marți, 10 august 2021

Sunteți aici pentru acest moment

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

4 August 2021 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri care transpiră acum și care aduc la lumină o parte din întunericul care a fost în desfășurare pentru voi aici. Au fost, ați putea spune, ”în funcțiune”. Nu s-ar putea spune că sunt noi, deoarece procesul este într-o desfășurare continuă. Se poate spune că evoluțiile au atins un punct crucial și, rapid acum, va exista o demascare completă. 

O dezvăluire completă a adevărului. O dezvăluire completă a faptelor. 

Întunericul iese acum la lumină. Activitățile care au fost desfășurate în întuneric ies acum la lumină. În lumina dezvăluirii unde o mai mare parte a rasei va avea acces la ele. Unde o mai mare parte a rasei le va vedea. 

Acestea sunt atât de atroce și de inumane încât par un fals și pur și simplu nu sunt menționate. Sunt prea multe de spus despre ele pentru majoritatea rasei care manifestă compasiune unul pentru celălalt. Este o oroare de neimaginat și duce mintea ”prea departe” ca să fie considerate reale. ”Nimeni nu ar face asta.” 

Totuși, acesta este scopul său; devine invizibil rămânând ireal. Trecerea de la ireal la real este una dificil de făcut. În unele cazuri, una imposibilă. 

Dați-vă seama că anii de folosire abuzivă a omului nu au ajutat. Nivelul de degradare, durere și groază se strecoară doar în filme și cărți ocazionale. Acestea sunt apoi respinse, iar ”proprietarii” sunt mulțumiți. Pentru că, ca cerințele magiei să fie satisfăcute, magia trebuie mai întâi anunțată. 

Spectacole ca Jocurile Foamei ilustrează adevărul. Adevărul lumii voastre. 

Sunteți pe cale să aflați cât de mult din asta a fost oribil. Nu există prea multă considerație pentru ființa umană, nu în acest grup. Dacă luați în considerare modul în care animalele pe care le creșteți (animalele din fermele de producție, nu animalele voastre de companie) sunt tratate, vă ajută să câștigați o perspectivă a modurilor în care sunt tratați oamenii. Cu toate acestea, ca să vă dați seama de imaginea completă mai trebuie să adăugați câteva lucruri. 

Acestea includ: 

Acest plan s-a derulat pe parcursul a mii de ere. 

Acest plan a fost perfecționat în altă parte. 

Acest plan a fost ascuns, până de curând, omenirii în ansamblul ei. 

Scoase la iveală acum, mișcările planului sunt evidente.

Pentru persoană, detaliile specifice (despre ceea ce li se face oamenilor în mod regulat) sunt dincolo de imaginabil. Oamenii nu ar face în mod natural aceste lucruri altor oameni. Atunci când detaliile sunt cunoscute, va fi clar că acestea sunt comise ca acte de crimă împotriva omenirii. 

Totul se schimbă cu claritate și planul este destinat să eșueze. 

Gândiți-vă la ce va însemna literalmente acest lucru pentru rasă. Acesta este un timp ca niciunul altul. Lumina este strălucitoare, totul este expus, sunt legiuni de războinici și întreaga creație susține și propulsează acest moment.

Cu toate acestea, ducerea la bun sfârșit și deplina adaptare la acesta sunt numai ale voastre. Ca membri ai rasei, voi întrupați atât oroarea cât și strălucirea. 

A durat un pic de ”timp”. 

A fost nevoie de un pic de intenție. 

Vă bucurați, chiar acum, de energia creației din spatele vostru. 

Nu veți face asta pe tăcute sau singuri. 

Este menit să fie spectaculos. 

Totuși, și aici vine partea grea, dragul meu om drag, trebuie să o trăiți, să o vedeți până la capăt și să o simțiți. 

Să simțiți totul. 

Efectele acestei experimentări sunt diminuate de sinele vostru mai înalt și binele vostru cel mai înalt vă dirijează mișcările. Nu veți avea o aterizare dificilă datorită amândurora, dar, totuși, nu va fi ușor. 

Nu este menit să fie ușor. Este menit să fie împlinit. 

Poveștile despre copii, rase, sacrificii și folosiri vor fi dureroase. Mesajul de astăzi vine să vă asiste în acel moment. 

Când ceva vă șochează pentru lipsa de umanitate sau groază – respirați profund și trimiteți pace, recunoștință și iubire sufletului care a îndurat acest act oribil. Apoi, dați-le drumul și vedeți-i ca lumina strălucitoare care sunt. 

Așa vor să fie văzuți. Asta sunt. Mâhnirea, depresia și durerea nu vor fi de folos. 

Doar iubirea vindecă. 

Doar iubirea. 

Amintiți-vă, pe măsură ce aceste anunțuri și dezvăluiri sunt făcute – iubirea vă va ajuta să treceți prin asta. 

Va trebui să fiți tari. Sunteți pregătiți pentru această sarcină. De fapt, pentru asta ați fost construiți. Generații dintre voi au contribuit la asta și încă o mai fac. 

Asta nu este ”prea mult” pentru voi. Sunteți aici exact pentru acest moment. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. 

La revedere Sophia.



Traducere Monica Poka

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.