sâmbătă, 9 aprilie 2022

Justiție – partea a 2 -a

Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Lucrurile de discutat astăzi includ sistemul vostru monetar, sistemul vostru de justiție. Pentru că aceste sisteme sunt indisolubil legate între ele – unul îl susține pe celălalt. Nu înseamnă că sistemul monetar susține sistemul de justiție. Nu. Este invers. Sistemul de justiție alimentează sistemul monetar în mod constant. 

Am vorbit despre justiție și aplicarea ei. Am început să ne adâncim în ideea de obținere a dreptății/justiției. Astăzi vom începe să ne gândim la ceea ce conduce sistemul monetar. Vedeți voi, conceptele de ”a fi dator”, ”plăti înapoi” și ”merita” au fost introduse în societate. Nu au apărut în mod natural. Ca acest lucru să aibă astăzi sens, va trebui să ne întoarcem în istorie până chiar la începutul a ceea ce voi numiți ”civilizație”. 

Conceptul de civilizație a fost considerat necesar de către controlori ca să poată gestiona și menține controlul asupra rasei. Ca o reamintire, controlorii sunt grupul pe care doar recent ați reușit să-l eliminați. Deși au plecat, sistemele pe care ei le-au inițiat nu au dispărut. De aici înainte va fi treaba voastră să le eliminați din societatea voastră și să inventați altele noi, care sunt mai potrivite unei societăți libere. 

În prezent, societatea voastră este puternic ancorată în acest sistem de justiție. Nu-și recunoaște forța care o conduce. Forța care o conduce, forța sa motrice, este frica. Datoria și lăcomia joacă și ele un rol, dar la origine, frica este scânteia. 

Iată o povestire care să ilustreze introducerea, acceptarea și dezvoltarea ei ... 

Oamenii au existat în mici comunități. Aceștia s-au stabilit împreună din motive de prietenie, familie, protecție, asistență și expansiune. Mai mulți dintre voi la un loc au adus mai multe gânduri noi și mai multe combinații ale fiecărei resurse.* 

Controlorii au urmărit aceste grupări și au decis să folosească ceea ce ei făceau deja ei înșiși (adică comunitățile pe care le formau și în care trăiau) în propriul lor avantaj. Astfel, controlorii au introdus conceptul de ”autoritate” și ”necesitatea” acesteia pentru ”siguranță” și ”protecție”. Taxele erau ”datorate” și ”plătite” ”autorității” ca să le asigure aceste lucruri. Amintiți-vă că aceste lucruri erau asigurate deja în și de către micile grupuri care trăiau unele lângă celelalte. 

Aceste grupuri mici aveau aceleași funcțiuni și nevoi pe care le aveți și voi astăzi – locuințe, îngrijirea sănătății, protecție împotriva intemperiilor, curățenia mediului înconjurător (adunarea gunoiului, salubrizarea), siguranța și securitatea. În aceste comunități siguranța și securitatea nu erau amenințate, nu în mod obișnuit, de către alți membri ai comunității. Cel puțin nu până la introducerea banilor. Și le puteți mulțumi controlorilor pentru asta. 

Controlorii dețineau și cei mai mulți bani. Prin urmare, era în interesul lor să controleze și să gestioneze modul în care erau distribuiți și cum erau creați/furnizați. Nu este greu de observat cum controlorii, deși s-au plasat drept conducători și/sau regalitate, au considerat că și ei este necesar să aibă ”protecție”. 

De ce? 

Pentru că rasa, care acceptase acum ideea cu privire la necesitatea banilor, putea dori să-i ia de oriunde i-ar fi găsit. S-a constatat că, în mare, surplusul este deținut în primul rând de către controlori/conducători/regalitate. Amintiți-vă că aici discutăm despre începuturi. Populația era ”neîmblânzită” cum s-ar spune. Populația era suverană. Ideea de a fi controlat de un alt om nu exista. Singura frică care a apărut, împreună cu dorința de-a fi protejat de ceva, avea de-a face cu vremea rea, cu animalele mari și potențial periculoase și otrava. 

În rândul populației nu era răspândită o frică de alți oameni.

Controlorilor le era mare frică de oameni. 

Ei știau că trebuie să creeze în om o frică la fel de mare, astfel încât omul să le ”cumpere” ideile și instituțiile create în jurul ”venerației”, ”protecției”, ”siguranței” și ”securității”. 

Vedeți? 

Omenirea a fost manipulată de la început. A trebuit să fie ca să participe la propria sa înrobire. 

Omenirea nu a început ca sclavă. A fost poziționată cu pricepere și intenționat acolo. Prin procesul sugestiilor, ideilor și controlul minții care a rezultat (a fost dusă la înrobire). 

Dintre acestea fac parte și ideile voastre despre justiție. Sistemul de justiție de astăzi există așa cum există ca să mențină banii în circulație. Folosește magia cuvintelor ca să-și înceapă legal călătoria și se auto-finanțează prin mișcări, descoperiri, constatări, legi și avocați. Toate acestea sunt construite în jurul faptului că cineva face ceva ce încalcă ceva (o lege) și acest lucru a creat un ”caz”. Toate aceste ”cazuri” au primit în cele din urmă o decizie din partea unui purtător de cuvânt al autorității; un ”judecător”. 

Atât de mulți bani schimbă mâinile prin care trec pe drumul către acea decizie. Multe milioane sunt susținute de structura construită să susțină ”sistemul legal”. Scopul real al sistemului susține această masă monetară, nu ”justiția”, așa cum se crede în mod obișnuit. Toate acestea crează și perpetuează frica. 

Toată această discuție se referă doar la iluzia sistemului de justiție și nu și la celelalte stiluri de viață invalidante și derogatorii pe care le crează cu întregi segmente ale societății finanțate prin ”activitate criminală”. Nu există o modalitate simplă de împărțire a ”dreptății” într-o discuție care a început cu intenții întunecate. Cuvântul în sine se aplică unei idei false că omului trebuie să-i fie frică. Frică de un alt om. 

De fapt, frica omului de om a fost stârnită de altcineva care avea un singur interes. Acest interes avea legătură cu auto-protecția și manipularea unei rase într-o mentalitate de sclavie; cu alte cuvinte, conformare forțată. Vom continua discuția noastră despre justiție odată ce această idee care a fost întotdeauna legată atât de frică cât și de producerea banilor ca să susțină autoritatea se va instala. 

Justiția nu este ceea ce pare a fi. Va fi în prim-plan pentru voi în zilele și chiar în anii următori. Luați în considerare aceste idei în timp ce contemplați modul în care să faceți față acestor crime împotriva rasei. 

Pentru că acum începeți o nouă rasă. De data asta, în deplină conștiință. Punerea fundației ei începe acum. 

Asta este tot. 

Mulțumesc. **

 

*Resurse înseamnă aici creativitate și resurse intelectuale, precum și fizice și naturale.

**Atât de multe gânduri, idei și cuvinte au fost primite aici, dar a trebuit să mă opresc. Acesta este cu siguranță un subiect lung!

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.