marți, 24 august 2021

Sursa Păcii Interioare

Maestrul Djwhal Khul prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, salutări Eu sunt Maestrul Djwhal Khul, este o onoare să fiu în prezența voastră și să deschid acest spațiu către pacea interioară. Forța, puterea, adevărul și prezența eternă a păcii interioare. Săptămâna trecută am vorbit despre Acordul de Pace Interioară, un acord făcut înainte de nașterea voastră pe Pământ să vă concentrați asupra păcii interioare, să o radiați în timp ce înțelegeți că pacea interioară poate rezolva toate problemele, obiceiurile sau gândurile repetitive, mai ales cele care par blocate. 

În această săptămână aș vrea să vorbesc mai mult despre sursa păcii interioare concentrându-mă asupra conceptului, înțelegerii și cunoașterii faptului că pacea este eternă. Vă invit să contemplați aceste lucruri câteva momente. Pacea este eternă, pacea interioară sau pacea există în ființa voastră. Asta înseamnă că atunci când apare un gând repetitiv, când apare o problemă în realitatea voastră sau într-o rană emoțională, amintiți-vă că pacea este eternă. Pacea este și un balsam vindecător. 

V-ați putea întreba cum poate fi pacea eternă atunci când adeseori simțiți frământare, confuzie sau haos în ființa sau realitatea voastră. În astfel de momente, pacea nu este simțită ca fiind eternă. Cu toate acestea, vreau să vă spun că chiar și în acele momente de haos și confuzie pacea voastră interioară este prezentă. Nu vă strigă spunându-vă să căutați să observați că pacea interioară vă poate ajuta sau vindeca, ea este pur și simplu un spectator tăcut care doar așteaptă, observă, deoarece voi sunteți cei care trebuie să vă aduceți aminte că pacea interioară este eternă. Chiar și în acele momente de haos și confuzie vă puteți muta atenția de pe haos și confuzie pe pacea interioară, deoarece pacea interioară este acolo conectată, împământată, pregătită să vă servească. Știu că descriu pacea interioară ca pe o mică persoană aflată în ființa voastră când, de fapt, ea este o energie și o frecvență, dar acest lucru face ca pur și simplu să vă fie mai ușor să interpretați, dacă vă imaginați un aspect al vostru în voi care este pacea interioară și care este întotdeauna acolo, conectat, împământat și emanând pacea interioară. Pacea interioară este prezentă chiar și în momentele de haos, panică, chiar și atunci când vă simțiți dezechilibrați sau poate starea voastră de spirit este scăzută. Voi sunteți cei care trebuie să vă aduceți aminte că vă puteți îndrepta atenția asupra păcii interioare și că puteți deveni acel aspect al păcii interioare în ființa voastră. Este în regulă să dați drumul haosului, confuziei și durerii întorcându-vă atenția asupra păcii interioare. Asta nu înseamnă să spuneți că circumstanța nu este atât de mare, de dramatică sau de valoroasă pe cât v-ați gândi că este, pur și simplu recunoașteți că puteți aborda orice din spațiul păcii interioare. Când faceți acest lucru aveți o mai mare cunoaștere, o mai mare claritate, o mai mare conectare și împământare, sunteți mult mai în măsură să vă ocupați de orice din realitatea voastră. Este un mesaj cu adevărat important pe care chiar mi-aș dori să-l adoptați, pacea interioară este eternă.   

Sursa Păcii Interioare 

De unde vine pacea interioară? Este o exprimare a Creatorului care există în ființa voastră și este la fel de simplă ca aceasta. Cum puteți accesa această pace interioară? Adeseori mulți au reușit să acceseze pacea interioară prin meditație. Pacea Interioară nu înseamnă să nu ai gânduri sau să ai o minte limpede și să te concentrezi doar asupra divinului. Pacea interioară este un sentiment, o prezență, o senzație. Mintea voastră poate fi haotică, corpul vostru poate fi în starea de luptă sau fugi și totuși să vă îndreptați atenția asupra păcii interioare din ființa voastră. Făcând acest lucru corpul vostru se relaxează și reduce starea de luptă sau fugi, vă liniștește mintea haotică, începeți să gândiți limpede și începeți să vă calmați. Pacea interioară este diferită pentru fiecare ființă, este o prezență, așa că, putem spune că sursa păcii interioare este o prezență. Este de la Creator; cu toate acestea, este pur și simplu o prezență. Nu există cu adevărat o origine a păcii interioare, ea este pur și simplu prezentă, prezentă în voi, prezentă în mine și în fiecare ființă. Poate fi prezentă chiar și în circumstanțe. 

Dacă Pacea Interioară este o Prezență, cum o putem accesa? 

Aș vrea să vă invit să vă gândiți la ceea ce vă face să fiți pașnici. Poate imaginarea unui sanctuar sacru în ființa voastră sau a unui templu, poate este ceva fizic, o reședință la țară sau poate casa copilăriei voastre. Ar putea fi într-un loc pe care nu l-ați vizitat încă, dar știți totul despre el și v-ar plăcea să mergeți acolo pentru că emană și radiază pace interioară. 

Aș vrea să vă invit să vă imaginați spațiul păcii voastre interioare oriunde s-ar afla acesta, dacă se află pe Pământul fizic, aduceți-l înlăuntrul vostru și lăsați-l să fie un spațiu sacru în ființa voastră. 

Când doriți să vă concentrați asupra păcii interioare, intrați în acel spațiu. 

Aspectul vostru care este prezența păcii interioare va fi și el acolo. 

Apoi respirați profund și lăsați prezența păcii interioare să iasă la iveală. 

Cu cât mai mult practicați asta, cu atât mai mult vă veți obișnui cu ea și cu atât mai ușor vă va fi să o recunoașteți. Construiți-vă prezența păcii interioare, aduceți-o, trageți-o în realitatea voastră și observați cum vă influențează ființa și realitatea. 

Eu, Maestrul Djwhal Khul, voi fi prezent să vă asist și să fiu în serviciul vostru. 

Vă iubesc profund.


Eu sunt Maestrul Djwhal Khul

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.