duminică, 27 februarie 2022

Nuanța Curcubeului

Arhanghelul Gabriel prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, eu sunt Arhanghelul Gabriel, vă aduc o încărcare și o forță de energie din Univers. Această vibrație este cunoscută în prezent sub numele de Proiectul Supra Luminării. Este un râu de lumină ce curge în Pământ și prin întregul Univers al Creatorului. Acesta se ancorează în celulele tuturor ființelor și activează înțelepciunea. O parte din această înțelepciune este veche și familiară, în timp ce altă parte este o înțelepciune nouă și nerostită. Această activare a înțelepciunii în celulele voastre crează o profundă curățare precum și inițiază iluminarea în ființa voastră. Prin urmare, aveți și veți câștiga cunoașterea, înțelegerea și aducerea aminte care sunt necesare ca să navigați prin realitatea și creșterea voastră spirituală în acest moment. 

În acest moment este important să puneți întrebări. Puneți întrebările la care v-ați dorit întotdeauna răspunsuri deoarece pe măsură ce râul de lumină curge, răspunsurile se activează din interiorul ființei voastre. În acest moment al ascensiunii, o întrebare este ca o intenție, trage, atrage și activează energia și înțelepciunea care sunt cel mai necesar de întrupat în ființa voastră și de care să deveniți conștienți. 

În acest moment, cu lumina care curge, există o schimbare ascensională cunoscută sub numele de Nuanța Curcubeului. 

Nuanța Curcubeului sunt Razele de Lumină care se extind de la Creator, în special Razele de Lumină de la 1 la 7, fiecare fiind o exprimare a Creatorului. Acestea curg în mod colectiv și se revarsă asupra și prin ființa voastră ca să fie întrupate în ființa voastră. Creatorul trimite Lumina de Nuanța Curcubeului cunoscută ca cele Șapte Raze de Lumină care să susțină o mai profundă conectare a voastră cu Creatorul. 

De exemplu, Raza 1-a de Lumină susține Puterea și Voința Divină a Creatorului. S-ar putea ca în procesul vostru de ascensiune să aveți nevoie să vă accelerați creșterea spirituală, iar voința și puterea divină s-ar putea să trebuiască întrupate sau exprimate. Nuanța Curcubeului oferă calitățile Creatorului care vor susține o accelerare în ascensiunea voastră. Este momentul să contemplați cum doriți să-l exprimați pe Creator, precum și calitățile sau aspectele Creatorului pe care doriți să le exprimați. 

Raza a 2-a de Lumină este focalizată pe iubire, conectarea cu, exprimarea și întruparea iubirii. S-ar putea ca în acest moment în realitatea voastră să simțiți o lipsă de iubire și, prin urmare, o aliniere cu această energie v-ar susține și completa această etapă actuală a procesului vostru de ascensiune. 

Raza a 3-a de Lumină se focalizează pe claritatea mentală, măiestrie mentală, stăpânirea egoului, a minții, a gândurilor și alinierea acestora cu Creatorul. 

Raza a 4-a de Lumină se focalizează pe exprimarea Creatorului, descoperirea unor modalități creative de-al exprima pe Creator. 

Raza a 5-a de Lumină se focalizează pe explorarea sufletului, a legăturilor sufletești și împământarea științei luminii. 

Raza a 6-a de Lumină este focalizată pe intuiția, încrederea, credința și convingerile voastre. 

În timp ce Raza a 7-a de Lumină se focalizează asupra transformării, conectării cu dimensiunile mai înalte ale ființei voastre; pe explorarea sinelui vostru spiritual și a sufletului cu o profundă înțelegere, conectare și senzitivitate. 

Imaginați-vă că doriți să dobândiți cele mai potrivite calități ale Creatorului care ar crea o completare a realității voastre spirituale actuale, etapa ascensiunii voastre pe care o întrupați și experimentați în prezent. Ce v-ați imagina, simți sau conștientiza? De ce ați avea nevoie ca să treceți la următoarea etapă a evoluției voastre spirituale? 

Este total potrivit dacă nu știți de ce aveți nevoie, aici apare Nuanța Curcubeului pentru că atunci când cereți de la Creator Nuanța Curcubeului, veți fi Supra Luminați cu cele 7 Raze de Lumină, ceea ce înseamnă că ele se vor alinia cu ființa voastră. Vor curge peste și prin voi, iar voi veți întrupa toate cele 7 Raze de Lumină deodată. Apoi puteți cere sufletului, corpului, câmpurilor energetice, chakrelor și tuturor aspectelor ființei voastre să absoarbă din cele 7 Raze de Lumină Nuanța Curcubeului pentru tot ceea ce aveți nevoie ca să încheiați această etapă a ascensiunii voastre și să vă accelerați călătoria spirituală. Pur și simplu lăsați ca acest lucru să aibă loc în timpul vostru de liniște sau meditație. 

Acordați-vă atâta timp cât este nevoie ca să întrupați aceste energii, concentrându-vă pe respirație. În timpul fiecărei inspirații concentrați-vă pe împământarea energiei în ființa voastră. Simțiți-o umplându-vă ființa și câmpurile de energie. Experimentați atâta timp cât este potrivit și simțiți că este necesar și, desigur, ori de câte ori doriți. Ce se va întâmpla este că vă veți întări propria existență ca Creatorul pe Pământ și ca o exprimare a Creatorului. Vă veți întări conectarea cu Creatorul și, totodată, vă veți împuternici exprimarea Creatorului. Este o completare. Este ca și cum vă ordonați energia și o pregătiți pentru următoarea etapă a evoluției voastre spirituale creând o completare, o întregire, o unitate cu Creatorul în ființa voastră. 

Eu, Arhanghelul Gabriel, simt că acest lucru este extrem de important în acest moment. Vă va aduce fundație, stabilitate, susținere, încurajare, inspirație și, desigur, un sentiment de conectare și unitate. Puteți cere de la Creator Nuanța Curcubeului să se ancoreze în situații sau creații, idei, lucruri pe care le manifestați cum ar fi picturi sau experiențe pentru alții, construcții, de fapt, în orice. 

Este timpul să experimentați o mai mare unitate cu Creatorul. Bucurați-vă de Nuanța Curcubeu a Creatorului, Supra Luminarea celor 7 Raze de Lumină în ființa voastră. 

Vă mulțumim, iubirea mea este veșnic cu voi. 

Eu sunt Arhanghelul Gabriel

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.