duminică, 22 august 2021

Acordul de Pace Interioară

Maestrul Djwhal Khul prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Maestrul Djwhal Khul. Este o onoare să fiu în prezența voastră și să vă aduc o energie foarte dulce și foarte delicioasă, o energie care curge din ființa mea. Știu că aveți capacitatea să o lăsați să curgă și din ființa voastră. Această energie dulce și delicioasă despre care vorbesc, este vibrația, frecvența și cunoașterea păcii interioare. 

Pacea interioară este o vibrație care emană din suflet și din grupul de suflet, este o frecvență foarte înalt vibrațională. Când experimentați pacea interioară pe Pământ, vă simțiți relaxați, vă simțiți mulțumiți. Este o cunoaștere interioară, chiar o încredere și, mai presus de toate, simțiți o conectare cu Creatorul și, de fapt, cu toate ființele. Această conectare vă dă voie să explorați tot ceea ce este Creatorul nu numai în afara voastră, ci și în interiorul vostru. Pacea interioară îi permite divinității voastre, adevărului vostru, aspectului vostru Creator să apară. Să vă influențeze puternic, dar cu blândețe ființa, acțiunile, gândurile, sentimentele, fiecare aspect al realității voastre. 

Ați fost vreodată frustrați de voi înșivă din cauza unui obicei pe care continuați să-l manifestați, chiar dacă nu doriți să o faceți? Ați fost vreodată conștienți de un gând care continuă să vă apară în mod repetat în minte împotriva voinței voastre? Ați fost conștienți de un sentiment care vă provoacă așa o frică sau durere ca o rană în ființa voastră sau poate există ceva în realitatea voastră ce pur și simplu nu vă servește? Chiar dacă ați încercat în numeroase feluri să eliberați aceste energii, aceste obiceiuri, aceste vibrații repetitive, ele sunt încă prezente. Poate simțiți că există un aspect al vostru care se luptă cu aceste obiceiuri, gânduri sentimente sau experiențe, dar orice ați face, nimic nu pare să se schimbe. Dacă în realitatea sau în ființa voastră există acest tip de circumstanță, vă salut și vă invit să luați în considerare pacea interioară. 

Atunci când în ființa voastră accesați pacea interioară, ea mai degrabă se infiltrează în toate în loc să încerce să elibereze anumite energii, schimbe anumite obiceiuri sau să dea drumul anumitor gânduri. Când deveniți centrați în pacea interioară, este ca și cum pacea interioară preia totul în locul vostru. Curăță, dă drumul obiceiurilor, rănilor, gândurilor și experiențelor repetitive. Permite ca o vindecare să aibă loc scoțând la iveală divinitatea adevărului vostru. Deveniți echilibrați, centrați, împământați, conectați astfel încât obiceiurile, gândurile repetitive și experiențele cu impact negativ nu pot exista în spațiul păcii interioare pentru că pacea interioară este atât de puternică. În loc să încercați să rezolvați problemele din ființa voastră, din realitatea voastră, mai bine concentrați-vă pe cultivarea păcii interioare în ființa voastră, radiind-o în toate domeniile realității voastre. Făcând acest lucru veți observa că totul are grijă de sine. 

În planurile interioare, înainte de nașterea voastră, ați luat parte la ceva numit Acordul de Pace Interioară. Fiecare suflet participă la Acordul Păcii Interioare înainte de nașterea sa, este un Acord cu Creatorul să cultivați pacea interioară în timp ce vă aflați în existență pe Pământ. Acest acord se face cu cunoașterea puterii păcii interioare și a impactului pe care pacea interioară îl poate crea și avea asupra realității voastre și întregii lumi. Acordul de Pace Interioară înseamnă că veți cultiva pacea interioară pentru voi înșivă și pentru ceilalți. Este un acord pentru că înseamnă că dacă aveți vreodată o problemă, pacea interioară este soluția voastră. Dacă pur și simplu recunoașteți că pacea interioară este soluția voastră aducându-vă înapoi atenția și concentrarea pe pacea interioară din ființa voastră, Universul Creatorului, ghizii voștri și toți cei care s-au alăturat Acordului de Pace Interioară, vă trimit pace interioară. Prin urmare, primiți un val de pace interioară care vă susține. Acest lucru vă ajută să vă simțiți cu adevărat una cu Creatorul, cu întreaga voastră ființă, cu Universul Creatorului, vă permite cu adevărat să vă construiți o bază și să fiți susținuți. Prin urmare, aveți susținerea fiecărei ființe și susțineți fiecare ființă în pacea ei interioară. 

Când vă dați seama că aveți nevoie de pace interioară, aduceți-vă atenția asupra păcii interioare în ființa voastră, recunoscând Acordul de Pace Interioară. O abundență de pace interioară va curge spre voi, pe care o puteți primi, întrupa, accesa și trezi în ființa voastră. 

Mai este un lucru despre care aș vrea să vorbesc cu voi. Când conștientizați realitățile altor oameni, poate un prieten sau cineva drag, sau cineva străin și vă dați seama că trec printr-un moment greu sau au o problemă, doresc să vă încurajez să recunoașteți că este nevoie ca aceștia să acceseze și să se concentreze asupra păcii lor interioare. Să recunoașteți, de fapt, că pacea interioară va crea vindecarea necesară, deoarece atunci când accesați pacea interioară, permiteți curgerii Creatorului și Iluminării Divine să apară. Prin urmare, deveniți inspirați, confuzia se dizolvă și sunteți mult mai în măsură să vă urmați intuiția. În loc să judecați o altă persoană, sau chiar să încercați să aflați cum ați putea-o ajuta, v-aș invita ca mai întâi să intrați într-o stare de pace interioară și să radiați această pace interioară către acea persoană. Dacă puteți, cereți-le să se concentreze asupra păcii lor interioare cât de mult posibil și să o inspire și expire prin ființa lor. Dacă acest lucru nu este posibil și nu sunt deschiși la așa ceva sau poate sunt undeva departe în lume sau este cineva străin, atunci îi puteți cere sufletului acelei persoane, ghizilor săi, grupului său de suflet să o susțină în recunoașterea păcii interioare în ființa sa ca problema să poată fi rezolvată. Atât va fi suficient. 

Începem să recunoaștem puterea Acordului de Pace Interioară pentru că fiecare suflet a fost de acord să recunoască pacea interioară și să radieze pacea interioară. Înseamnă că nu este nevoie decât să se concentreze asupra ei, mai ales dacă sunt ghidați și acest lucru are un impact puternic asupra ființei lor și acest lucru este valabil și pentru voi. 

Vă invit să vă concentrați asupra păcii interioare în ființa voastră, vă invit să o faceți și pentru alții și vă invit să vă reconectați cu Acordul de Pace Interioară pe care l-ați făcut în planurile interioare înainte să vă nașteți. 

Am să mă întorc la voi săptămâna viitoare și voi spune mai multe despre pacea interioară. 

Vă mulțumesc.

Eu sunt Maestrul Djwhal Khul.  



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.