vineri, 19 ianuarie 2018

Semințele plenitudinii din voi doresc să încolțească


Jeshua canalizat de Pamela

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua. Sunt aici astăzi pentru a sărbători împreună cu voi. Vă onorez sufletele și văd măreția în voi toți. Ați venit aici în Egipt pentru a vă reuni cu o parte mai profundă a sufletului vostru. Este ființa voastră mai mare, conștientizarea voastră mai înaltă pe care căutați să o exprimați și să o canalizați pe Pământ. Nu este o coincidență că vă aflați aici chiar în acest moment, pentru că există un dor, o dorință în inima voastră să vă conectați cu cine sunteți cu adevărat. Adeseori vă simți fărâmițați sau incompleți. Este ca și cum nu ați avea acces deplin la cunoașterea voastră interioară și la puterea voastră creatoare. Vă amintiți, undeva în adâncul vostru, cum era atunci când aveați această putere creatoare și această cunoaștere interioară și din această cauză le căutați tot timpul.

În lumea de astăzi, cu creșterea și educația pe care o primiți, sunteți distrași de la sinele vostru interior. Dezvoltați o personalitate care este în cea mai mare parte focalizată pe lumea exterioară și pe societate. Dar voi sunteți suflete trezite și nu sunteți capabili să uitați pe deplin cine sunteți. Prin urmare, vă simțiți sfâșiați în interior și cei mai mulți dintre voi ați simțit acest lucru încă din copilărie. Pentru a-l accesa pe deplin pe adevăratul voi, trebuie să vă eliberați sau să vă îndepărtați de multe dintre ideile pe care le-ați învățat. Trebuie să vă retrageți sau să vă detașați de modul în care ați fost crescuți. De multe ori nu vă simțiți confortabil cu tipul de educație pe care îl primiți sau muncile pe care le faceți; partea sufletului vostru care vă cheamă, vă conduce departe de modurile obișnuite de gândire, de societatea umană. Și astfel se pare că chemarea sufletului vostru vă conduce într-un spațiu de singurătate și separare. Doriți să fiți hrăniți de un tip de energii și vibrații care par a nu fi disponibile în această lume. Dacă intrați în acest spațiu de singurătate, care este inevitabil pe parcursul vieții voastre, sunteți profund provocați. Cu toate acestea, acest spațiu de singurătate sau de a vă simți diferiți de conștiința de masă, este o poartă către un alt nivel de conștiință.

Vă cer acum să vă conectați cu acea parte din voi care nu se simte acasă, care nu rezonează cu realitatea în care vă aflați. Simțiți cum ați fost greșit înțeleși, cum simțiți o lipsă de recunoaștere în alți oameni de-a lungul vieții voastre. Simțiți-vă propria voastră singurătate. De multe ori ați încercat să vă luptați cu această singurătate și să căutați răspunsuri în lume. Vă cer acum să fiți pe deplin prezenți și conștienți de această singurătate din voi. Mergeți în interior cu conștientizarea voastră și simțiți-vă corpul din interior. Simțiți tristețea din inima voastră de a fi deconectați de la întreg, de la unime. Există o parte a voastră pe care o puteți numi copilul interior, care se simte incredibil de pierdută și de confuză în această realitate. Este foarte important să cunoașteți acest copil și să vă conectați cu el. Conectați-vă acum cu el și simțiți în corpul vostru unde se află copilul.

Acest copil din voi este foarte sensibil. Este grijuliu și plin de compasiune și vede și știe o grămadă de lucruri. Este un copil al universului care a călătorit peste tot multe, multe vieți. Ca acest copil să experimenteze cu adevărat viața, el a trebuit să renunțe la sursele mai profunde ale cunoașterii. Când vă începeți călătoria ca suflet, când începeți să aveți vieți în încarnare, voi renunțați la o parte din voi. Voi – într-un fel – vă separați de voi înșivă. Aceasta este rana originară a separării. Este divizarea din sinele vostru. Partea voastră copil este foarte curajoasă. Este curioasă și aventuroasă și are o iubire plină de pasiune pentru viață. Dar este ignorantă și naivă uneori. Are nevoie de ghidarea voastră. Așa că, conectați-vă acum cu copilul vostru interior, cea mai prețioasă parte a voastră – este viața în sine. Copilul din voi reprezintă dualitatea: emoțiile din voi care urcă și coboară, îndoielile, fricile, bucuriile și luptele … este ca un ocean de sentimente în interiorul vostru. Onorați această parte a voastră.

În acest moment, în acest timp de tranziție, scopul vostru este să vă aduceți conștientizarea asupra acestui copil. Ați văzut în templele pe care le-ați vizitat aici, cum la capătul fiecărui templu Cerul și Pământul se unesc. În cel mai sacru loc din fiecare templu, tavanul și podeaua se unesc simbolic și reprezintă locul în care conștiința fuzionează cu viața, în care unimea se întâlnește cu dualitatea. Și acesta este locul în care rana originară a separării se vindecă.

