luni, 11 aprilie 2022

În sfârșit, Faza Creației Globale

Brenda Hoffman 

Dragilor,

Este momentul ca din nou să vă ridicați și să vă bucurați. Nu numai că ați revendicat lumina, dar și întunericul l-ați stins. Desigur, acest lucru nu pare adevărat având în vedere trauma afișată zilnic de mass-media voastră și de alții. Dar așa cum cândva ați crezut că nu există lumină, începeți să simțiți că întunericul care există este limitat. 

Cum se pot schimba toate în câteva zile, în timp ce ultimul nostru mesaj scotea în evidență fricile și neliniștea voastră? Este așa pentru că ați îmbrățișat bunătatea, iubirea și bucuria lumii și ați negat ceea ce a fost cândva confortabil în lumea voastră orientată spre exterior. Chiar dacă ar putea dura ceva timp pentru cei care doresc să rămână în sau ca accesarea puterii orientate spre exterior să cadă complet, începeți să observați coborârea lor în neacceptare. Cei care îmbrățișează orientarea spre exterior găsesc o audiență din ce în ce mai mică. Își pierd strălucirea, sclipirea și calea. 

Orientarea spre exterior nu mai este deja atât de populară. 

Chiar și așa vă temeți că acea orientare spre exterior nu se va schimba niciodată în iubire, că munca voastră sârguincioasă a fost în zadar așa cum a fost în multe dintre viețile voastre pământești anterioare. Noi, cei din Univers, vă rugăm să faceți o diferență pentru că voi, în masă, ați trecut Rubiconul iubirii. 

Fricile afișate acum, sau pe care voi le experimentați, sunt frici globale care ies la suprafață. Chiar dacă continuați să dați vina pe cineva din afară, alții vă proiectează fricile pentru voi. Frici scoase în evidență de mass-media și proiectate pe ecranele Pământului ca în sfârșit să le puteți transcende. Scena mondială devine coșul de gunoi pentru frica voastră globală. 

Asta nu înseamnă să negați întreaga suferință care apare în lume, ci mai degrabă să știți că suferința lor rezultă dintr-o curățare globală – aruncând teroare și lacrimi în amestec pentru o ultimă rundă de frică. Vă veți pierde în curând interesul pentru acele programări ale fricii, pentru că, din nou, ați promovat și trecut dincolo de frică – mai întâi în ființa voastră și acum prin calamitățile exterioare care v-au tras cândva în vârtejul lor. 

Nu înseamnă că nu vă pasă de omenire, de mediul înconjurător sau de entitățile Pământului. Mai degrabă atenția voastră se mută de pe ”Acest lucru este îngrozitor și doar se va înrăutăți” pe ”Ce acțiuni sau creații pot transforma această frică în iubire cât mai repede posibil?” 

Frica, și tot ceea ce ține de frică, este epuizantă. Ca și cum ați repeta o oră de școală din nou și din nou cu aceleași eșecuri și frici. Sunteți pregătiți să mergeți mai departe – așa cum sunt pregătiți milioane pe Pământ și în curând vor fi miliarde. Acesta este semnalul vostru de trezire orientat spre exterior generat de ființa voastră interioară. ”Pot fi o parte copleșită a fricii globale sau îmi pot schimba povestea creând o lume nouă.” 

Când ați inițiat această călătorie cu decenii, ani sau luni în urmă, nu păreau să existe multe căi globale dincolo de frică. Acum descoperiți acele căi. Noi tehnici, modalități și metode care păreau contraintuitive cu săptămâni în urmă, acum sunt perfecte. Și așa va fi de azi înainte. Reacții și răspunsuri la întrebările voastre interioare cu privire la frica globală. 

Asta nu înseamnă că veți crea de unul singur o lume nouă, ci că voi, în masă, veți schimba lumea schimbând un concept după altul. Poate că un prieten vă prezintă o problemă și voi răspundeți în așa fel încât prietenul vostru găsește o nouă cale către iubirea de sine. Apoi imaginați-vă că în întreaga lume se întâmplă lucruri similare. Așa vor fi modificate fricile personale proiectate pe scena mondială. 

Aceasta este faza creației globale. Creații care nu vor avea loc neapărat 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, ci mai degrabă ca o construire a unui impuls pe măsură ce din ce în ce mai mulți iau parte.   

Mulți dintre voi răspundeți că încă nu vă iubiți deplin pe voi înșivă, așa că, vă este imposibil să creați soluții la frica globală. Noi, cei din Univers, vă reamintim că această tranziție nu are legătură cu perfecțiunea orientată spre exterior, ci cu un loc calm și plin de pace în interior. Un loc pe care l-ați descoperit de multe ori, doar ca să dispară și apoi să apară din nou. Ceva asemănător se va întâmpla și cu frica orientată spre exterior. 

Această tranziție nu este un eveniment liniar, ci o spirală de AHA-uri și realizări. Nu ați citi aceste cuvinte dacă nu ați fi parte a acelei spirale. Iar locul vostru actual în acea spirală vă anulează fricile exterioare. O nevoie atât de mare încât vă treziți epuizați trăind acele frici. 

Sunteți dincolo de iubirea de sine. Sunteți pregătiți și dispuși să abordați fricile lumii – fricile ascunse acumulate create de toți de-a lungul eonilor. 

Alegerea voastră este epuizarea sau abordarea fricii globale, ”elefantul din camera de zi”. 

Ați ales să abordați ceea ce nu a fost abordat niciodată înainte de către voi sau de oricine în timp ce se afla pe Pământ. Încă o dată, să schimbați ceea ce pare imposibil ca adevărați îngeri pământeni. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.