sâmbătă, 28 august 2021

Eliberarea Omului

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

23 August 2021 

Sunt Unul, Sophia. 

Mulțumesc.

Sunt subiecte și zvonuri pe care le vom aborda. Le vom aborda acum. 

În regulă. 

Aceste subiecte se referă la durata precum și la procesul actualului vostru program de iluminare și Ascensiune. Aceste subiecte sunt o greutate asupra minții multor oameni. Ele vă ”îngreunează” cu preocupări și îngrijorare. ”Cât va mai dura asta?” 

Sunt date și întâmplări care par să prezică evenimente care sunt importante. Vă va fi de ajutor dacă vă uitați la ele nu ca la niște predicții sau anunțuri, ci mai degrabă ca la niște simple peisaje aflate de-a lungul drumului – lucruri de observat care vă spun unde vă aflați în calendarul anului. Nu fiecare eveniment este în mod particular semnificativ. 

Nu fiecare aliniere a corpurilor cerești semnifică în mod special ceva în legătură cu această Ascensiune. Deși fiecare dintre ele este valoroasă, fiecare dintre ele este demnă de remarcat, independent de procesul de Ascensiune. 

Tot ceea ce observați, și este adus în câmpul vostru pentru că l-ați observat – are o importanță personală. Nu înseamnă că este un indicator global.* 

Motivul ”întârzierilor” și a numeroaselor momente prognozate, se datorează propriei programări a timpului omenirii. Nu faceți nici o greșeală atunci când vă gândiți că omenirea controlează acest lucru. Sunt operatori cu un rol mai activ în modul în care are loc – totuși, voi toți determinați viteza cu care aceștia operează. 

Acest lucru este prezentat ca subiect astăzi datorită unor zile viitoare prognozate ca evenimente în mod deosebit importante.** Acestea includ lunile în care aceste lucruri sunt auzite, chiar până în primăvara viitoare. 

În acest moment nu există date semnificative posibil de prognozat. 

Definirea Evenimentului a fost modificată și stratificată cu atât de multe bagaje suplimentare, încât a devenit ne-definibilă și de ne-recunoscut față de sensul său original. 

Vă va servi mai mult să vă concentrați mai degrabă asupra rezultatelor acestor evenimente, decât asupra momentului lor. Vă va ajuta să evitați numirea unor anumite rezultate sau date prezise pentru finalizarea lor.*** 

Formulați, în schimb, o listă cu ceea ce veți experimenta odată ce va avea loc această schimbare/Iluminare/Ascensiune/Eveniment. 

Acestea includ: 

Prosperitate

Comunitate

Empatie

Libertate

Adevăr

Telepatie

Iubire

Vitalitate

Suveranitate

Compasiune

Onoare

Merit

Abundență

Respect

Valoare

Împuternicire

Putere

Egalitate

Generozitate

Noblețe

Pasiune 

Așadar, în loc să comparați acuratețea unui jurnalist sau vizionar cu a altuia, apreciați marcatorii pe care vi-i oferă și vizualizați fiecare posibilitate cu care rezonați. În acest fel, dragul meu om, fiecare va confirma în mod activ eventuala acuratețe a fiecărui rezultat posibil cu care rezonați. Sunt în mod egal posibile. 

Omenirea determină asta. Acest lucru a fost întotdeauna adevărat. Nu mai reacționați la capriciile unui stăpân crud și în serviciu față de sine. Acest stăpân a fost îndepărtat. După cum unii dintre voi ați putea să vă dați seama, îndepărtarea nu este imediat urmată de o plecare. 

În cazul Pământului, în prezent pare a fi un proces îndelungat, care durează mult datorită încăpățânării stăpânilor/arendașilor anteriori. Nu contează, este o procedură inevitabilă – aceștia pleacă. 

Cât de curând ca avea loc nu se poate spune cu precizie. V-au fost făcute suficient de multe promisiuni neținute și nu aveți nevoie de încă una aici. Acesta nu este un motiv să renunțați sau să începeți să vă îndoiți. Dacă nu altceva, folosiți acest timp să vă concentrați eforturile și să vă străluciți lumina. Este necesară. 

Este nevoie de voi. 

Fiecare particulă de energie pozitivă accelerează frumoasa încheiere a acestei povești a Eliberării Omului. 

Ceea ce urmează sunt considerații asupra modului în care să vă creați noua lume. Pentru că nu vă va fi dată, pe cât va fi actualizată de voi, să o creați voi înșivă. 

Vă aflați într-un timp atât de minunat, om drag, un timp minunat. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*Importanța acestui lucru în aceste momente de jurnalism independent este menționată aici. Există o oarecare interpretare eronată. Este de folos să mențineți o privire echilibrată cu o minte deschisă; acordând atenție în timp ce înțelegeți că este o chestiune de perspectivă precum și de calitate a observației. 

**În timp ce am transcris asta, ceea ce mi-a venit a fost ”date de la controlori” sau ceea ce am auzit ca fiind numiți ”pălăriile negre”. Cu toate acestea, asta nu mi-a venit inițial. Așa că, nu mi-este clar de unde sau de la cine provin aceste informații. Poate că de la amândouă, atât pălăriile albe cât și cele negre. 

***Asta a fot explicat limpede ca cristalul, deși, poate nu a fost explicat chiar în acest mod. Ceea ce s-a spus aici este că suntem distrași de toate aceste date și predicții. Privim dincolo de ținta noastră și, prin urmare, o ratăm complet. Aceste lucruri s-ar putea să ne intereseze, de fapt, suntem fascinați de ele, dar, totuși, ele ne spun doar ceea ce noi înșine facem. Amânăm evenimentul prin dependența noastră de-ai stabili sincronizarea! O mare parte din ceea ”de ce ne ținem” este doar distragere, fie că este intenționată, fie că nu. Odată ce ajungem în punctul participării la ceea ce se petrece, și chiar participăm în mod intenționat, totul se accelerează. Pe măsură ce toate acestea s-au manifestat, a fost foarte clar că și acestea au făcut parte din proces și ne-au făcut pe toți să ajungem acolo. Foarte curând, ne va rămâne doar un singur lucru de făcut. Și-acesta este să intrăm în interiorul nostru unde adevărul a existat întotdeauna.

 

 

 Traducere Monica Poka

 Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.