miercuri, 3 ianuarie 2018

Curățarea și Transformarea Lumii

Co-crearea purificării pentru toți sub îndrumarea Flăcării Violet

Flacăra Violet a Transmutării și a Conectivității


Flacăra Violet a Transmutării și a Conectivității vă invită să co-creați o vindecare și o curățare pentru voi înșivă, Mama Pământ, omenire și pentru toți. Flacăra Violet vă va ghida unde să vă focalizați energia și atenția, cum să cereți și să primiți Flacăra Violet, precum și cum să susțineți transformarea pentru toți. Flacăra Violet dorește să împărtășească o tehnică de co-creație împreună cu energia ei pentru a fi de ajutor în vremuri de haos sau dezastru pe Pământ, precum și să vă ghideze cum să-i experimentați tonurile de vindecare. Acesta este un mod minunat de a experimenta energiile de purificare ale Flăcării Violet precum și noua ei actualizare, a  conectivității și unității.

”Aș vrea să transmit mesajul meu la numeroase suflete pentru a accesa și a împărtăși înțelepciunea mea cu cât mai multe suflete posibil, pentru că aș dori ca suflete, așa ca ale voastre, să știe că eu sunt prezentă și că este nevoie ca doar să-mi cereți susținerea. Aș dori să vă susțin propria voastră curățare și conexiune cu Creatorul. Sunt atât de multe pe care aș dori să le susțin; aș dori să susțin curățarea lumii, curățarea întregului Pământ și transformarea întregului Pământ și a tuturor celor prezenți pe ea astfel încât să-l poată recunoaște și aminti pe Creator mult mai deplin, co-creând și existând ca creatori pe Pământ.

Nu am permisiunea a face aceste lucruri de una singură, este nevoie ca întotdeauna să co-creez împreună cu sufletele de pe Pământ și acesta este motivul pentru care eu, Flacăra Violet, vin la voi acum pentru că doresc să vă ghidez și să vă inspir cum putem co-crea împreună și vă pot susține în crearea curățării, purificării și transformării, dar este nevoie să-mi cereți acest lucru pentru a ne putea începe lucrarea împreună. Creatorul mi-a permis mie, Flacăra Violet, să curăț anumite aspecte în zone ale Pământului, iar eu le voi împărtăși cu voi, vă voi ghida să co-creați împreună cu mine, Flacăra Violet, curățare, vindecare și transformare.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 47 de min și 02 de sec care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 25 min și 47 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 21. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.