marți, 27 aprilie 2021

Sunteți un fluture, nu o omidă


Brenda Hoffman
 

Nu sunteți singuri. Desigur, ați auzit de-atât de multe ori această expresie; are atât de puțin sens pentru voi. Dar, dorim să reiterăm că acest lucru este adevărat deoarece următoarea voastră fază ar putea părea singuratică. 

Chiar dacă încă nu v-ați părăsit coconul, v-ați încheiat faza de cocon. 

Această fază care urmează este un pic mai complicată. Nu pentru că așa ar trebui să fie, ci pentru că noi, Universul, nu o putem neapărat explica în termeni 3D. 

Începeți să zburați sau să fluturați. 

Odată ce ieșiți din cocon, dacă n-ați făcut-o încă, va fi nevoie să vă explorați noua voastră lume. La fel ca o omidă care-și părăsește coconul și descoperă că poate zbura având noi obiective. Fluturele care iese își desface aripile și-și descoperă hrana în elemente noi, în special în flori. Nu credeți că fluturele ar putea încerca mai multe tipuri de înfloriri înainte de-a o găsi pe cea preferată sau pe cea mai ușor accesibilă? 

La fel este și pentru voi. Probabil că veți flutura din interes în interes până când veți găsi interesul care vă susține cel mai bine noua ființă. Nu vă îngrijorați dacă procesul vostru de descoperire durează zile, săptămâni sau luni. Găsirea noilor voastre interese nu este o cursă contra cronometru, ci mai degrabă un efort dedicat de-a vă explora piesa de puzzle în noile dimensiuni și frecvențe. 

Noul voi a combinat segmente din diferite vieți, frecvențe și dimensiuni. Așa că, noul voi pipăie acest interes și acel interes în căutarea unei noi totalități. Așa cum este adevărat pentru un fluture care-și caută floarea preferată. Noua voastră lume are prea puțin de-a face cu fosta voastră viață 3D. Pentru unii, acest gând este înspăimântător, pentru alții entuziasmant. 

Astfel de sentimente nu contează, pentru că nu sunteți cine ați fost și nu veți mai fi niciodată. 

Ați ieșit din fosta voastră viață 3D și ați intrat într-o lume nouă ca o ființă nouă. Așa cum omida și fluturele nu mai interacționează chiar dacă sunt unul partea celuilalt, așa va fi și pentru voi în noua voastră viață. 

Ați fost odată un om care a interacționat și funcționat în 3D. Nu mai sunteți acel om. Ați evoluat într-o entitate zburătoare care are prea puțin de-a face cu 3D. Pentru că voi ați făcut tranziția într-o ființă Universală cu abilități mult peste orice și-a imaginat ființa voastră 3D. 

Într-un fel, ați devenit străinul din spațiul cosmic de care atât de mult ați vorbit și chiar v-ați temut. Sunteți atât de diferiți încât ați putea fi etichetați ca non-umani pentru că voi v-ați fuzionat ființa Universală cu corpul vostru uman. 

În cele din urmă nu veți fi capabili să interacționați cu cei care rămân în 3D, pentru că nu vă veți înțelege unul cu celălalt. Nu mai sunteți la fel, cu excepția culorii pielii, așa cum era adevărat în 3D. Nimic din voi nu mai seamănă cu un om 3D – așa cum fluturele nu mai are nimic din omidă. 

Nu prea va mai fi nevoie să interacționați sau măcar să pretindeți că vă simțiți confortabil într-o lume 3D. Nu mai mult decât un fluture ar încerca să se târască sau o omidă să zboare. 

Sunteți diferiți. Lăsați ca asta să fie așa în toate ramificațiile sale. Este aproape ca și cum un perete vă separă de lumea 3D. 

Unora, această ultimă propoziție vă indică că nu vă va păsa de nimeni, în afară de cei care au făcut tranziția din 3D. Acest lucru nu este adevărat. Pentru că veți genera sclipiri de bucurie și amuzament încurajându-i pe cei ferm ancorați în 3D să treacă dincolo de 3D. Dacă acest lucru nu-i interesează, veți flutura mai departe. 

De-a lungul etapei voastre de căutare a intereselor, veți flutura peste cei 3D încercând să le atrageți atenția. Dar, din momentul în care vă veți stabili interesul sau interesele principale, veți fi atât de acaparați de noua voastră lume încât nu o să vă pese dacă cei 3D vă urmează. 

Nu sunteți singuri pentru că milioane se trezesc acum. Dar dacă familia și prietenii voștri doresc să rămână 3D, veți fi din ce în ce mai puțin interesați de ei sau de nevoile lor. 

Voi zburați, pregătiți să-i încurajați pe cei care oscilează să zboare cu voi. Dar dacă aceștia prezintă puțin interes sau nevoie, nu vă veți opri să-i trageți după voi, pentru că voi sunteți fluture și ei sunt omizi. 

Asta nu înseamnă că omizile nu vor face niciodată tranziția, ci mai degrabă că nu aveți nevoie să fiți alături de ei atunci când o fac, cu excepția cazului în care o fac în câteva zile de la căutarea intereselor voastre. Schisma dintre voi și cei care nu doresc să facă tranziția va deveni prea mare. 

Așa că, veți simți din ce în ce mai puțin nevoia să interacționați cu cei din 3D și ei cu voi. Pământul devine două planete separate în una. Cei pe deplin 3D vor continua să trăiască în frică, iar cei aflați dincolo de 3D vor fi în bucurie. 

Această viață este ultimul act pentru cei 3D pentru că Pământul nu va mai fi niciodată populat de ființe 3D. Aceasta este o lume nouă. 

Această schimbare este ca o trecere de la cal și trăsură la avion. Singura asemănare dintre ele este că ambele sunt moduri de transport. Pământul a devenit un sistem de avion, așa cum va fi pentru totdeauna. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link către articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.