duminică, 10 aprilie 2022

Mesaj de la Grupul Arcturian 10 Aprilie 2022

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit la mesajul nostru dragi cititori. Întotdeauna să știți că este privilegiul și bucuria noastră să vă aducem aceste mesaje, vouă celor care cu curaj ați ales să serviți și să jucați un rol important în călătoria de ascensiune a Pământului, o alegere care nu este pentru cei slabi de inimă. 

Ca indivizi conștienți spiritual vi s-a dat voie să vă întrupați pentru că ați fost suficient de evoluați să ajutați la împingerea unei lumi hipnotizate deasupra sistemului ei iluzoriu de credințe demult stabilit. Pentru că sunteți conștienți de faptul că nu există timp sau spațiu, doar O SINGURĂ Conștiință, știați că starea voastră de conștiință atinsă a unimii ar putea servi atragerii și ridicării automate a celor spiritual pregătiți într-o stare de conștiință mai evoluată indiferent de locul în care aceștia trăiau în lume.   

Nu vă lăsați copleșiți de durerea și suferința de care auziți și o vedeți prin mass-media. Dacă o faceți, lucru foarte ușor de făcut, nu faceți altceva decât să adăugați această energie de rezonanță joasă colectivului și să dați putere și substanță iluziei. Știm că este adeseori dificil și obositor să rămâneți neutri și să mențineți Lumina Adevărului în prezența a tot ceea ce se întâmplă în lume în acest moment, dar voi ați fost aleși dintre mulți alții să fiți aici în acest moment datorită faptului că ați fost considerați suficient de puternici și de evoluați ca să o faceți. 

Voi, cei care ați atins o conștiință a adevărului serviți ca Lumină în aceste vremuri tulburi pentru că Una cu Creatorul este o majoritate. O conștiință foarte evoluată poate dizolva și să o ridice și pe a altora din falsele creații ale separării, dualității și două puteri acolo unde există aliniere. Când sunteți tentați să vă lăsați atrași în furie, dezgust, răzbunare, disperare, etc. toate acestea care sunt ușor de simțit în acest moment, opriți-vă și întrebați-vă: ”Ce cred că mă face să mă simt așa? Este adevărat?” Asta vă va redirecționa gândirea către adevăr și vă va ajuta să vă limpeziți și să vă îndepărtați de adăugarea de putere aparențelor. 

Iubirea este unime. Cei care au atins conștientizarea conștiinței unimii și știu că adevărata identitate a fiecărei vieți este în și a acelui UNU, ridică și servesc în virtutea înțelegerii lor că iubirea este energia de interconectare care există între toate exprimările acelei O SINGURĂ Conștiință Divină care se manifestă ca mai multe. 

Pe Pământ iubirea a fost și continuă să fie interpretată în sute de moduri potrivit stării de conștiință a celor care o interpretează. Amintiți-vă întotdeauna că datorită faptului că voi sunteți exprimări ale Creatorului, voi sunteți creatori și conștiința voastră este substanța din care creați. 

Iubirea continuă să fie predicată din mai multe surse, dar, de obicei, constă în concepte trei dimensionale despre iubire care, în cele mai multe cazuri, înseamnă atracție față de altcineva sau emoții. Iubirea poate, și frecvent o face, include sentimente și emoții, dar iubirea, în cea mai pură și necondiționată formă a sa, este legătura energetică dintre infinitele exprimări ale UNEI Conștiințe Divine. 

Creatorul se susține și menține la infinit pe Sine, nu ca Joe, Mary sau câinele. Pe Sine, O Conștiință Divină și O Minte Divină individualizată ca Joe, Mary și câinele. Nu este bine să vă rugați ca Dumnezeu să-l protejeze pe ăsta sau pe acela, dar nu și pe celălalt considerat a fi rău sau să-l implorați pe Dumnezeu să vă dea asta sau aia. Creatorul este, întotdeauna a fost, și va continua la infinit să fie și să se exprime pe Sine în deplinătate și fără limitări pentru că Creatorul ESTE tot ceea ce este, cunoscându-se doar pe Sine în și ca formă și varietate infinită. 

La un moment dat, toată lumea trebuie să accepte că adevărata lor identitate este Conștiința Divină cu o Minte Divină individualizată și că, prin urmare, mai degrabă întrupează toate calitățile acestei Conștiințe Divine decât că sunt ființe umane slabe și vulnerabile controlate și guvernate de forțe exterioare formate din credințe în dualitate, separare și două puteri. 

