sâmbătă, 5 februarie 2022

Recalcularea Celulară


 Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem energia colectivă a Arcturienilor. Venim cu informații și înțelegeri care credem că este esențial pentru voi să le recunoașteți și conștientizați în propria ființă și realitate. Dorim să vă vorbim despre Recalcularea Celulară, este ceva ce are loc în ființa voastră. Mulți dintre voi ați experimentat Tratamentul Celular pe care vi l-am adus mai demult. Mulți dintre voi ați experimentat Proiectul Supra Luminării, curentul și râul de lumină care curge de la Creator în toate ființele, pătrunzând în toate celulele. Scopul său este să ancoreze înțelepciune și iluminare. Înțelepciune care poate n-a fost cunoscută înainte pe Pământ și care aduce o mare luminare și iluminare în ființa și realitatea voastră. Pe măsură ce această înțelepciune începe să se activeze, ne-o putem imagina ca pe floricelele de porumb care pocnesc în celulele voastre sau ca artificii care explodează, dându-vă voie să recunoașteți și să conștientizați înțelepciunea care este prezentă. Mai are loc și altceva, celulele voastre recalculează. Au fost umplute; au fost scăldate în lumină. Este multă înțelepciune care se activează în fiecare celulă a ființei voastre, iar celulele voastre recalculează, ele eliberează, dizolvă și dau drumul programelor nenecesare și permit ca noi programe să apară, să fie activate. 

S-ar putea să nu credeți sau măcar să contemplați că activarea înțelepciunii în celulele voastre schimbă scopul celulelor, este posibil. Dați-ne voie să vă explicăm într-un mod foarte simplu. Celulele care vă susțin pielea sunt umplute cu un program care susține manifestarea și sănătatea pielii voastre. Pe măsură ce lumina emană în celulele voastre și pe măsură ce înțelepciunea se activează chiar și în celulele pielii voatre, o nouă programare se va activa, iar vechea programare se va dizolva. Un exemplu este procesul de îmbătrânire, pielea îmbătrânește, devine ridată, devine mai puțin radiantă, iar asta se poate datora multor lucruri diferite. Cu toate acestea, se datorează și programării, credințelor, intențiilor stabilite în celulele pielii. Asta poate fi acum transformat și recalculat. Programarea, cum ar fi deteriorarea celulelor poate fi eliberată, i se poate da drumul și recalculată să ancoreze programarea întineririi celulelor, sănătății celulelor pentru celule radiante ale pielii. Acest lucru poate fi la fel în orice parte a corpului și are loc acum. 

Corpul vostru experimentează o înroșire extraordinară. Întregul vostru câmp de energie se confruntă cu asta. În mod special ați putea experimenta energii și emoții care au fost ascunse de ceva timp și acum ies la suprafață. Este posibil să experimentați mici iritații în corpul vostru, mici zone dureroase, să vă apară tăieturi sau vânătăi. Asta este spălarea, eliberarea, recalcularea celulelor voastre. Celulele voastre dau drumul tuturor programărilor vechi. Nu este neapărat nevoie să fiți în mod conștient implicați în această reprogramare pentru că lumina și înțelepciunea crează acea fuziune a luminii, recalcularea, reprogramarea celulelor voastre, acest lucru este în aliniere cu procesul de ascensiune. 

În procesul de ascensiune corpul, mai ales câmpurile energetice, sunt extrem de importante, bunăstarea și sănătatea corpului și a câmpurilor de lumină sau câmpurilor energetice vor fi o prioritate. Sufletul și ghizii voștri vă sunt deosebit de aproape acum pentru că vă ghidează Procesul de Recalculare Celulară. 

Voi stați în scaunul șoferului și asta înseamnă că puteți pune în celulele voastre intenții și programe noi. Noi, Arcturienii suntem foarte bine echipați în crearea tehnologiei de lumină și a programelor de lumină. S-ar putea să aveți o intenție pentru corpul vostru, pentru câmpul vostru energetic. Poate avea legătură cu bunăstarea și sănătatea voastră sau cu evoluția voastră spirituală sau cu manifestarea sau crearea a ceva în realitatea voastră. Când creați acea intenție, ne puteți chema pe noi, Arcturienii, să venim să vă înconjurăm și să creăm cel mai potrivit program de lumină, în sinteză completă cu sufletul vostru, în sincronizare și armonie cu sufletul vostru. Programul de lumină umplut cu intenția voastră va fi pus în celulele voastre. Puteți face acest lucru ori de câte ori doriți, este o simplă intenție, cerere sau o deschidere să primiți în timpul meditației sau în momentele de liniște. Aveți capacitatea să creați o transformare extraordinară în momentul în care ființa voastră este înroșită și o nouă lumină răsare, cu o nouă înțelepciune, programe noi și intenții noi în acest moment de mare transformare. 

Puteți crea și mai multă transformare; puteți maximiza transformarea care are loc pentru voi. 

Celulele voastre sunt pregătite, Tratamentul Celular pe care vi l-am adus înainte v-a pregătit. Proiectul Supra Luminării v-a pregătit pentru Recalcularea Celulară, este ceva ce puteți face ori de câte ori doriți, atât de mult cât doriți, celulele voastre sunt receptive. 

Este un moment important să recunoașteți schimbările care au loc. Noi, Arcturienii, dorim să vă încurajăm să sărbătoriți chiar și cele mai mici schimbări și transformări care au loc în ființa voastră, chiar dacă este doar un moment de îngrijire de sine, sărbătoriți-l, pentru că dorim să încurajăm influența pozitivă pe care această transformare îl crează. Dorim ca voi să recunoașteți pe deplin și să fiți recunoscători pentru transformarea care are loc și influența pe care o are asupra întregii voastre ființe, rezultatele pozitive și iubitoare care se manifestă. 

Vă iubim mult, vă mulțumim. 

Noi suntem Arcturienii.



Traducere Monica Poka 

link catre articolul original

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.