miercuri, 2 martie 2022

Marea Eliberare

Arcturienii prin Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa 

Salutări, noi suntem Arcturienii, venim ca o energie colectivă. Ne aducem lumina și tehnologiile avansate care sunt întrupate în vibrația, esența și frecvența noastră. Vă aducem iubirea și adevărul nostru astfel încât să vă puteți baza pe energia și susținerea noastră să vă ghideze și asiste de-a lungul procesului vostru de ascensiune. 

Este important să înțelegeți că totul se accelerează în acest moment, timpul, deși este o iluzie pe Pământ, se accelerează. Viteza cu care evoluați spiritual se accelerează, chiar și vibrația corpului vostru și ființa voastră se mișcă cu o viteză mai mare. Când totul se accelerează, asta înseamnă că voi vă accelerați existența și călătoria, în special pe Pământ, iar acest lucru poate părea copleșitor. Poate părea că înțelegeți un aspect al ascensiunii voastre și chiar înainte să fi finalizat acel aspect, un alt aspect a apărut ca să fie conștientizat. Viteza cu care să obțineți ascensiunea este naturală și este potrivită. Vă veți obișnui cu impulsul accelerat al vibrației voastre energetice. Cu toate acestea, sunt etape și faze în care vă deprindeți și vă obișnuiți cu vibrația. În aceste etape, corpul și ființa voastră, mintea și emoțiile voastre pot experimenta uneori un oarecare stres. Puteți simți că este un blocaj în energiile pe care le eliberați și că nu puteți elibera suficient de repede vibrații, răni, perspective ca să țineți pasul viteza vibrației voastre. Acest lucru poate crea confuzie și stres, este important să vă concentrați pe eliberarea energiilor care nu vă mai servesc. Dacă vă experimentați evoluția spirituală de ceva timp, veți ști că procesul de eliberare este integral și că este un proces continuu în viața voastră de zi cu zi. Procesul eliberării energiilor nenecesare pare un lucru de bază care să fie încurajat, este ca și cum ați spune că este important să vă concentrați pe curățarea dinților. Noi, Arcturienii, dorim să vă încurajăm să vă eliberați cu ajutorul energiei și perspectivei simplității. 

Mai întâi, vă puteți imagina că evoluția voastră spirituală și ascensiunea au fost simple. Imaginați-vă că puteți înțelege fiecare aspect al călătoriei și drumului de urmat și că a fost atât de simplu că nici măcar n-a fost nevoie să-l contemplați. Pur și simplu a fost, pur și simplu s-a întâmplat. 

Imaginați-vă existența ca pe vibrația simplității, chiar și în evoluția voastră spirituală. 

Vibrația simplității este extrem de importantă ca să vă tragă atenția înapoi pentru că ea conține o cunoaștere. Vibrația simplității afirmă Eu știu și Eu înțeleg ce fac sau ceea ce Eu creez. Asta aduce o încredere, o convingere, o împământare. Este atât de frumos să vă imaginați că vă experimentați evoluția spirituală cu vibrația simplității și că știți și înțelegeți tot ceea ce aveți nevoie. Când vă aliniați cu această vibrație, deveniți vibrația și frecvența simplității. Prin simplitate, procesul eliberării și de-a da drumul energiilor nenecesare devine extrem de ușor. Prin urmare, tot stresul, toată confuzia este eliberată și deveniți conștienți de ceea ce este important. 

Ce este important pentru voi să creați? La ce este important să dați drumul? 

Totul în realitatea și ființa voastră devine aliniat, aliniat cu cine voi sunteți, cu ce doriți să creați și cu Creatorul. Cu ajutorul vibrației simplității putem contempla în continuare procesul eliberării. 

Noi, Arcturienii, dorim să vă aducem o tehnică foarte simplă. 

Dorim să vă imaginați, simțiți, conștientizați tot ceea ce este nevoie să eliberați. S-ar putea să vă dați seama sau nu de aspectele, obiceiurile, perspectivele pe care este nevoie să le eliberați. Imaginați-vă aceste energii care este nevoie să fie eliberate ca pe niște tensiuni, stres și confuzie. Noi, Arcturienii, vă invităm să vă tensionați corpul și ființa cât de mult puteți. Dacă este posibil continuați să respirați în timp ce mențineți tensiunea dându-vă seama că acesta este stresul, confuzia, blocajele, rănile, tot ceea ce este nevoie să fie eliberat. Când sunteți pregătiți să expirați, pur și simplu dați-i voie corpului și ființei voastre să se relaxeze și de fiecare dată când expirați profund creați o relaxare și mai profundă, mai ales în corpul și în toate părțile corpului vostru. Odată ce simțiți că sunteți profund relaxați, aduceți-vă din nou atenția asupra tensiunii. Tensionați-vă încă o dată corpul și ființa și când vă simțiți pregătiți, doar când vă simțiți pregătiți, la următoare expirație relaxați-vă corpul și continuați să faceți asta la fiecare expirație.   

Reveniți din nou la tensiunea din corpul vostru și continuați acest ciclu până când vă invitați corpul și ființa să conțină acea tensiune și să o elibereze astfel încât corpul și ființa voastră să se simtă în continuare relaxate. Veți recunoaște acea tensiune și ceea ce este mai important este că energiile nenecesare au fost eliberate. Acesta este un mod foarte puternic de-a elibera energie, mai ales energiile de care sunteți conștienți, dar și energiile de care nu sunteți conștienți. Atunci când vă tensionați corpul s-ar putea să descoperiți că corpul vostru se tensionează chiar și după ce v-ați eliberat, asta pentru că corpului vostru i-ați dat o comandă. Nu va reține aceiași energie sau impact și se va simți doar ca o încordare a corpului și nimic altceva. 

Noi, Arcturienii, suntem devotați ascensiunii tuturor ființelor și, prin urmare, dorim să vă încurajăm să practicați această practică simplă pe care noi o cunoaștem ca Marea Eliberare pentru întreaga omenire, Mama Pământ și toate ființele. Atunci când sunteți pregătiți, ne puteți chema pe noi, Arcturienii, să vă susținem în această practică deoarece nu este potrivit să o faceți și în numele tuturor ființelor singuri. Declarați că doriți să obțineți Marea Eliberare a tuturor ființelor ca să susțineți ascensiunea. În timp ce faceți această declarație imaginați-vă că îmbrățișați toate ființele, toate aspectele Pământului. Nu preluați energia, doar vă conectați cu ea. Tensionați-vă ființa și atunci când sunteți pregătiți, și numai când sunteți pregătiți pentru expirația de eliberare, relaxați-vă, dați drumul la tot și continuați acest proces până este încheiat, până când simțiți că procesul s-a încheiat. 

S-ar putea să descoperiți că doriți să vă concentrați pe o anumită temă sau subiect legat de lume, deoarece vă poate fi mai ușor. Este important să-i acordați timp acestei practici dacă doriți să o faceți în numele întregii lumi. 

Această practică este cunoscută sub numele de Marea Eliberare cu vibrația simplității și este ghidată de către Arcturieni. 

Este o onoare să vă servim și să vă susținem pe parcursul ascensiunii voastre.   

Vă mulțumim.

 

Noi suntem Arcturienii

 

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.