luni, 18 aprilie 2022

Reumplerea rezervorului vostru emoțional

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ați intrat într-o epocă nouă în istoria Pământului. Ce a fost, nu mai este. Iar ceea ce va fi este bucurie și iubire. 

Nu puteți înțelege că acest lucru este adevărat, pentru că tobele fricii par să bată mai puternic decât oricând din cauza noii voastre sensibilități la frică și la tot ceea ce frica presupune. 

Dar chiar și în cele mai înfricoșătoare momente ale fricii voastre, simțiți că în voi și în lumea voastră exterioară ceva se schimbă. Sunt mai multe zâmbete și o nevoie de-ai îmbrățișa sau atinge pe alții în moduri care în ultimii câțiva ani nu v-au fost confortabile – ca și cum ceea ce a fost în trecut ar fi iertat sau uitat. 

La ultimul comentariu răspundeți cu gânduri de tipul ”Ce părere ai de acest teribil concept sau persoană?” Și apoi vă faceți griji că nu v-ați făcut noile teme de casă. Nu este nevoie să vă faceți griji, pentru că vă aflați exact în locul potrivit pentru tranziția voastră. Vă dați seama cât de derutant ar fi pentru toată lumea dacă v-ați schimba convingerile peste noapte? 

Vă schimbați în etape compatibile cu limitările voastre fizice. Așa că, vă veți trezi că acceptați pe cineva pe care nu v-ați așteptat să-l primiți în inima voastră sau să revină în inima voastră. Nu pentru că ar trebui să faceți asta, ci pentru că v-ați deschis inima motivației din spatele cuvintelor și acțiunilor lor. Chiar dacă nu vor deveni în mod neapărat cel mai bun prieten al vostru, nu vă vor mai deranja în gând, cuvânt sau faptă. Pentru că în voi se schimbă atât de multe încât nu veți avea energia să le negați și nici nu veți dori să o faceți. 

Pe măsură ce schimbarea inimii continuă, vă veți deschide părți ale ființei voastre către informații noi scăldate în iubire în loc de frică. 

Așadar, la un moment dat va fi o schimbare aparent minusculă. Poate veți descoperi o viață pământească trecută în care ați participat la o viziune opusă viziunii voastre actuale. Sau poate veți înțelege mai bine motivul pentru care un frate sau prieten face ceea ce face. Nu contează. Ați trecut Rubiconul iubirii și astfel ați început să vedeți acțiunile și pe ceilalți într-un mod diferit, inclusiv motivul pentru care ar putea acționa sau vorbi așa cum o fac. 

Asta nu înseamnă că veți sta cu toții în jurul unui foc de tabără ținându-vă de mână și cântând Kumbaya. În schimb însă, veți renunța la nevoia să vă displacă sau să urâți acea persoană sau activitate. 

Ca ființă fizică, izvoarele voastre emoționale limitate, au fost umplute timp de eoni cu frică și neliniște. Acum vă goliți de frică acele rezervoare și le reumpleți cu gânduri noi și acțiuni de iubire. Prin urmare, veți descoperi că deveniți din ce în ce mai puțin furioși sau plini de tot felul de temeri. Îi veți accepta pe ceilalți așa cum sunt și veți merge mai departe. 

Nu vă dați seama cum v-ați tras voi înșivă înapoi prin frică și ură? Cum v-ați limitat visele și experimentările? ”Nu voi face acest lucru pentru că asta înseamnă că acea persoană va arăta mai bine.” Sau ”Vreau să fiu ca acea persoană, dar nu pot pentru că lumea (părinții, colegii de serviciu, angajatorul, bursa de mărfuri, etc.) este împotriva mea.” Sau ”Sunt cel mai bun, păcat că voi ceilalți nu puteți fi la fel de străluciți ca mine.” 

Toate gândurile și acțiunile bazate pe alții. Vă eliberați de acele limitări. Indicația voastră că lucrurile așa au devenit, este că pentru prima dată acceptați sau înțelegeți pe cineva cu o viziune opusă. 

Este timpul să dați drumul gândurilor și sentimentelor voastre negative. Veți face acest lucru acceptându-i sau înțelegându-i mai bine pe alții. Nu forțându-vă cu nevoi și obligații, ci cu un proces natural de-a da drumul. Din momentul în care înțelegeți cum acele frici vă influențează viața sau de ce ar trebui cineva să fermenteze acea frică, veți merge mai departe. 

Acum sunteți cu mult mai mult un observator decât ați fost cu adevărat vreodată în viețile voastre pământești. Așa că, în viitorul nu prea îndepărtat va exista o perioadă în care fricile și neliniștea voastră actuală vor dispărea. Nu pentru că v-ați fi forțat în acea poziție prin incantații sau activități speciale, ci pentru că acesta este noul vostru eu. Așa că, nu fiți surprinși sau supărați pe voi înșivă când asta se întâmplă. 

Dar să știți că prietenii și cunoștințele voastre s-ar putea să nu se schimbe atât de repede ca voi, așa că, vor dori să vă întoarceți la cine ați fost – în mintea lor. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. Nu este nevoie să vă explicați altora sau vouă înșivă. 

Bucurați-vă de această călătorie încântătoare să vă găsiți inima și noua ființă – nu în frică, ci în bucurie și iubire. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre articolul original



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.