marți, 22 februarie 2022

Cum să trecem prin furtună

Unul prin Sophia Love 

21 Februarie 2022 

Sunt Unul. 

Sunteți înconjurați cu activitate și aceasta este gălăgioasă. Ați intrat în furtună și stați echilibrați pe marginea ochiului furtunii. Nu este un echilibru pe care îl veți menține mult timp, deoarece forța ochiului vă va trage în el. În acest moment – activitatea, schimbarea și conflictul vor intra în viața voastră fără ca voi să le căutați. Va fi ceva evident în viața voastră de zi cu zi. 

Va fi o schimbare și momentul pentru începerea ei este chiar aici și chiar acum. Nu vă va scăpa din vedere și îi veți simți influența în viața voastră de zi cu zi. Nu este clar, nu precis, cum vă va apărea această schimbare în orașul vostru natal. 

Este clar că va apărea. 

Vorbim despre asta deja de doi ani acum, iar despre necesitatea ei chiar înainte de asta. Sunteți pregătiți. 

Această parte care urmează este motivul pentru care mulți dintre voi sunteți aici acum. Această parte care urmează cuprinde restul zilelor voastre. Deși, datorită schimbării iminente pe care o introduce, îi veți simți imediat intensitatea. 

Această energie intensă a schimbării este o combinație dintre culminarea forței dorinței voastre cu ”trezirea” voastră la adevăr. Ea explodează cumva pe scenă într-o inversare a controlului asumat. 

Este văzută, de către cei care dețin aici puterea absolută, ca proprietate. Orice acțiune care zădărnicește această proprietate, este considerată de ei ca un furt. Așteptați-vă să acționeze în consecință, simțind că ceva le este furat. Așteptați-vă la o opoziție directă la orice și la toate încercările de independență. 

Amintiți-vă că voi (omenirea) aveți acum ajutor. Ajutor din afara lumii (terestre). 

Amintiți-vă că sfârșitul este văzut și că a fost înregistrat. Este absolut. Asta este eliberarea unei rase. 

Nu este momentul să fiți timizi sau reținuți. Luați poziție. 

Claritatea intenției și a scopului vă crește capacitatea și viteza manifestării. Știți cum funcționează asta. Indiferent de locația sau situația voastră actuală, transmiteți-vă lumina. Expansionați-vă iubirea. Exprimați compasiune și spuneți-vă cumva adevărul. Este timpul să vă faceți auziți. 

Faceți tot ce puteți de oriunde vă aflați acum și rețineți, acestea sunt vești bune. Omenirea a ales să se salveze. Rezultatul evident, activ, al alegerii ei erupe acum. Ați ajuns chiar acolo. 

Ați mai auzit asta și înainte. Unii dintre voi de mulți ani. Cu toate acestea, vă spun că astăzi diferența o face volumul la care omenirea vorbește. Sunteți Una.* 

Este o faptă vitejească uluitoare și a fost realizată în modul vostru unic de frumos și creativ. A început cu un Convoi Canadian. Lumea urmărește acum și intervine. La un anumit nivel acest convoi v-a schimbat viața. Alegerea voastră este declarată de deciziile rezultate, de acțiunile voastre ulterioare, de gândurile și cuvintele voastre. 

Pentru că vă amintiți puterea voastră. Este formidabilă și este peste tot în lume. 

Toată lumea deține această scânteie creatoare și o activează cu fiecare cuvânt și gând. Pe măsură ce vălul se subțiază, această putere este amplificată. Valorificați-o, cu gânduri pozitive, soluții creative care vă hrănesc inima, cuvinte blânde care vă hrănesc sufletul și cu acțiuni dirijate de sinele vostru. 

Cu cât mai mult vă supuneți tiraniei, cu atât mai mult tirania vă va cere să faceți. 

Folosiți-vă inima, adevărul și lumina – acum cu normă întreagă. În timp ce o faceți, noua voastră lume se naște. 

Voi singuri o faceți. 

Aveți ajutor. 

Sunt pregătite surprize care vă vor demonstra adevărul. 

Însăși Forța Creației vă stă alături. 

Succes, om drag, Succes! 

Sunteți pregătiți pentru o așa cinstire. 

Asta este tot pentru acum. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Aici au fost impresii și imagini. Este un contrast puternic față de locul în care ne aflam acum un deceniu și cel în care ne aflăm astăzi. Suntem conștienți unul de celălalt cu o percepție globală și atunci când vorbim, fie online fie în persoană prin proteste, suntem uniți, sonori și conștienți unul de celălalt. Am început să vorbim despre noi înșine ca și cum am fi O rasă, nu doar o persoană izolată. Asta este diferența. Este plină de iubire. Experimentăm visceral Unimea și acesta este într-adevăr un lucru incredibil.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.