joi, 3 februarie 2022

Începe rostogolirea la vale



Unul prin Sophia Love
 

2 Februarie 2022 

Sunt Unul. 

Bună. Mulțumesc. 

Bună Sophia. Sunt multe zilele în care ai așteptat vești mai bune, vești bune, povești lungi despre întâmplări armonioase. Încă o faci și astăzi. Este ca și cum povestea ta se repetă. 

Totuși, dacă faceți un pas în spate și vă separați emoțional de neliniștea voastră zilnică – veți vedea nu numai progrese, ci și schimbări sistemice. 

Sunteți în procesul restructurării civilizației. Asta nu este ceva pentru care veți găsi instrucțiuni. Este ceva făcut în primul rând din organul vostru seminal și nu din creier. Se face cu inima voastră. 

Ceea ce vă va ajuta este să vă amintiți aceste lucruri despre inimă: 

- operează mai degrabă într-un mod ilogic decât într-unul determinat științific ca potrivit

- răspunde nevoii percepute

- deține supremația în ceea ce privește ieșirea energiei

- nu răspunde la autoritate (cu excepția autorității personale)

- rezonează și se sincronizează cu alte inimi, potrivind frecvențele și armonizându-le

- această armonie înăbușește acele frecvențe nearmonizate și/sau opuse

- această frecvență este semnalul de bază, originea însăși a omului, și crește exponențial prin contact

- atunci devine catapulta Evoluției Omului și a Transformării lui Gaia

- întotdeauna ai fost tu, om drag. Întotdeauna ai fost tu. 

Ceea despre ce vreau să vorbesc astăzi este adevărul evident care este dezvăluit acum. 

Omenirea nu va fi luată în stăpânire. În schimb, omul a preluat controlul. A făcut-o cu cea mai puternică, unică și neînțeleasă parte a sa. A făcut-o cu inima. 

Peste tot pe planeta voastră sunteți martorii acestei pășiri în față a inimii. 

Acestea nu vor fi difuzate de mass-media corporativă sau de divertisment. Ele vor fi simțite în timp ce asistăm la interacțiunile om cu om.   

Vedeți? 

Punctul culminant este atins și depășit acum. Acel punct în care omenirea simte și exprimă, și modul în care bărbații, femeile și copiii își răspund unii altora, în timp real, în ceea ce privește viața lor, are prioritate în fața vocii/programelor/platformelor sau guvernelor care încearcă să monopolizeze conversația. 

Nu guvernele și conglomeratele care conduc lumea – oamenii. Omenirea înțelege asta acum prin acțiunile inițiale ale șoferilor voștri de camioane care transportă mărfuri. Ați început revoluția de care se temea elita în toți acești mulți, mulți ani. 

Ceea ce va alimenta această revoluție este iubirea. 

Fiți atenți la cei care încearcă o demonstrație de forță fizică. Știți că dețineți tot ceea de ce aveți nevoie ca să vă garanteze eliberarea și o dețineți în interiorul vostru. Capacitatea voastră de a iubi nu poate fi doborâtă, oprită sau învinsă. Asta este ceea ce nu înțeleg cei care s-au vrut stăpânii voștri. 

Din aceste cuvinte luați această înțelegere și gândiți-vă la ea. Ați trăit sub un regim al polarității. Nu au existat locuri în care să existe în mod real drepturi egale pentru toți cetățenii. 

Acest regim își va pierde puterea (și-a pierdut deja puterea) într-un mod similar cu cel în care și-a construit-o. Va exista o înscenare de opoziții, un joc de combatanți inamici, un spectacol de puternică înfrângere neputincioasă. Va fi construită în așa fel încât să pară că iubirea între oameni este oarecum rea pentru populație. Acea autoritate fizică personală este, în sine, un act de răzvrătire condus de un ”dușman al statului”. Se încearcă ca acest ”dușman al statului” să fie prezentat ca cineva de temut și, în cele din urmă, oprit. 

Polarizarea populației este singurul joc pe care-l știu, singurul truc din mânecă. Amintiți-vă, este un truc, nu este adevărul. 

Frica desparte rasa. 

Iubirea unește rasa. 

Acesta este motivul pentru care iubirea a fost redusă la romantism și considerată un răspuns slab. 

Asta, ca opusă puternicelor demonstrații de forță. Cât de ironic va fi, într-un moment viitor, când este spusă adevărata poveste, că iubirea a doborât domnia unui cult al morții care a controlat omenirea timp de mii de ani. A fost iubire. 

Vezi tu, dragul meu om, această mișcare ”new age” – ”noua eră” – a semințelor stelare și a lucrătorilor în lumină care a început cu ”iubirea liberă” a ajuns la încheiere. Doar acum, după ani de aplicare, opresiune, ridiculizare, contrast și demascare – încorporează adevărul. 

Adevărul este că iubirea nu este nici feminină, nici masculină. Este însăși forța vieții; sângele vital al rasei umane. Vine în fiecare țară, fiecare culoare, vârstă și inimă. Recunoaște frica (care este pulsul emoțional al fiecărui act de control) și o elimină. 

Acest val de iubire care se răspândește chiar acum pe pământul vostru, vaporizează frica. Frica este cea care a alimentat mașinațiunile de control. Fără frică, puterea acestui regim se dizolvă. 

Așadar, iubiți în fiecare și în toate situațiile și priviți cum se dizolvă matricea. Țineți-vă tare de viziunile voastre cu noul vostru pământ și dați-i voie inimii voastre să le alimenteze și amplifice. În acest fel sunt făcute să se manifeste. 

Bună treabă, om drag, bună treabă. 

Lucrurile se vor mișca rapid acum. 

Așteptați-vă la unele denivelări. Înțelegeți, totuși, că v-ați pornit la vale și impulsul nu poate fi oprit. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.