vineri, 18 februarie 2022

Ești Suficient – Consiliul

Prin Ronald Head 

Auzim un fel de colectiv ”S-au întors.” Prieteni, deși apreciem primirea voastră călduroasă, trebuie să subliniem că nu ne-am întors. Pentru noi să nu fim cu voi este o imposibilitate. Dacă ne-ați urmărit cât de cât, ne-ați citit explicațiile, repetate destul de des, că noi suntem un colectiv care include propriile voastre sine sau ceea ce voi numiți sinele voastre mai înalte. Separarea este imposibilă. Deși milenii la rând asta a fost bătut în cuie în voi. 

Avem un mesaj. Vi l-am tot transmis mai bine de 7 ani. L-am abordat din fiecare unghi posibil. Și același mesaj v-a fost transmis prin mulți alții. Cu toate acestea, am auzit ”voi nu spuneți niciodată nimic” și ”nimic din ceea ce spuneți nu se întâmplă vreodată”. 

Mesajul a fost, sau este, dublu. Lumea voastră era pe cale să treacă printr-o completă schimbare. Iar voi ați fost creatorii vechiului și creați noul. Ne-am chinuit din greu să vă explicăm că sunteți ființe divine multidimensionale  puternice. Asta a fost ”n-ați spus niciodată nimic”? Nu vedeți încă că lumea voastră se schimbă complet și că sunteți cu adevărat în mijlocul acestei schimbări? 

Desigur, înțelegem că cei care gândesc așa nu sunt pur și simplu pregătiți să accepte mesajul mai profund. Și vedem că este nevoie acum să vă întăriți curajul pentru ceea ce se întâmplă și este pe cale să se întâmple. Acest lucru NU este menit să alarmeze pe cineva. Are rolul ca pur și simplu să ofere o oarecare încurajare celor care se simt obosiți și se simt ajunși la capătul puterilor. 

Deși nu sunteți nici măcar aproape să treceți prin toate astea, dorim să vă reamintim că călătoria voastră duce într-o lume aproape magică pe care nici măcar nu v-ați imaginat-o. Cu mult înainte ca schimbările să se încheie, de fapt, destul de repede, veți începe să vedeți începând schimbări uluitoare. Veți avea multe de învățat. Vă rugăm să-i ajutați pe cei din jurul vostru care vor avea probleme cu noul. A fost foarte greu să vă învățați cu electricitatea, automobilele și zborul cu echipaj. Ca o comparație, asta a fost floare la ureche. (Ne distrăm puțin folosind expresiile voastre.) 

Sunteți pe cale să vi se arate științe, istorie și abilități cu totul noi, care v-au fost ascunse. Fiecare sistem din lumea voastră va fi recreat sau lăsat în urmă. Multe nu vor mai fi necesare. 

Mulți au ideea că acesta va fi un Eveniment. Și este un Eveniment. DAR, în atemporal, evenimentele nu au loc neapărat peste noapte așa cum le vedeți voi. Veți avea multe de care să vă bucurați și să vă minunați, dar, vă rugăm să înțelegeți că este o imensă schimbare și curățare de făcut. Evenimentul prin care veți trece, în opinia voastră, va dura ceva. Se va petrece așa cum voi ați hotărât să fie. 

La început v-am vorbit despre un Eveniment explozie de lumină. Dar, pe parcurs, voi ați schimbat ceea ce creați ca să fie ceva mai ușor de trăit. Asta va permite, totodată, o îndepărtare cu adevărat completă a ceea ce trebuie să plece. Vă rugăm să înțelegeți că sunt mii de ani de ”gunoi” acumulat care trebuie curățat. 

Acum, o altă reamintire din mesajul nostru original. Ați fost învățați, prin sistemul de învățământ, prin mediu, prin felul în care ați fost proiectați că sunteți neputincioși, că trebuie să urmați, că sunteți mai puțin, că nu puteți, că nu ar trebui. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Sunteți din Divin, așa cum este toată lumea și totul. Auziți asta, dar nu o lăsați să intre în ființa voastră. Voi SUNTEȚI asta. Și toți ceilalți sunt, de asemenea. Puteți condamna o faptă, dar, cu toate acestea, autorul ei este din Divin. TREBUIE să ajungeți să știți că SUNTEȚI asta. Nu puteți fi altfel. Învățați adevărul acestui fapt, vă rugăm. Învățați-l ca individ. Învățați-l ca colectiv. Uitați-vă la voi înșivă și vedeți lucrurile uimitoare pe care le faceți ... în ciuda oricăror sorți de izbândă. Un oarecare Adevăr v-a fost lăsat. Nu spune cartea voastră ”Nu știți că voi sunteți dumnezei?” Sunteți cu adevărat co-creatorii a tot ceea ce vedeți. 

Fiți ceea ce sunteți. Faceți ceea ce sunteți chemați să faceți. Sunteți de ajuns. Sunteți suficient.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.