărului în jurul nostru, în noi și susținându-ne în realitatea noastră, curgând prin noi din sursa Creatorului. Atunci suntem mai în măsură să ne conectăm și să experimentăm adevărul. 

Am vorbit despre exprimarea propriului adevăr și cum acesta se poate schimba, modifica sau transforma, mai ales în timp ce ascensionați. Contemplând adevărul, veți începe să conștientizați că doriți să cunoașteți adevărul Creatorului, doriți să primiți adevăr sau înțelepciune care să vă ghideze în susținerea în continuare a voastră înșivă, a altora și în ascensiunea Pământului. Adevărul Creatorului este același cu adevărul vostru, el curge prin ființa voastră. Cu cât mai mult vă ridicați vibrația energetică, cu atât mai mult veți fi o exprimare a  adevărului înalt inspirator, iluminator al ascensiunii aducându-l în realitatea voastră și a lumii. Titlul comunicării mele de astăzi cu voi este Visul Adevărului. 

Ce înseamnă Visul Adevărului? 

Înțelegerea mea este că în ființa voastră aveți un vis, o speranță, ceva ce doriți să manifestați și s-ar putea ca acesta să fie un vis al adevărului. S-ar putea să arate ca dorința voastră de mai multă pace în lume sau să aveți o mai mare abundență sau să existe o mai mare abundență în lume. Există în voi acest vis al adevărului, ceva ce doriți să manifestați și să experimentați pe Pământ în acest moment sau în viitor. Acest vis al adevărului este extrem de important pentru că el vă susține și în înțelegerea destinului și scopului vostru în acest proces de ascensiune. Când faceți pași către experimentarea visului adevărului vostru, experimentați ceea ce sufletul vostru dorește să experimenteze. Doresc să vă încurajez să vă conectați cu visul adevărului vostru, să înțelegeți care este acesta, s-ar putea să aveți multe, va fi ceva care pare ca și cum nu v-ar fi la îndemână. Va fi ceva care pare a fi extrem de înspăimântător de realizat sau chiar imposibil. Acesta va fi visul vostru al adevărului și vă încurajez ca în zilele următoare, în meditație sau în momentele voastre de liniște, să întrebați în ființa voastră care este visul adevărului meu? 

Care este Visul Adevărului Meu? 

S-ar putea să aveți unul sau s-ar putea să aveți mai multe vise ale adevărului, scrieți-le astfel încât să le puteți vedea și simți cu o mai mare ușurință. Vă încurajez ca în următoarele zile să vă explorați cu adevărat visele adevărului. După ce v-ați explorat visele adevărului începeți să-i cereți Creatorului, ghizilor voștri, oricui doriți, mie, Saint Germain, oricărei ființe doriți, oricărei vibrații a luminii să vă susțină. Să vă susțină în exprimarea, manifestarea și întruparea visului adevărului vostru. Făcând acest lucru veți aduce în manifestare vibrațiile Creatorului, adevărul Creatorului, adevărul sufletului vostru și a grupului vostru de suflet. Tot ceea ce se cere din sufletul vostru să fie manifestat și experimentat acum în realitatea voastră. Veți descărca energie în ființa voastră și în Pământ, în omenire și în Mama Pământ ca să susțineți omenirea și pe Mama Pământ în experimentarea adevărului, deoarece acest lucru este atât de important acum. Este necesară o schimbare în perspectivă și o schimbare în înțelegere pe Pământ. O conectare nouă, o conectare mai înaltă și mai intensă cu Creatorul și o exprimare mai înaltă și mai amplificată a Creatorului. 

Doresc să revin săptămâna viitoare să continuăm această conversație. Deocamdată încurajați-vă să vă explorați visul adevărului. Gândiți înalt, gândiți expansiv, dincolo de limite, pentru că așa este adevărul Creatorului. 

Vă mulțumesc. 

Binecuvântările să fie cu voi,


Eu sunt Saint Germain.


Traducere Monica Poka

Link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.