sâmbătă, 14 august 2021

Împuternicirea Creației


Andromedanii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa
 

Salutări, noi suntem Andromedanii. Venim ca o energie colectivă a adevărului Creatorului ca să vă aducem inspirație și iluminare. Suntem cunoscuți ca una dintre cele mai evoluate civilizații care există în Universul Creatorului. Cu toate acestea, noi ne recunoaștem simplu ca fiind divin conectați cu Creatorul și o exprimare a Creatorului. Prin natura noastră expresivă a Creatorului ne dăm voie să adoptăm înțelepciunea, cunoașterea, adevărul Creatorului, aducându-le în conștientizarea și aducerea aminte a tuturor ființelor. Noi pur și simplu acționăm ca o reflectare a adevărului care este deja prezent în ființa voastră și dorim să fim o reamintire a adevărului vostru. 

Astăzi venim să vorbim despre creație, capacitatea voastră de-a manifesta orice vă doriți în realitatea voastră fie că existați în planurile interioare, pe o stea sau planetă sau pe Pământ. Capacitatea voastră de a manifesta este, în anumite privințe, dincolo de corpul vostru fizic, ceea ce înseamnă că puteți manifesta și în planurile interioare. Ca ființă de lumină care există într-o realitate fizică, corpul fizic și corpul vostru auric joacă un rol cheie în procesul de manifestare. La fel și chakrele voastre, mai ales Chakra Steaua Pământului care permite împământarea manifestărilor voastre și aducerea luminii în manifestare fizică. 

Nu dorim să vorbim despre procesul manifestării. Este o capacitate pe care o aveți, este un talent, este un aspect natural al ființei și esenței voastre. În multe privințe, nu este nevoie să învățați, sau să reînvățați, cum să manifestați, cum să creați ceea ce doriți pentru voi înșivă, pentru corpul vostru și pentru alții. În acest caz, despre ce dorim să vorbim astăzi cu voi? 

Dorim să vă imaginați că capacitatea voastră de a manifesta este un talent pe care îl întrupați deja. 

Imaginați-vă ca atlet, poate că sunteți deosebit de bun la alergare, dar nu v-ați antrenat niciodată și nu ați luat parte la nici o competiție. Poate sunteți un artist, sunteți excepțional de bun la desen sau pictură, dar, totuși, nu o faceți destul de des. Nu mergeți la cursuri și poate nu vă împărtășiți munca cu alți oameni. Imaginați-vă că ați avut acest talent de bază și ați știut de el, pentru noi toți, talentul este capacitatea de a manifesta. Imaginați-vă că sunteți acel atlet și cineva vine și vă invită să alergați într-o competiție. Aveți capacitatea de-a alerga și câștiga și același lucru este valabil și dacă sunteți artist, poate cineva v-a invitat să participați la un concurs de pictură sau de desen și aveți capacitatea de-a câștiga. 

Care este diferența dintre voi rămânând un alergător privat sau un artist privat și voi intrând în competiție și câștigând? Nu vom spune că aveți nevoie de antrenament, ghidare sau practică. Prin manifestarea voastră aveți deja antrenamentul și aveți deja practica pentru că manifestați în fiecare moment al realității voastre. Ați făcut multă practică și v-ați antrenat, știți deja cum să manifestați, chiar dacă nu înțelegeți acest lucru cu mintea. 

De ce aveți nevoie ca atlet, artist sau o ființă a manifestării și creației ca să câștigați competiția sau să vă manifestați visele? Gândiți-vă un moment. Energia de care este nevoie este încrederea în voi înșivă, să credeți în voi înșivă, încredere și o convingere că o puteți face. Dacă vă îndoiți că sunteți atlet, artist sau o ființă a creației, nu veți fi niciodată în stare să intrați într-o competiție să descoperiți ce puteți face. Nu veți fi în măsură nici măcar să încercați să vedeți dacă aveți potențialul să manifestați. Îndoiala și judecata, lipsa de încredere, lipsa de convingere, toate acestea sfârșesc prin a fi bariere ale separării de talentul care există deja în ființa voastră. 

Noi, Andromedanii, recunoaștem că adeseori multe ființe de Lumină rămân agățate de cum să creeze, chiar ce să creeze, când să creeze acel ceva și cât de multă energie și focalizare este suficientă. De fapt, voi aveți deja o cunoaștere interioară cu o intuiție care vă poate ghida exact spre pașii care sunt necesari. Adeseori faceți exact acei pași fără ca măcar să vă dați seama. Bariera, blocajul, separarea sunt adeseori îndoiala, judecata și lipsa de încredere, convingerea, încrederea în sine și chiar o lipsă a iubirii de sine. Înțelegerea faptului că meritați și sunteți demni să câștigați competiția sau să vă manifestați visele, vă poate transforma acțiunile și experiențele. Dacă vă imaginați aceste energii ca blocaje, ca bariere, ele se interpun între voi ca ființa talentată și rezultatul pe care îl doriți. Cum puteți dizolva aceste bariere? 

Răspunsul este uimitor de simplu. Puteți cere vindecare, noi, Andromedanii, suntem deschiși, pregătiți și dispuși să împărtășim vindecarea cu voi, să susținem eliberarea a tot ceea ce vă blochează manifestarea. Puteți contempla și faptul că, chiar și atunci când alții cred în voi, vă iubesc și au încredere în voi, dacă voi nu vă iubiți, nu aveți încredere și nu credeți în voi înșivă, puterea și energia pe care ei v-o oferă au un impact extrem de mic. Asta înseamnă că sunteți singurul/singura care vă împuterniciți creațiile ca să vă împuterniciți capacitatea de a manifesta. De fiecare dată când aveți o judecată, o lipsă sau o neîncredere, rescrieți-o în mintea voastră. 

Spuneți-vă: ce vreau în schimb? Poate vă spuneți ”chiar sunt un dezastru în ceea ce privește manifestarea, lucrurile pe care le vreau par să nu se manifeste niciodată.” Schimbați, ”Cred în mine, mă iubesc, merit să manifest tot ceea ce am nevoie.” Atunci când rescrieți, este important să simțiți acest lucru în corpul, în câmpul vostru auric, în energia, în ființa voastră și apoi să împuterniciți rescrierea. Asta înseamnă să emanați ceea ce ați rescris, să o lăsați să curgă din ființa voastră ca o încărcătură de lumină și adevăr. Cu cât mai mult puteți practica acest lucru zilnic, cu atât mai mult vă veți schimba și transforma realitatea și, astfel, bariera se va dizolva și veți descoperi că manifestați tot ceea ce aveți nevoie fără ca măcar să vă gândiți la asta. 

Mesajul nostru pentru voi astăzi este remarcabil de simplu, dar, totuși, este o cheie extrem de importantă. Ea vă dă voie să manifestați ceea ce doriți în realitatea voastră și asta este ceva ce dorim să vă susținem să obțineți. 

Vă iubim profund și vă mulțumim.


Noi suntem Andromedanii



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.