Când simțiți că alunecați în vechile obiceiuri ale criticării și judecării de sine, faceți o pauză și aduceți-vă aminte: ”Eu Sunt deplinătatea a tot ceea ce unul Eu Sunt este.” Sau orice alte cuvinte care rezonează cu voi care vă vor limpezi și vă vor muta într-o stare de conștiință mai înaltă. Nu vă judecați sau simțiți că ați eșuat atunci când simțiți furie și frustrare față de ceea ce vedeți în lume, folosiți mai degrabă acele emoții ca să vă aduceți aminte că doar Creatorul este și că orice este format din credințele dualității, separare și două puteri, este iluzoriu în ciuda aparentei sale realități. 

Mulți se minunează de prezența atât de multor oameni cu o rezonanță aparent joasă în acest moment puternic pe Pământ. Unora dintre cei mai puțin evoluați care au purtat potențialul energetic pentru acțiuni de violență și separare li s-a permis să se întrupeze în timpul ascensiunii Pământului nu doar pentru propriul proces de evoluție, ci și pentru că starea lor de conștiință ar putea duce la activarea și expunerea intențiilor și obiectivelor mai dense care trebuiau văzute și recunoscute ca să poată fi eliminate. 

Pământul ascensionează, chiar dacă s-ar putea să nu arate așa judecând după aparențe. Energiile grele străvechi formate din credințele ”putere asupra” bazate pe ego care au fost active timp de eoni, ies la suprafață ca să fie văzut în mod clar ce reprezintă și pentru prima dată sunt respinse de majoritatea. Se întâmplă. 

Este timpul Paștelui pentru creștini, un timp în care este spusă și sărbătorită povestea morții, învierii și înălțării la Ceruri a Maestrului Isus. Totuși, la fel ca povestea Crăciunului, moartea, învierea și înălțarea lui Isus nu este povestea doar a unui om, ci este a tuturor. 

Experiențele de Paște nu sunt evenimente care se întâmplă o singură dată, ele fac parte din călătoria evolutivă prin vieți a fiecărui suflet ca să treacă de la o stare de conștiință confortabilă demult depășită din care refuză să iasă și să meargă mai departe. 

O experimentare majoră de Paște pe care poate ați avut-o, o veți avea sau pe care poate o veți experimenta acum, este când tot ceea ce s-a crezut înainte și a servit bine până la un punct, fie treptat, fie brusc se prăbușește și dispare. Sistemul de credință de bază de multă vreme deținut se prăbușește, lăsându-i într-o stare de panică, derutați și într-o stare de tulburare mentală, punând la îndoială însăși existența lui Dumnezeu. Uneori, fizic, dar cel mai des emoțional, mental și spiritual, există o perioadă de profundă suferință interioară în timp ce credințele îndelung deținute cu privire la relații, iubire, spiritualitate, religie, Dumnezeu, etc. sunt puse sub semnul întrebării. (agonia și singurătatea din Grădină) 

Crucificarea vechii stări de conștiință a cuiva este urmată de o perioadă de gol – mormântul – un timp de odihnă forțată în neant pentru că baza trei dimensională deținută anterior a persoanei a dispărut. Aceasta se simte deprivată și golită de aproape orice sentiment, chiar dacă experimentarea este întotdeauna însoțită de o imensă Lumină și Iubire din dimensiunile mai înalte. 

După o scurtă perioadă de timp, în funcție de rezistența opusă și lupta de-a aduce înapoi vechiul, sufletul se predă în cele din urmă și iese din mormântul neantului, impregnat cu o conștientizare mai profundă și mai înaltă capabilă să se vadă și înțeleagă pe sine și pe alții prin ochi mai evoluați. A ascensionat într-o stare de conștiință nouă și mai evoluată pentru care era pregătit, dar căreia i-a opus rezistență. Vechea persoană a murit, dar s-a născut una nouă. 

La un moment dat, așa cum este determinat de către Sinele Mai Înalt, fiecare persoană va avea sau poate chiar acum să aibă o profundă experimentare a Paștelui pentru că energiile Pământului au devenit intense și un volum mare de frecvențe de rezonanță înaltă se revarsă acum curățând, schimbând și forțându-i pe cei pregătiți să iasă dintr-un vis confortabil care a devenit învechit. Paștele nu este un eșec, este o absolvire. 

O SINGURĂ Conștiință omniprezentă, omnipotentă și omniscientă manifestată ca TU.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 4/10/22

 


Traducere Monica Poka

Sursa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.