vineri, 22 aprilie 2022

Răspunsuri la câteva întrebări

Unul prin Sophia Love 

19 Aprilie 2022

4:40 AM

 

Sunt Unul.

Sunt multe lucruri de spus. 

Mulțumesc. 

Am câteva întrebări din comentariile cititorilor. Ai fi de acord să răspunzi? 

Da, desigur. 

Mulțumesc. 

Prima se referă la inflație, la lupta și disperarea resimțită. Mâncarea și combustibilul sunt aproape dincolo de posibilitățile de cumpărare ale oamenilor. Există vreo speranță care poate fi oferită aici? 

Urmează o întrebare în legătură cu schimbările fizice ale Pământului, pe care în trecut le-ai indicat că vor avea loc. O cititoare a remarcat o creștere în puterea și frecvența vântului, ceea ce, sincer, am observat și eu. Ea vede acest lucru ca pe un indiciu al actualului nivel de confuzie a oamenilor, care este, de asemenea, în creștere. 

Mulțumesc. 

Există o corelație între rasă și vreme pentru că Gaia face tot posibilul să gestioneze și să conțină energia copiilor ei (care) locuiesc pe ea și în ea. În prezent este un vacarm în emoții și acesta crește. Această acumulare a tensiunii are nevoie de o ieșire. Ea va fi exprimată cumva. Pe măsură ce această creștere în nivelul energiei conflictuale se acumulează, vor fi observate și alte rezultate în sistemele naturale ale vremii. 

Nu pierdeți din vedere faptul că aici manipularea vremii este și rămâne o tactică. Sunt amplasate sisteme care funcționează încă, chiar și fără conducere. Acestea vor fi în cele din urmă demontate, odată ce va fi mai evidentă răsturnarea situației.* 

Este recomandabil ca întotdeauna să lăsați natura să decidă forța și direcția sistemelor vremii. 

În ceea ce privește schimbările Pământului. Aici sunt două lucruri de spus. 

Primul este că atunci când apar le veți recunoaște după natura secvențială în care apar. Vor fi ca o undă care se va ondula sub suprafața Pământului. 

Al doilea este că Gaia va reacționa la această demascare a profundei corupții și control al populației. Și ea a fost la cheremul acestor metode de control care implică distrugere și otrăvire. Veți descoperi că reacția ei va ajuta la reconstruirea unor zone ale planetei în fundații pentru creștere, abundență și cooperare. Acestea pot să nu fie imediat evidente, dar în cele din urmă vor fi. 

Aici va fi spus că suferința omenirii care este experimentată și prin care trece omenirea acum, va schimba puțin peisajul. Au fost făcute predicții cu privire la nivelele de catastrofe care nu vor avea loc datorită acestei suferințe extinse. Decizia pentru modul în care aceasta se desfășoară este una comună – Omenirea, Gaia și Unul. 

Vânturile sunt indicii, da. Mai sunt și altele. Forme fie de vreme extremă, severă sau neobișnuită care vă vor spune că a existat o întrerupere în Câmp. 

Să știți că asta este o încheiere inevitabilă a unui proces natural. Va fi încă un Marcator al acestor vremuri de sfârșit din care faceți parte și voi. 

Concentrarea luminii și iubirii voastre este cea mai benefică cale de participare acum. 

În ceea ce privește inflația. Poate fi privită ca umflarea unui balon dincolo de capacitatea sa de-a conține aerul. Există un singur rezultat, fie balonul se sparge, fie se dezumflă. Indiferent de modul în care o face, fie exploziv, fie treptat, balonul nu mai există. 

Inflația se va încheia. 

Ceea ce se întâmplă acum este că vedeți cât de mult (aer suflat) poate conține balonul ca să rămână funcțional. Nu va mai dura mult în starea sa actuală. 

În curând un nou balon** este introdus să-i ia locul. Această luptă, cea a nesiguranței și fricii, va fi în oglinda voastră retrovizoare atunci când se va întâmpla asta. Se va simți un pic de haos atunci când va avea loc schimbarea. Sunt unii care au ales această rută pentru eventuala creștere pe care o inspiră. Cu toate acestea, haosul nu va dura mult și nu va provoca daune mai profunde. Este asemănător confuziei. Suficienți dintre voi sunteți acum conștienți de și căutați această schimbare (care vă va ajuta) să explicați și să susțineți schimbarea. 

Nu va mai dura mult acum. Ați mai auzit aceste cuvinte și înainte. Se speră că apreciați învățarea și creșterea care are loc prin această lungă așteptare. Fără îndoială că vă aflați într-un loc complet diferit de cel în care ați fost acum doi sau zece ani. Această creștere este necesară și a fost aleasă de voi toți. 

Există o încheiere. Sosește repede acum și vă umple cu atâta bucurie și atâta iubire, încât suferința voastră de acum va păli în comparație. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț, dragul meu om drag. Nu veți fi dezamăgiți. 

Amintiți-vă ce faceți. Aruncați lanțurile a mii de ani de opresiune. Este nevoie de Maeștri ca să reușească acest lucru, și cu fiecare pas înainte și pas înapoi – acțiunile voastre întăresc adevărul, că Voi sunteți acești Maeștri. 

Asta este tot. 

Mulțumesc.

 

 

*Înțelesul aici este o răsturnare a puterilor existente; cei care controlează și conduc în mod evident sistemele care guvernează planeta.

**Balonul este o referire la o nouă formă de bani.


Traducere Monica Poka

Sursa

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.