miercuri, 24 ianuarie 2018

Inițieri Celeste – A Fi în Serviciu


Alinierea cu Sinele vostru Celest și misiunea de a fi în serviciu

Cu Maestrul Kuthumi

În această capsulă a înțelepciunii, Maestrul Kuthumi vine pentru a-și împărtăși iluminarea și cuvinte înțelepte pline de inspirație. El vorbește despre acceptarea de sine și onorarea infinitelor oportunități din ființa voastră. Maestrul Kuthumi explică de ce a fi în serviciu/a ajuta este atât de important în această etapă a procesului vostru de ascensiune și cum vă puteți alinia cu cea mai pură expresie a modului în care puteți fi în serviciu/a ajuta. El explică ce înseamnă pentru el a fi în serviciu/a ajuta și cum acesta este un aspect al propriei voastre măiestrii. Maestrul Kuthumi vă ghidează într-un proces de inițiere invitându-vă să vă predați Sinelui vostru Celest și să descoperiți astfel care este serviciul pe care Sinele vostru Celest îl oferă în prezent la Nivelele Celeste ale Universului Creatorului. Aceasta este o meditație și o experiență minunată de a vă ridica vibrația energetică, de a accesa frecvențe mai înalte ale ființei voastre și a conștientiza expresiile pure a tot ceea ce voi sunteți. Vă este oferit timp și spațiu pentru a comunica cu Sinele vostru Celest și a primi tot ceea ce este necesar să vă inspire în a fi în serviciu/de ajutor în realitatea voastră actuală.

”Se vorbește mult despre a fi în serviciu în acest moment al ascensiunii. Mulți Maeștri Ascensionați, Arhangheli și ființe de lumină vă ghidează să explorați, să descoperiți cum puteți fi în serviciu și există un motiv foarte special pentru acest lucru. Mult timp, în special din 2012 și chiar înainte, vibrații mai înalte ale frecvenței luminii și conștiinței s-au ancorat în Pământ și în omenirea din tot Universul Creatorului. Această împământare și ancorare a luminii a fost constantă de-a lungul unui anumit număr de ani. Acest lucru înseamnă că voi, ca ființe de lumină ați primit o mare cantitate de lumină, de fapt mai multă lumină decât ați primit vreodată într-o întreagă viață pe Pământ. Pentru că ați primit atât de multă lumină înseamnă că vibrația voastră energetică s-a amplificat imens de mult. V-ați mișcat prin procesele Ascensiunii relativ repede și cu viteză și din această cauză apare acum nevoia de focalizare asupra exprimării luminii. Ați împământat-o, ați întrupat-o și bineînțeles că veți continua să o faceți în timp ce lumina continuă să se ancoreze în Pământ și în omenire. Dar acum este nevoie să o împământați, pentru ca omenirea să o împământeze în Mama Pământ pentru a aduce această energie în manifestare și în realitatea tuturor astfel încât să devină o experiență globală disponibilă tuturor, în loc de o simplă întrupare. Este ca și cum vi s-ar oferi instrumente. Ați primit instrumentele, le-ați purtat deja de ceva vreme, sunteți familiarizați cu instrumentele, iar acum este nevoie să înțelegeți cum funcționează aceste instrumente, cum le puteți folosi și cum puteți împărtăși aceste instrumente cu alții și să-i ghidați cum să folosească aceste instrumente pentru ei înșiși.”

Această meditație este formată, de fapt, din 2 meditații, una de 54 min și care conține atât indicații cât și meditația propriu-zisă, precum și meditația propriu-zisă de 28 min și 56 de sec.

Autoarea acestei canalizări și meditații este Natalie Glasson, Școala Sacră a lui OmNa, iar sursa este 


Pentru a achiziționa această meditație dați click pe bulina din colțul stânga sus pe care apare cifra 24. Veți fi apoi ghidați pe platforma 


unde apar toate meditațiile disponibile și alegeți meditația sau meditațiile pe care le doriți apăsând pe butonul din dreapta pe care scrie add. Alegeți metoda de plată, urmați pașii care sunt indicați acolo și apoi puteți descărca meditația și să vă bucurați de ea. Namaste!

Pe cei care aveți rețineri să folosiți platforma pentru a intra în posesia acestor minunate Capsule ale Înțelepciunii, sau vă este incomod să o faceți, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a găsi o cale în care aceste minunate ghidări să ajungă la voi. Namaste!

Traducerea în limba română este realizată de către Nora Trifan și Monica Poka.

Dăruită din iubire cu iubire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.