Imaginați-vă că vă aflați într-un templu – oricare vă vine în minte – și vă aflați în acel loc sacru în care Cerul și Pământul se întâlnesc. Acum simțiți energia Cerului sau conștiința în jumătatea de sus a corpului vostru. Aceasta este energia care v-a lipsit atât de mult. Este energia clarității și a cunoașterii. Simțiți-o cum intră în capul, în umerii și în inima voastră. Aceasta este energia care ține totul laolaltă, toate viețile voastre. Dați-le voie celulelor corpului vostru să se deschidă, pur și simplu cereți-le să primească această energie de acasă. Inspirați-o și absorbiți-o în voi, în celulele corpului vostru. Este foarte prezentă aici. Nu este nevoie să fiți într-un templu pentru a vă conecta cu ea, dar faptul de a merge într-un templu și de a fi în contact cu energia din templu vă poate ajuta să vă amintiți și astfel să vă puteți conecta cu ea. Această energie cosmică nu este ceva în afara voastră; după cum am spus mai înainte este într-adevăr o parte esențială a voastră înșivă. Acum vă este îngăduit să îmbrățișați și să întrupați această energie. Este momentul ca acum să treceți dincolo de dualitate. A fost necesar ca pentru un număr de vieți să vă scufundați cu adevărat în dualitate și în toate emoțiile pe care ea le aduce. A trebuit să experimentați cu adevărat viața fără cunoaștere și cunoștințe. Dar acum sunteți pregătiți să mergeți mai departe. Acest lucru nu înseamnă că respingeți dualitatea, nu înseamnă că vă îndepărtați copilul vostru interior. Mai degrabă îl îmbrățișați și apoi … cel mai frumos dans al creației se naște.

Simțiți energia Pământului, a copilului vostru interior în jumătatea de jos a corpului vostru, în special în pântecele vostru. Acest copil caută îndrumare și dorește să fie îmbrățișat de partea voastră conștientă. A ajuns la sfârșitul unui ciclu de vieți în care a fost scufundat în viața pământească. Vrea să fie ridicat. Așa că,  imaginați-vă acum că conștientizarea cosmică care se află în partea de sus a corpului vostru coboară din inimă în burta voastră, în pântece. Există un fel de impuls și sincronicitate pe calea creșterii voastre: secretul este că copilul vostru interior se va deschide îndrumării sinelui vostru mai înalt numai când a încheiat un ciclu de experimentări. În viața voastră de zi cu zi voi experimentați această încheiere a unui ciclu când (în sfârșit) vă predați, vă predați cu adevărat la ceea ce este. În acest moment de predare, care este adeseori un moment de a nu ști – dar a accepta, voi vă deschideți unei cunoașteri mai înalte care nu vine din minte. Și mulți dintre voi sunteți pregătiți să vă predați. De fapt, de multe ori se întâmplă în situația în care rana separării devine foarte intensă, ca o durere arzătoare, ca tocmai această durere neostoită să deschidă posibilitatea predării. Când atingeți extremele dualității, sunteți aproape deja dincolo de ea. Vă rog să vă amintiți acest lucru atunci când experimentați o durere interioară profundă. Nu este capătul drumului. Este o tranziție, dar ochii voștri umani nu pot vedea dincolo de întuneric. Nu puteți găsi adevărata împlinire într-o lume a dualității.

Acum imaginați-vă că partea conștientă și cosmică din voi fuzionează cu copilul vostru interior, partea voastră emoțională și sentimentală. Imaginați-vă doar în joacă cum ar fi și ce s-ar întâmpla cu copilul vostru dacă cele două energii s-ar împreuna într-o perfectă armonie. Poate că începeți să vedeți un înger magnific dansând pe Pământ. Observați cât ar evolua energiile în voi atunci când sunteți pe deplin conectați atât la Cer cât și la Pământ. Sunteți una cu voi înșivă în această stare și adorați să fiți pe Pământ. Simțiți energiile curgând în sus și în jos, de sus și de jos. Aceasta este destinația voastră, să aduceți aceste două energii împreună. Acesta este un act pur de creație.

Până acum acest lucru putea părea o imagine a viitorului, dar vă cer să simțiți această promisiune în voi, promisiunea plenitudinii și creativității. Uitați-vă bine la cine sunteți în această stare de echilibru creator și acum cereți-i acestei ființe, acestui viitor voi, anumite îndrumări sau sfaturi. Ce este important pentru voi să știți chiar acum?

Simțiți în interiorul vostru profunda înțelepciune a acestui măreț voi și priviți în ochii lui sau ai ei. Primiți-i binecuvântările.

Purtați în interiorul vostru o frumusețe și o înțelepciune pe care nu vi le puteți imagina. Voi chiar creați ceva nou în Univers. Când încheiați acest ciclu de vieți, voi nu vă întoarceți pur și simplu acasă. Veți rămâne în schimb aventuroși și crea Acasă, veți crea Unimea în diferite locuri din Univers. Sunteți cu adevărat admirați pentru curajul și îndrăzneala voastră. Respectați-vă și aveți încredere în viitor. Acasă este întotdeauna în voi.


 © Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.