marți, 8 februarie 2022

Nu vă mai puteți ascunde

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Nu mai este timp să contestați realitatea noului vostru eu sau să vă întrebați de ce reacționați în mod diferit decât era adevărat în viața voastră orientată spre exterior. Acum, că revărsarea energiilor noului pământ și a noului vostru eu a început în mod serios, nevoia voastră să vă arătați pe deplin este în prim-planul a tot ceea ce spuneți și faceți. 

Unii dintre voi nu sunteți siguri ce simțiți sau ce este nevoie să transmiteți în această perioadă haotică de descoperire de sine. Ceea ce simțiți în fiecare moment este cine sunteți voi acum. Așa cum un copil evoluează pe măsură ce se maturizează, același lucru este valabil și pentru voi. 

Încercați să fiți ceea ce voi considerați sănătos la minte și stabil emoțional ca să descoperiți că o rană veche reapare sau că partenerul vostru își mestecă prea sonor mâncarea. Suișurile și coborâșurile voastre emoționale sunt de așteptat, având în vedere cantitatea de energie pe care o procesați acum. Este ca și cum ați încerca să ridicați 100 de kg fără ca înainte să fi încercat vreodată. 

Așadar, plutiți, sunteți duși de curent și vă observați îngroziți uneori în timp ce spuneți sau faceți ceva total în afara caracterului vostru obișnuit – adică, aspectul vostru orientat spre exterior. Vă simțiți izolați și singuri pentru că nimeni nu ar putea iubi pe cineva atât de urâcios sau schimbător. Dar, în timp ce simțiți asta, omiteți să observați că persoana pe care credeți că o disprețuiți, reacționează și ea în mod neobișnuit. 

Pentru prima dată de când ați început această tranziție, nu sunteți singuri pe pământ. 

Toți locuitorii pământului, incluzând oameni, plante, insecte, animale, pești și toate celelalte entități, sunt afectați de aceste energii recente. Nimeni nu mai este cine a fost. Și nimeni nu știe cu precizie de ce reacționează în modul în care o face – inclusiv voi. 

Acest timp haotic se extinde din lumea exterioară în lumile interioare ale fiecărei entități pământene. 

Poate puneți la îndoială ultima afirmație, pentru că noi, cei din Univers, am afirmat de multe ori că mișcarea prin această tranziție a fost de la micro/interior orientat la macro/exterior orientat. Și continuă să fie așa. Pentru voi, înaintașii, funcționează acum la nivel macro în timp ce alții rămân în sau își încep fazele micro. 

Toată lumea este confuză și în diferite etape încearcă să înțeleagă ce li se întâmplă. 

Sunteți derutați de cei cu care v-ați simțit în siguranță în timp ce ați evoluat. Iar ei sunt derutați de fazele lor de tranziție și de noul voi. Așadar, chiar dacă lumea pare mai haotică ca niciodată, ea devine din ce în ce mai unită. 

Unii dintre voi vă întrebați când viața voastră pământească va reveni la normal. Răspunsul nostru este ”niciodată”. Pentru că ceea ce știați nu mai există. Așa că, începeți să creați structuri noi în ființa voastră și în viața voastră exterioară. 

Până în acest punct al fluxurilor de energie, ați putut interacționa cu alții la nivelul lor, ignorând schimbările voastre generate de tranziție. 

Dar acum, că energiile lovesc pe toată lumea, nu mai aveți nici o lume orientată spre exterior sigură la care să vă întoarceți. Ceea ce a fost nu mai există, inclusiv interacțiunile așteptate cu prietenii, rudele și colegii de muncă. În această lume nouă descoperiți că nu mai aveți nici o posibilitate să alunecați înapoi în stilul vostru de viață orientat spre exterior. 

Încercarea să reveniți la siguranța stilului vostru de viață orientat spre exterior este derutantă pentru că nu mai puteți pretinde să fiți cine ați fost. Să faceți asta a fost cândva o plasă de siguranță de securitate și ușurință. Nu trebuia să vă împărtășiți lumea interioară; trebuia doar să vă amestecați cu majoritatea, ceea ce a fost ușor de făcut având în vedere că așa ați trăit timp de eoni pământești. 

O astfel de ușurință nu mai există pentru că nici voi, nici nimeni altcineva nu mai puteți menține acel stil de viață orientat spre exterior. Asta este o schimbare la nivel global – nu o schimbare pentru înaintași și a câtorva care-i urmează. 

Această schimbare globală a intrat în mare viteză în urmă cu doar câteva zile, forțându-vă să fiți cine sunteți cu adevărat în loc de cineva care ar putea să intre și iasă rapid în interacțiune atât cu persoane orientate spre interior cât și cu persoane orientate spre exterior.   

Chiar dacă v-ați putea dori să vă ascundeți adevăratul sine ca să vă amestecați mai ușor cu alții care nu sunt la fel cu voi, acest lucru nu mai este posibil, pentru că ei vor ști, așa cum și voi o știți, cine funcționează din adevărul interior și cine doar pretinde că ar face-o. 

Așadar, va trebui să fiți cine sunteți pentru că orice altceva va suna nesincer în voi și oricui altcuiva pe care încercați să înșelați să creadă ceea ce voi vreți să creadă. 

Va exista un mic contingent de oameni care vor rămâne orientați spre exterior. Dar acel grup nu-și va mai menține puterea asupra niciunei ființe care și-a inițiat tranziția pentru că necinstea celui grup mic cu ei înșiși și cu alții va fi inconfortabilă pentru cei care și-au inițiat tranziția.   

Orientarea spre exterior nu mai este la modă în ciuda a ceea ce ați putea găsi în mass-media sau în câteva suflete izolate. Disponibilitatea voastră să vă explorați ființa interioară înainte să fie la modă, înainte ca majoritatea celorlalți să-și inițieze tranziția, va fi notată în materialele istorice. 

Dați-vă voie să știți cât de eroici sunteți cu adevărat și relaxați-vă în noul voi fără agende sau gânduri ascunse. Este momentul și este imperativ să vă dați voie – în sfârșit – să fiți pe deplin voi. Și așa este. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.